ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 5

• 24 235
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
На мен не ми висят безшевните гащи Grinning направо съм полудяла по тях и нося САМО такива. Може да видиш тези в hm. Обаче е важно да си нацелиш размера, че взех едни малко по-големи с идеята да раста и да не ме стягат, но са ми дълбоки още с обуването. Иначе не мърдат, не се разтягат.

# 631
Момичета, някоя от вас пие ли пробиотици и, ако да, какви?

# 632
И ние няма да ходим заради серклажа, но мен не ме свърта. Ако още месец изкарам и шийката не е мръднала май ще се пробвам за морето.
Аз пия пробиотик, ето този, скъп е, но, стига за много време. https://www.zdravis.com/product/908/laktera-nature-probiotik-za- … vna-upotreba.html

# 633
Аз да изместя темата с гащите малко 😂😂 и да питам, когато започнете да пазарувате, с кое ще започнете първо?
Аз в края на Юли влизам в 7м и имам едно ходене до София. Там има повече магазини за бебенца, отколкото тук е Бургас и ще съчетаем нещата и ще накупим някой неща. Но не знам от къде да започна наистина. Имам някакви списъци ама всичко ми е много объркано.

# 634
Знам , че най-първото нещо , което се купува е шапка ☺.Поверието гласи , че така се обръщало с главата надолу и излизало по-лесно☺.Бабини деветини, ама аз ги спазвам.Всъщност само това съм купила. Иначе бих започнала от бодита,ромпъри,пелени , спално бельо, кърпи за баня .Легло,матрак, количка и прилежащите, мисля около 8 месец.

# 635
doniolx, не си само ти, и аз мразя безшевното бельо 😃

За покупките, аз смятам към средата на септември да започна. Много рано ме се струва още. Иначе съм си подготвила списъка уж, пък ще видим, дотогава има още време. Може да допълвам или махам от него.

# 636
Края на август ще започна с покупките. Първо текстилните неща. Тези с гаранция - последни. Ще си разделя разходите по месеци.

BG_US, имам примери как грам не важи това поверие 😂 Както и останалите де.

Trudy, нищо не пия.  

Безшевното бельо и при мен много се отпуска.

# 637
Аз вече съм започнала,защото доста неща имам да правя и не искам да ми се натрупват,спални комплекти,хавлиики,боденца въпреки че и доста ще ми дават,шапчици чорапки,бибки...от някои неща ще се въздържа защото нз дали ще ми трябват,нека мамите да помогнат на начинаещите с приемливи списъци,по големите неща  ще ги купуваме август месец,кошара,количка,корито...

# 638
нека мамите да помогнат на начинаещите с приемливи списъци

Преди 1-2 теми на широко ги нищихме списъците за покупки😉

# 639
  • Пловдив
Да, темата с покупките ще има още поне две повдигания. Защото около септ ще се засилят хаха
Аз съм от тези, които нищо не купуват. Това за шапчицата ми хареса, може това да купя. И другото след раждането. Но пък и някак се чувствам улеснена, че ще харесам и пратя друг и че е второ дете, мъжът ми кажи речи вече знае всичко. Той баща, той майка в първите месеци. Така беше и с предишното дете...той къпеше, ставаше вечер и прочие , аз бях зомби. Радостна, нямах депресии , но зомби:)) мнг трудно ми е да не спя 8 часа, заради анемията, направо съм болна след това.

# 640
Ние доста неща си накупихме постепенно.👼👼 Количка,легълца,гардеробче,кошарка и корито,уред за АМ.
Преди 10 дни си взехме и първата бебешка покупка-2 биберонки.😋😍 Бодита с дълъг ракъв,бодита с къс ръкав,ръкавички за ноктенцата,ританки.
До тук сме за момента.

# 641
Края на август ще започна с покупките. Първо текстилните неща. Тези с гаранция - последни. Ще си разделя разходите по месеци.

BG_US, имам примери как грам не важи това поверие 😂 Както и останалите де.

Trudy, нищо не пия.  

Безшевното бельо и при мен много се отпуска.

Хаха , Pampers,  моето първо раждане е пример за това как не работи 100% това поверие.Всичко, което можеше да се обърка се обърка😂😂😂😂.Но аз спазвам някои неща от бабините щуротии.И това ми е едно от тях.

# 642
И аз постепенно започнах с покупките. Още миналия месец купих несесерче, термометър, бейбифон и помпа за кърма (имаше намаление в Комсед).
Майка ми не се е сдържала и вече имаме и първите ромпърчета и едно одеалце. Simple Smile
Мисля скоро да започна по малко да купувам необходимите неща, не ми се иска да оставям всичко за последния момент. Не съм сигурна, че с големия корем ще ми е до обикаляне на магазини. А и да не се натрупват всички разходи наведнъж.
Предполагам и количката ще купим скоро, когато избистрим модела, колебаем се между два.

# 643
И аз постепенно започнах с покупките. Още миналия месец купих несесерче, термометър, бейбифон и помпа за кърма (имаше намаление в Комсед).
Майка ми не се е сдържала и вече имаме и първите ромпърчета и едно одеалце. Simple Smile
Мисля скоро да започна по малко да купувам необходимите неща, не ми се иска да оставям всичко за последния момент. Не съм сигурна, че с големия корем ще ми е до обикаляне на магазини. А и да не се натрупват всички разходи наведнъж.
Предполагам и количката ще купим скоро, когато избистрим модела, колебаем се между два.

Моята майка също не издържа😁 Казах и да изчака поне да влезна в 7дми месец, това поне го изпълни. Имаме вече няколко бодита и ританки. Ще поръчваме кошарата скоро, количката може би Септември месец. А до тогава каквито дрешки харесам ще купувам, както и останалите дребни неща от списъка.

# 644
Момичета,колко често ходите на лекар ?

Общи условия

Активация на акаунт