Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 322
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
Привет, мили ароматни дами! Имам да наваксам с четенето, но да споделя за Бургас нещо: влизам в ЗАГ ( Стара Загора ), търся новия парфюм на Живанши и дамата ми обяснява, че не са го заредили, нямало търсене. Споменавам, че съм прочела споделени впечатления за него от Бургас, а уж Стара Загора и Бургас са най- добре заредени. Започна се едно дълго излияние ( оказа се майката на момчето от ЗАГ магазина в Бургас ). после се появи и бащата. Никак не вървяло в Бургас, нямало никакво търсене, да съм рекламирала.... и т.н. Не успях да разбера, но ми се стори, че май се споменаваше за някаква продавачка ( не момчето ) или бъркам? Та, мили бургазлийки, моля да отскочите и да направите оборот, помолиха ме и предавам.

# 91
  • Sofia
Кокичета, парфюмното масло на Гиза с ролерче ли е? Или си капваш?

# 92
Привет, мили ароматни дами! Имам да наваксам с четенето, но да споделя за Бургас нещо: влизам в ЗАГ ( Стара Загора ), търся новия парфюм на Живанши и дамата ми обяснява, че не са го заредили, нямало търсене. Споменавам, че съм прочела споделени впечатления за него от Бургас, а уж Стара Загора и Бургас са най- добре заредени. Започна се едно дълго излияние ( оказа се майката на момчето от ЗАГ магазина в Бургас ). после се появи и бащата. Никак не вървяло в Бургас, нямало никакво търсене, да съм рекламирала.... и т.н. Не успях да разбера, но ми се стори, че май се споменаваше за някаква продавачка ( не момчето ) или бъркам? Та, мили бургазлийки, моля да отскочите и да направите оборот, помолиха ме и предавам.

Къде се намира магазина на ЗАГ в Стара Загора?

# 93
Сещам се за 3 магазина в Стара Загора, може и да са повече: На Патриарх Евтимий срещу църквата; на Руски , веднага след пресечката с Цар Симеон и до БКП-то на Цар Симеон >

# 94
Кокичета, парфюмното масло на Гиза с ролерче ли е? Или си капваш?
Поне моите, когато ги купувах бяха с ролерче и са много удобни така.

# 95
  • Sofia
Супер, дано и моите са така, че наистина е по-удобно. Simple Smile)

# 96
Тези парфюмни масла по-добри ли са от спрейовете?
Едно време си спомням мама само такива купуваше и ползваше, но сякаш гранясваха бързо.
Какви отзиви имате за тях?

# 97
Моите са от около две години някъде и не са мръднали. Парфюмът под формата на масло е по интензивен и по траен, но стои близо до кожата.
Парфюмният спрей си е парфюм и като такъв има по изявен сияж/шлейф и там всичко, което се изисква от един парфюм.
Имам от Гиза парфюмни спрейове направени на момента в магазина и парфюмни масла. И двата вида са добри. Маслото лесно може да се превърне в спрей като се разреди с чист спирт. Мисля, че в Гиза ползваха някакво друго вещество, което също е добро, даже по добро от спирта, ама не съм сигурна, пък и името на веществото забравих.

# 98
Момичета, може ли някой да ми каже парфюм с аромат на чистота, сякаш от банята излизаш нещо като pure на jim sander който вече не се предлага?

# 99
Момичета, може ли някой да ми каже парфюм с аромат на чистота, сякаш от банята излизаш нещо като pure на jim sander който вече не се предлага?

Al haremian Noora, не е имитация обаче е бюджетен

# 100

Al haremian Noora, не е имитация обаче е бюджетен
Към неимитационните, но бюджетни прибавям и clean - цялата концепция на бранда е за чисти аромати. Simple Smile

# 101
  • София
Момичета, момчета, имам въпрос - освен в ДМ и Ремедиум къде още се продават Тесори-тата?

# 102
  • вкъщи
Тя майката на момчето все това говори. 2 пъти съм я задичала и ми е казвала да рекламирам. И наистина пратих там няколко колежки. Бяха много доволни. Обаче откак работи момичето са разочаровани от отношението и липсата на познания за парфюмите. А иначе хора винаги има в магазина.. Поне аз като ходя, или минавам, а то е често.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 19:22 от лелка

# 103
Момичета, момчета, имам въпрос - освен в ДМ и Ремедиум къде още се продават Тесори-тата?
В Елитис.
Ако имаш ТТ маркет наблизо, там имат добър набор, доста по богат от ДМ и Елитис и на по добра цена.

# 104
  • София
ТТ маркет или Т Маркет? Първото не съм го чувала.

Общи условия

Активация на акаунт