Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 337
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Кристалче,пълниш ми душата с описанията за Мон-овете:),и аз съм им фен на първообраза и флоралния!

# 556
Кристал, благодаря ти!
Ще пробвам обезателно, не бих се хвърлила на сляпо да поръчвам, надявам се да не усещам обаче много неролито, защото ми се повдига от него - наскоро се разделих с едно нероли, прекрасно, но толкова насищащо, че ти се отщява да го душиш и не искаш никога повече...Всичко друго звучи прекрасно в описанието Flowers Hibiscus

# 557
  • русе
И аз като истински фен на Мон Гарлен да не пропусна да го похваля,миналата седмица влизайки в един басейн преоткрих аромата колко е пристрастяващ и до вечерта го усещах много силно.Аз именно така открих Мон,бяхме на почивка и моята приятелка влезе в минералния басейн и след нея се разнесе божествен аромат из целия басейн.Попитах я Какъв е този парфюм страхотния??? и така до днес... 😋😋😋

# 558
Зара имат 2 имитации на miracle -

https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Lip-Cheek-54398.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-White-43682.html (в момета в друга опаковка, но пак така си се казва)
Има и за в чанта рол-он ... аз взех от двата-единия на ролон , другия на спрей.

Трайни и свежи
Д&П казаха, че не зареждат miracle вече

(Между др имам roses des vents и др за размяна - за който го не си намира по магазините)

Момичета, даите идеи за сполучлива имитация на Miracle Lancome
Мерси!

# 559
Mon Guerlain има ли имитация? Не го откривам в списъците на 1-ва страница.

# 560
  • София
374 MG- Mon Guerlain - Заг Зодиак

# 561
Супер, благодаря! Пропуснала съм го като търсих Simple Smile Ще го преслушам при първа възможност. Спомням си, че Кристълчето много го хваляше. Много парфюмни находки имам благодарение на нея и на всички Вас! Flowers Hibiscus

# 562
  • Бургас
Я,колко фенове на Мon,а се покривате и не казвате значи,признайте без бой,хаха.И двата парфюма пръскат секс, направо вибрират по кожата,а и мъжете ги обожават и съм чувала коментари,че им действат възбуждащо и мръсно,хаха дано пуснат пак нещо така добро от Герлен.Kъм тях добавям и Guerlain L'instant,три парфюма които са символ на женствеността за мен и които никога не ми омръзват.Мимозка,виж и версията на Мon на Мартинез,на Заг също е добра.

# 563
Мнооогооо хубав парфюм. На всичко отгоре се променя и както аз го оприличавам с перефраза от Шрек: Една си лете, друга зиме. Лятото е класен, скъп, шлейфов/сияжен, траен до безумие разкош. Зимата е сладка, класна/скъпа и ароматна лавандула.

# 564
  • Бургас
Ти няма да е лошо да пишеш по често,Джастии.Kissing Heart И като заключение добавям,че Мон е парфюм за сладки дами,Мимозка радвам се,че имаш хубави открития.Heart

# 565
И двата парфюма пръскат секс, направо вибрират по кожата,а и мъжете ги обожават и съм чувала коментари,че им действат възбуждащо и мръсно,хаха дано пуснат пак нещо така добро от Герлен.Kъм тях добавям и Guerlain L'instant,три парфюма които са символ на женствеността за мен и които никога не ми омръзват.
Абсолютно заставам зад това със секса Smiling Imp
Имах Инстант-а, малко ми идваше хард, медът ми идваше толкова сладък, че все ми се дояждаше сладко ако го нося Laughing Сега имам същия проблем с нутеления Angel Muse... той поне става за "ядене" (но не и за мазане на бисквитка Satisfied

# 566
И двата парфюма пръскат секс, направо вибрират по кожата,а и мъжете ги обожават и съм чувала коментари,че им действат възбуждащо и мръсно,хаха дано пуснат пак нещо така добро от Герлен.Kъм тях добавям и Guerlain L'instant,три парфюма които са символ на женствеността за мен и които никога не ми омръзват.
Абсолютно заставам зад това със секса Smiling Imp
Е, направо ме карате да подпаля моторетката към Заг или Мартинез в тая жега Simple Smile

# 567
Към Заг, към Заг, Мимозке. Wink

Кристалче Revolving Hearts , ти си нашата парфюмна фея. Момиче прекрасно, със затворени очи и запушен нос мога да ти се доверя безрезервно. Пиши, пиши и не спирай. Прекрасна си. Прекраснааа.

# 568
  • София
И аз с две ръце за Мон в трите му прекрасни варианта ЕДП, ЕДТ и Флорал Sparkling Heart, които обожавам, харесвам и версията на Заг чудесна е. Тази пролет много носих Флорал (много много пристрастяващ и омайващ), направи ми впечатление, че когато съм с него хората около скъсяват много дистанцията, харесвани са и трите и имитацията на Заг. Guerlain L'instant също е трепач, много фин и нежен и женствен Sparkling Heart . Благодарение на Кристалчето го открих него, както и Бонбона на Виктор и Ролф.
TF, Soleil Blanc на Парфен го пробвах миналото лято в големите жеги - направо ме задуши с 1 пръсване. Много кокос, много сладост. Тц, той за мен не е жеги.
Относно Зен на Д&П - тествах го миналата пролет в дъждовно време. Направи страхотно развитие. Макар и имитация, това е един от много малкото парфюми, които са предизвикали картини в ума ми. Началото не го помня много добре, помня, че беше приятно. След около 15-20 мин. се разви в унисекс посока, все едно красив елегантен мъж минава покрай мен. Даже се огледах, но не - сама си бях. След още 10-15 мин. се превърна в името си - Зен, абсолютната хармония и пренесе ме на това място, където се излежавах на тревата и се любувах на природата, а от дървото от време на време падаше по някое венчелистче на японска вишна. Точно на този парфюм не мога да опиша съставките, но чувството - да. На другия ден отидох и си купих. Ама пусто от толкова парфюми не му е дошло времето. Крайно време е да му отдам малко внимание Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 17:29 от Vesika

# 569
  • Sofia
Само Мон-ки сме се събрали тук.😃
Мон Флорал в Заг ли да го търся?

Общи условия

Активация на акаунт