Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 311
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
  • густо майна Филибето
И аз съм от феновете на Мон.
Вчера посегнах пак към Ангел на Тери Мюглер. Имах и една мостричка оригинал. Себе си полях с мостричката, само на едната ръка пръснах Ангел на Заг. А дъщеря ми напръсках с този на Заг. И така - помирисвам едната ръка, помирисвам другата. Оригиналът е само една идея по-нежен, и една идея по-силен. Днес се поизпотих навън, и изненадата ми беше, че го усетих много осезаемо. Да, не е това, което се усеща първите часове, но го усетих. В същото време и дъщеря ми още ухае. И става въпрос за кожа, не за дреха.
Към желанието си за 50мл на Адикт, прибавям и Ангел.

# 571
Guerlain L'instant също е трепач, много нежен и женствен Sparkling Heart . Благодарение на Кристалчето го открих него.
На Заг ли е имитацията?

# 572
След толкова коментари за Mon, искам да споделя за новата си радост. Нов аромат на Рефан - 042 MON GUERLAIN BLOOM OF ROSE. Днес си го взех, много ми харесва, много. Нежен, стилен и класен. Влюбена съм 🥰

# 573
Би ли споделила каква е трайността? Благодаря предварително Simple Smile

Весика - така красиво си описала Дзен...беше приятно да те прочета Simple Smile

Момичета, идвам с впечатления от Decadence, Marc Jacobs. Сега разбирам защо отзивите за него са в двете крайности. Вероятно, теи които го хейтват, са се отказали от него до 20-тата минута...после са останали обожателите му. Първоначалната нотка е толкова медицинска, че се чудиш да не си объркал парфюма с лекарство...После, когато улегне...идва приказната част - сладък аромат на слива, рози също усещам (после разбрах, че е българска розата). Ухае ми на лукс, изкушение, изкусителност и самоувереност. Определено не го виждам като ежедневен аромат, и определено не е за през деня...освен ако не отиваш на среща Simple Smile Трайността отбелязвам като 10 от 10!  1 впръскване на едната китка, после леко докосвам с другата, и после зад ушите...това ме държи вече 6 часа.
Красота, нямам думи.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 21:42 от Café del Mar

# 574
  • Sofia
Аз го имам в оригинал, уникален. Не е за всеки вкус според мен. Трайността е супер. Помня колко време го исках, исках и като се сдобих с него бях very happy. Simple Smile)
При мен няма медицински нотки, странно, химия. Simple Smile)
Вече като някой спомене медицински нотки и се сещам само за Облака на Гранде, ужасен ужасон и разочарование за мен, а толкова да го исках. Ill

Сори за офтопика.

# 575
  • София
*iris*, не знам L'instant да има имитация, оригинал имам, а на Бонбона имам имитация на Баргело.
Fuffie, чудесна новина за MON BLOOM OF ROSE.

# 576
  • София
При мен няма медицински нотки нито в Облака на Гранде, нито в Декаденс - оригинал и имитацията на Гиза. Явно всичко се свежда до химията на парфюмите с кожата.

# 577
  • Габрово
След толкова коментари за Mon, искам да споделя за новата си радост. Нов аромат на Рефан - 042 MON GUERLAIN BLOOM OF ROSE. Днес си го взех, много ми харесва, много. Нежен, стилен и класен. Влюбена съм 🥰

На Рефан има ли други нови и кои са те ?

# 578
Здравейте,
искам да ви попитам, някой знае ли имитационна версия на Boss - Hugo Woman Extreme и ако има кои са най трайни BlushSunglasses

# 579
  • Бургас
Джастии,благодарско за думите.HeartKissing HeartKiss Не,нито Мон Флорал,нито Boss - Hugo Woman Extreme нито L'instant имат имитации.Много хубава новина за BLOOM OF ROSE с удоволствие ще го тествам.Decadence го харесвам няма медицински ноти при мен,версията на Мартинез за мен е далечна.

# 580
Ох, явно в мен има нещо сбъркано с тази нотка, не знам коя е, за да я усещам така гадно...но поне отминава.

# 581
Значи току що ме убедихте да поръчм двата Мона-флорал и класическия от Заг нали?
Толкоз възхвали. Не може да не ги пробвам. Отивам да гледам списъците и му пиша още днес.

# 582
  • Бургас
Мисче,аз поне възхвалявам оригиналите на тези два Герлена,пиша да няма объркване.Флорал го няма още изимитиран,а Мон едп го имат Заг,Мартинез защо ли си мисля,че ти го пробва Мон преди на Заг,може и да греша обаче.Във версията на Мартинез на Декаденс я има тази кофти нота,оригинала обаче не поне при мен де.

# 583
  • густо майна Филибето
А аз усещам някаква неприятна за мен нота в началото на оригинала на Мон Герлен. После стават еднакви.
 По тази причина и предпочитам имитацията.
Утре , ако не забравя, ще взема да направя тест с оригинала (имам мостричка) и имитацията. Днес съм с hugo boss orange (на заг) , много е приятен и мисля да го подновя следобеда Simple Smile Бях го пробвала в Лидл, и много ми хареса, но там е изключително нетраен. (някакъв диамант беше името)

# 584
  • Бургас
Мда,версията на Мон на Заг е много добра и тази на Мартинез също някак е по-фино изработена.Момичета аз съм много развълнувана от ето това-https://www.fragrantica.ru/perfume/Lancome/Id-le-55795.html Напълно нов парфюм от любимите ми Ланком като премиерата му е на 22 август.Веднага започнаха с хейта без дори да са го помирисали,щял да бъде нещо като нищо като Габриел и Джой,ще поживеем и ще видим дали ще е така.Аз лично възлагам много големи надежди на това творение,след мега хита им ЛВЕБ мисля няма да се изложат,но знае ли човек…Флаконът ми харесва много на мен,а и август не е толкова далеч.Purple Heart

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 10:53 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт