ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 5

• 24 221
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Мадлен 123, не се притеснявай. Моето го усетих в 19+5 г.с. Но до 24-25 г.с. по принцип е нормално да не се усеща. Всичко е наред 🤗

# 106
Изобщо не го мисли!!!!! И аз се притеснявах като теб, но се оказа, че съм с предна плацента и затова така... сега да видиш на какви ритници съм подложена! Въпрос на дни е, спокойно!!!

# 107
В началото като разбрах, че съм бременна една приятелка ми даде супер съвет. "Недей да слушаш никой". Сега около нас ще има много разбирачи и мъже и жени, баби и всеки си знае неговото и си мисли, че е прав.

# 108
Момичета, как сте с ходенето на плаж? Бяхте ли вече и какви са ви плановете?
Аз мислех, че няма да имам желание, но ето времето стана чудесно и ми се приходи...
Дали е добра идея...?

# 109
Аз бях вече два пъти на море, печах си се по цял ден, но не беше толкова топло, когато ми стане топло седях под чадъра. Корема също си попекох и се мажех със слънцезащитни. Чувствах се добре.

# 110
Аз ще ходя другата седмица за 3-4 дни на море, лекаря ми каза, че няма проблем нито да пътувам, нито да ходя на плаж, но само трябва да се мажа с нещо, за да не изгоря

# 111
Въпреки че живея в морски град, не мисля да ходя на плаж в най-горещите часове от 11 до 17. Според мен слънцето и в момента е доста силно, пък какво остава за юли и август.

# 112
Аз ходя всеки ден на плаж от 15:30 до 18:30. Мисля,че на бебко му харесва,защото е доста активен на плажа и винаги се намества където е слънцето. Но във водата не влизам,страх ме е да не лепна нещо,знам ли...

# 113
Като заговорихме за плажове, какъв слънцезащитен крем използвате?

# 114
А като сте на плажа на хавлия ли лежите или на шезлонг?аз досега винаги съм била на хавлия и си избирам място където да няма мн хора за да си почина и да си чета,но сега не мога да се превивам и се чудя как ще се търкалям на хавлията...аз харесвам на дм слънцезащитните смятам и тази година от тях да ползвам....

# 115
Аз на шезлонг но не ми беше мн удобно, заболяваше ме кръста и слагах по две кърпи, за да е по меко.
Слънцезащитни съм пробвала какви ли не. Харесвам тези на Каротен, обаче откакто им смениха опаковката са много мазни, чак лепне кожата оттях. Имах един био от Зоя.бг и той не става. На Бочко беше пак мн мазен. На Гарниер става, на Лидл също стават, на ДМ стават. Никога не съм имала Нивеа.

# 116
Къде съм на хавлия,къде на шезлонг...като тюлен съм ,но няма как. Слънцезащитни ползвам бебешки с фактор 50.

# 117
Аз днес бях на плаж. Точно в най-голямата жега от 13.30 до 14.30, под чадър си бях скрила коремчето, влязох и във водата, която бешее суупер, не очаквах толкова рано да е топла. Чувствах се добре, можех да стоя и още, но реших да не прекалявам и да си правя експерименти.

# 118
Vesence85 много добре Simple Smileкакво сладко коремче....нашето бебче днес много активно вече виждам като рита как ми вибрира корема но все още няма отбелязване на крачета ...

# 119
И аз по неволя се наложи да ходя на плаж преди две седмици в Турция, заради детето естествено. Клинчих по всякакъв начин, по хамами, екскурзии и спа-та, само и само да не превисвам по плажа, но нямаше как... С фактор 100 на Юсерин, дълга рокля и капела, и въпреки тях, се прибрах със зверска алергия.

Общи условия

Активация на акаунт