Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 324
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
ТТ маркет или Т Маркет? Първото не съм го чувала.
ТТ маркет, с двойно Т. В някои градове ги има магазините. За Русе знам със сигурност. Да не се бърка с Т маркет.

# 106
  • София
За съжаление, в София няма такива магазини...

# 107
  • Пловдив
Момичета, Idylle Guerlain свеж ли е?

# 108
Момичета,кой номер е Авентус на Рефан?
Кристалчето пак ме заинтригува.....

# 109
Бихте ли ми казали как стоят нещата с Рефан №333 (dolce garden) капките 1:1 ли трябва да са или повече?

# 110
Благодаря на всички за предложенията за свеж парфюм, а да сте чували случайно за марката Clean, те са много видове clean laundry fresh, clean fresh skin. Дали ги е пробвал някой да каже мнение?

# 111
Благодаря на всички за предложенията за свеж парфюм, а да сте чували случайно за марката Clean, те са много видове clean laundry fresh, clean fresh skin. Дали ги е пробвал някой да каже мнение?
От това, което чета във фрагрантика, специално за fresh clean laundry, много ми напомня на най-новото (бяло) Нарцизо - Pure musc. За някои хора това си е проста миризма на прах за пране, но за мен е изключително изчистена и същевременно уникално секси миризма. Хората във франгрантика казват, че този аромат (fresh clean laundry) е изключително подходящ за страшните жеги. Аз бих му дала шанс, особено ако го намериш на добра цена. Simple Smile

# 112
  • Бургас
Момичета, Idylle Guerlain свеж ли е?
Не е свеж,ако познаваш For her НР за мен много си приличат като разбира се Герлена е по-хубавия парфюм,но аз съм пристрастна към всичко Герленско.Purple Heart Calabria,414 номер е Авентус,страхотна работа на Рефан,парфюмът е убиец:heart:,на мен Pure Musc изобщо не ми харесва.ROEB,добре е така,ако искаш може и малко повече да ти капнат,но не прекалявай,че аромата се променя.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 10:22 от Bright Crystal

# 113
Днес си взех от Рефан versace bright crystal с двойни капки - невероятен е.
Мисля , че това ще бъде ароматът ми за лятото.

# 114
Съншайн,действително е страхотен,аз го предпочитам пред оригинала,защото ми е по-траен.С удоволствие да си го носиш!

# 115
  • Бургас
Определено Рефанският Брайт Кристал е по-траен от оригинала и 1-1 с него.

# 116
Благодаря момичета, наистина много се радвам  че си открих нов любим аромат.

# 117
Мисля да поръчам да ми вземат коко мадмозел интенз на рефан. Какво ще ми препоръчате- капсулован или наливен и с какво съотношение капки?

# 118
Мисля да поръчам да ми вземат коко мадмозел интенз на рефан. Какво ще ми препоръчате- капсулован или наливен и с какво съотношение капки?
Според мен зависи колко мл искаш.
Ако са 100 мл, аз бих взела капсулован (той така или иначе се води с двойно кол. капки), ако ли не - си го направи съотношение - 2:1 (двойно кол капки)

# 119
Капсулованите само 100мл ли са?

Общи условия

Активация на акаунт