ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 5

• 24 247
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Капе ли ви косата?чудя се дали е от бременноста или нещо друго...

# 151
  • София
Капе ли ви косата?чудя се дали е от бременноста или нещо друго...

Мисля че е от ниския хемоглобин. Пада ми сериозно откакто хемоглобина падна.

# 152
Случвало ли ви се ,ако направите някое по рязко движение на места по корема да усетите нещо като.. как да го обясня изтръпване за секунди?

Не мога да преценя... по-скоро не...

# 153
  • София
Христов ми потвърди терапията с Макмирор. АГто каза, че не било опасно и да не пускам МБ след като спра с глобулите. Чета обаче, че било опасно. Някъде четох, че МБ се пуска 10 дена след спирането на АБ, а аз я направих 2 дена след като го спрях. Дали няма връзка това, че се изолира? Навсякъде различно пише, лекарите и те. Само се чудим и притесняваме кое е най-добре. Ще се побъркам, докато родя. С баткото изобщо нямах такива притеснения.

# 154
И аз бях на Макмирор, но за 12 дена. Предстои ми микробиология, за да видим какво е станало...

# 155
  • София
И аз мисля да сложи 12 глобули за по сигурно.

# 156
Момичета вие как спите в тези жеги, аз ако не си пусна климатика не мога да спя Sweat дори на отворени врати и прозорци пак не става. Има ли някоя мама като мен, която да се чувства добре на студено, а на горещо да и става лошо?

# 157
Момичета вие как спите в тези жеги, аз ако не си пусна климатика не мога да спя Sweat дори на отворени врати и прозорци пак не става. Има ли някоя мама като мен, която да се чувства добре на студено, а на горещо да и става лошо?

аз съм същата, и аз немога да спя🙁 вече от час се въртя, но заспиване няма. Направо незнам как ще го избутаме това лято

# 158
Същата работа. Добре, че живея на място, където топлите дни са рядкост. Но при всяко мръдване някъде, където винаги се оказва топло ми е някакъв ад.

# 159
Здравейте, някоя от вас да е била с болно гърло скоро, ангина? От днес съм много зле и сега сутринта съм на лекар..Честно да си кажа, ме е страх, че ще ми изпише антибиотик 😥...

# 160
По-добре антибиотик, отколкото да стане по-зле. Вече антибиотиците не са толкова страшни за нас, защото отдавна сме минали първите 12 седмици. Особено ако е на пеницилинова основа, не се плаши. Нека лекарят да прецени. Успех и бързо оздравяване!

Здравейте, някоя от вас да е била с болно гърло скоро, ангина? От днес съм много зле и сега сутринта съм на лекар..Честно да си кажа, ме е страх, че ще ми изпише антибиотик 😥...

# 161

Аз досега 2 се разболявах. Веднъж в първите 3 месеца някъде, и после пак. Сега съм в 5 месец. Само като усетя че нещо почва да ми дразни на гърлото, веднага си слагам памучено парче
И вестник  напоени с ракия. Преспивам нощта и пак повтарям ако трябва. Не живея в бг и тук дори док ми каза да не пия нищо, дори Стрепсилс. Само солен разтвор в носа. Така и правя, не за друго а защото ме е страх да пия хапчета през бременността.

Бързо оздравяване.

# 162
Предписаха ми Тобрадекс са носа...доктора каза, че можело да си слагам. Още съм нямала налепи, но ако се появят, чак тогава антибиотик. Тобрадекса малко ме притеснява.., ако някой е ползвал по времерна бременност, моля да сподели.

# 163
Тобрадекса го изписват и на новородени при хрема, не мисля че има проблем.

# 164
Здравейте, от морето Simple Smile
Вече сме на плаж и на мен ми се отразява много добре. Не знам на вас как ви е топло, на мен все ми е студено Simple Smile. Вчера даже на плажа ми стана студено и ММ ме пита защо съм се увила така с хавлията Grinning
Не влизам в морето, но в хотела има закрит басейн, 29 градуса и вчера поплувахме малко, нямах проблеми Simple Smile и много се радвам, защото аз обичам водата.

А относно мърдането на бебчето .... днес започвам 23г.с. а почти не мърда.  Много рядко го усещам и то съвсем слабичко. Леко само ме побутва ниско в ляво. Не знам до колко е нормално, но гледам да не се паникьосвам щом помръдва все пак.

Можете ли да ми препоръчате хубав бебешки магазин във Варна, където мога да видя бебешки колички на живо. Бюджета ни е малко над 1000 лв.
Ние сме от Велико Търново и нямаме хубави магазини.

Общи условия

Активация на акаунт