ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 5

• 24 259
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Ееее, надали да започне да подритва от шестия месец, това с краката и ръцете около осми-девети, когато вече и бебето е голямо и тежко. Ще мести целия корем,има време.
И аз не знам как ви е горещо още, аз снощи си пусках грейка за крака, да се стопля. Не ми е още за климатик, но и аз съм си зиморничава. Но и сме далеч от летните жеги,каквито имаше преди, с до 40 гр. Добре ми е, не се оплаквам де.

# 166
Аз до вчера спях със зимната завивка...
Мъжа ми я махнал и я прибрал под раклата на матрака. Видах чак като легнах, той вече спеше и нямаше как да си я взема Grinning

И аз се чудех за плажа и вчера питах д-р Сигридов дали може да ходя на плаж. Той каза, не само че може, ами е и задължително. Добре се отразавало на бебето.

Иначе вчера на прегледа ми каза, че вървим малко напред като тегло и размер и нищо чудно да изпредвари леко датата на термина.
Hug

# 167
Аууу, моя мъж го убивам за подобно своеволие! Joy Не може така да ми отмъкне най-ценното без да ме е питал Joy А да ме пита няма смисъл, защото е ясно какъв ще бъде отговорът ми Sweat Smile

# 168
Момичета мина моят серклаж. Днес се прибрах в къщи.
Имам кървене, но казаха, че е нормално. Ще сменям лекаря и ще се местя в болница Надежда, за да ми следят нещата и серклажа. Сега две седмици почивка и после казаха да си живея нормално.

# 169
Бързо възтановяване Amerikkas. 🍀

Оо момичета, аз си мечтая да ми е студеноо. Толкова ми е жегаа... Онази вечер спахме на климатик и мъжът ми горкия, попринцип като спи дори се изпотява, а сега завит от глава до пети 😁
Моята коса пък точно обратно, капе много по-малко в сравнение с преди да забременея. Забелязвам като пускам прахосмукачка в спалнята, понеже сме с мокет, че сравнително по-малко косми има по него 😁
И аз съм в 23 седмица, а моя разбойник е много активен. Всеки ден го усрщам и не по 1 или 2 пъти, а през 1-2 часа се обажда, дори за малко 😁 Вече даже и на корема ми си личи като мръдне, не се мести целия корем, но все пак е видимо, все едно бълбука нещо 😁

# 170
Момичета мина моят серклаж. Днес се прибрах в къщи.
Имам кървене, но казаха, че е нормално. Ще сменям лекаря и ще се местя в болница Надежда, за да ми следят нещата и серклажа. Сега две седмици почивка и после казаха да си живея нормално.

Бързо възстановяване!

# 171
Здравейте момичета Blush ,може ли да споделите дървена или сгъваема кошара избрахте за вашите бебчета,че аз съм в голямо колебание,едни казват дървена,други сгъваема ....

# 172
Здравейте момичета Blush ,може ли да споделите дървена или сгъваема кошара избрахте за вашите бебчета,че аз съм в голямо колебание,едни казват дървена,други сгъваема ....
Аз съм твърдо за дървена, харесала съм си я вече. Пластмасовата не е толкова стабилна, като порастне малко и може да се обръща като се изправи на нея. А дървената след време може да се ползва за легло, това е мое мнение и по - добрия вариант за мен.

# 173
Чвала съм, че е по-добре, защото бебчо се набира на нея, когато се учи да стои прав, платнените са нестабилни за тази цел, но пък са доста по удобни, тъй като са сгъваеми и лесно преносими. В крайна сметка си взех обикновена дървена с колелца, за да мога да я местя по стаите ако реша. Simple Smile

# 174
Аз съм харесала дървена и то малко по- голяма, за да спи до по късно в нея. Ето тази е

# 175
  • София
Amerikkas, бързо възстановяване. Кървенето наистина е нормално около седмима след серкража. Казвам го, защото и аз се бях уплашира.🤗
На мен все ми е горещо. От вчера и климатика пускаме, а прозореца стоя отварен да 1ч. посред нощ.

# 176
И аз незнам каква кошарка да е хич не им разбирам и на тях и на количките. Моищйта снаха си взе платнена че племенницата и въпреки обиколниците вде си удря главата в дървената и нея я беше страх да си взема такава.

# 177
Аз си взех сгъваема от тези които се допират до леглото, мисля докато се буди вечер да хапва да е в нея. За след това ми подариха дървена на колела.

# 178
Аз съм харесала дървена, струва ми се по-стабилна, а и визуално ми подхожда повече вкъщи.
Сгъваема ще вземем също, нея ще я ползваме когато ходим при бабата и дядото на гости. Практична е защото се сгъва и няма да им се пречка, когато ни няма.

# 179
Amerikkas, бързо възстановяване и от мен!
Момичета, в петък бях на ЖК и се бях настроила да съм настоятелна и най- после да разбера колко см ми е шийката.
Повдигнах въпроса, като видях, че тя няма да ми каже нищо. Казах, че искам да знам колко см ми е шийката. Но пак не получих отговор.
Каза ми, че това намало значение. Всички жени сме имали различни см, както една жена била висока, друга ниска. 😕
 И пак на стола каза да ме погледне. Реших, че е по- добре там от без нищо. Но боли много този преглед. Можи би защото, не сме правили секс от зачеването или не знам.
Уж каза, че всичко е наред. Но не знам дали да съм спокойна.
За колички и кашарки нямам никаква идея. Струваше ми се, че има много време. Но май ще започна и аз да обмислям модели. 😊

Общи условия

Активация на акаунт