Нашите орхидеи – тема 26

• 29 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Да се включа малко и аз, стига съм само воайорствала 😅,
Една бамбина на балнео санаториум и няколко на спа.

# 121
Ето първата прелест от "Спаси орхидея" Heart Eyes
Очевидно е мини Wink В петък ги поливах и точно тази я изпуснах (фраснах в пода!) и като видях отскочилата отчупена пъпка щях да ревна... Добре, че не целия цветонос, а само една... и тя милата доналяла пъпките и днес сутрин ме чака да й се радвам...

Ароматна е!!!! Hug Аромата малко прилича на този на Лиодоро плюс някаква лимонова жилка Heart

ПП: Impala, виж в коя гама е Smirk Запали ме ти по тези с жълтичко в тях и... ето, и късметчето ми е такова Sunglasses

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 13:31 от peneva_a

# 122
Аз моите ги въртя и така не се килват. Обръщат се и се накланят към светлината.
Ако е много наклонена, тогава може да я извадя и изправя, но от доста време вече не се стига до такава нужда.

# 123
ПП: Impala, виж в коя гама е Smirk Запали ме ти по тези с жълтичко в тях и... ето, и късметчето ми е такова Sunglasses
Сладурко ситен Heart , че и ароматен! Много се радвам Hug

# 124
Здравейте, момичета днес си купих от Кауфланд орхидея камбрия и се оказа заразена с памуклийка ако третирам с тези препарати който бях използвала за борба с трипси ще помогнат ли или да взема и нещо друго акатара, моспилан, сантайта

# 125
  • София
Действай!
ПП: разкошна е!

# 126
Наистина е много красива! Направо очите ми останаха, чак се чудя дали да не се замъкна тези дни до Кауфланд и аз. Grinning Всеки път щом се засиля да си взема някоя красота от такъв хипермаркет и изпадам в ужас дали няма да си докарам някоя болест/гадинка и да си заразя останалите орхидеи. Те не, че са много, но си ги обичам.

# 127
  • Варна
Здравейте, момичета днес си купих от Кауфланд орхидея камбрия и се оказа заразена с памуклийка ако третирам с тези препарати който бях използвала за борба с трипси ще помогнат ли или да взема и нещо друго акатара, моспилан, сантайта
Честита да ти е красавицата!
Аз първо бих махнала ръчно колкото може повече нашественици... Ей тъй, да ги смачкам задето са ми полазили момичето Grinning
А и механичното третиране ми дава успокоението, че съм изтребила гадините. Успех!

# 128
  • Бургас
Днес и аз се сдобих с ново попълнение от Кауфланд

Разбрах, че е Милтония. Нещо по специфично при отглеждането и поливането и има ли? Като я прибрах обилно я напръсках с Моспилан. Ще трябва ли да я пресаждам или засега да се адаптира да я оставя в това

# 129
На първа страница в началния пост Impala е подредила много информация (_re_ge благодаря за преводите и т.н.!)
На около 2/3 от поста има "MILTONIA (МИЛТОНИЯ)" и отдолу линк със систематизирана информация Hands V

# 130
  • Видин
Пенева, страхотно мини! Heart Eyes
Голяма работа си!

Честито на всички за новите хубавици!

Не съм си купувала нова от 1-ви май. Едва се удържам. Grinning

При мен започнаха да се събуждат...

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 16:34 от Къдрокоска

# 131
Да, бе! Голяма съм работа... скоропостижно уморих 3 вкъщи докато хвана, че е "мокро гниене", сега спасявам четвъртата разболяла се Thinking Добре, че _re_ge ме светна как да действам, че да спра овреме разпространението към другите и едната да я стопирам Flowers Hibiscus

Ето и втората цъфнала... почти близначка мини, не е ароматна, но пък е луничава Relaxed

# 132
  • Видин
Всички имаме загуби.
Аз дори два кактуса уморих, а уж лесно се гледат.

И втората е много хубава!

# 133
Оранжевката е неуморно цъфтелива. Много я обичам Heart

# 134
  • София
peneva, първите две са невероятни постижения! чакаме още осем Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт