Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 340
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Аз сега ще си поръчам, подстрекателка такава. Grinning

# 541
Ох, няма да съжаляваш, аз съм просто не очарована, ами..място не мога да си намеря от радост, този аромат направо ми повдигна духа днес, едно щастливо и чисто ми стана на душата...
Не се стърпях, и подуших лекичко Дзен и Декаданс-а... Божееее...ще си имам нови любови май, отвяха ми главата!!!...Стискам до утре, когато ще пръсна на себе си.

Единствената ми забележка към Гиза е,..куриерската фирма, с която работят...Безкрайно неудобно е да стоя и да чакам куриер, отдавна свикнах нещата ми да се оставят в офис, и да мина да си ги взема когато на мен ми е удобно...не че тази фирма няма офиси тук в Пловдив, но са толкова криво място, че...Куриерът не се обажда предварително, идва и ако си вкъщи и вдигнеш тел., добре, ако не, лепка бележка и бяга...Дори да съм на 10 метра от вкъщи, пак ще го изпусна...

# 542
  • Габрово

Bright Crystal,
познаваш ли Мoonliht in heaven ,но на Гиза ?

# 543
Момичета, от къде е най- добре да поръчам Soleil Blanc?   Трайност, качество  ме интересуват. Благодаря предварително 🌺😊!

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 22:59 от Phenix

# 544
  • Габрово
Ползвам   Soleil Blanc на Парфен ,доволна съм .../с уговорката,че други имитации на него не познавам/.

# 545
  • BG-DE
И аз съм доволна от Парфен но също не съм ползвала друга имитация.

# 546
  • Sofia
Cafe del Mar, надушвам лято, лято ли е? Ще бъде сляпа покупка иначе.😃

Phenix, прочети малко по-нагоре.. Simple Smile))

# 547
Лято е, и то много сериозно лято ❤

Не се стърпях, и разходих и Шисейдо Дзен вечерта навън...не е особено траен, но е приказен, много цветя и плодове, много радост и енергия, сякаш съм на сватба в цветна градина  Simple Smile Красив, нежен, един такъв превъзбуден аромат, определено ме радва, но на кожата ми изчезна след 3 часа...

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 02:27 от Café del Mar

# 548
Момичета, вчера отскочих до Мартинес и много ми допаднаха Intense cafe на Монтал и Vodka on the rock на Kilian, не ги взех, че и Гиза ги имат и исках да се консултирам с вас на кои да заложа Simple Smile

Мартинес имат промоция 1 бр за 17 лв и 2 бр за 30лв:)

# 549
  • Пловдив
Нека и аз да се отчета - пристигнаха ми нещата от Гиза, но днес пробвам само ТФ, Soleil Blanc. Много близък до оригинала, но далеч по траен и наситен - определено ми допада много и повече от оригинала! Носи ми усещане за свежест и чистота, а в тези проклети жеги имах нужда точно от това. Трайността е отлична. Много, много съм хепи Simple Smile
Утре ще дам сцена на Дзен, а вдругиден на Decadence. И ще споделя Simple Smile

Коригирам се - изрових си старото шишенце на ТФ, Гиза е едно към едно с оригинала, не просто се доближава Simple Smile
може ли номерата на парфюмите? Simple Smile зариби ме и мен... с кой куриер работят казваш?

# 550
# 551
Момичета, вчера отскочих до Мартинес и много ми допаднаха Intense cafe на Монтал и Vodka on the rock на Kilian, не ги взех, че и Гиза ги имат и исках да се консултирам с вас на кои да заложа Simple Smile

Мартинес имат промоция 1 бр за 17 лв и 2 бр за 30лв:)
Лично аз за ниш залагам на Гиза.Имам Интенз кафе на Мартинез,но след първите еуфорични 5 минути,ми идва една евтина сладост,в началото това не го усетих и мислех,че съм попаднала на находка за 17 лв,но после не спря да ме дразни.На Мартинез повечето аромати са доближени до главната ,водеща нотка на съответния парфюм,по която се разпознава,но толкова,нямат развитие,скучни ми идват,а толкова ги харесвах в началото,но след като тук по ваши препоръки започнах да тествам Заг,Парфен,Гиза,вече все по-рядко влизам в магазини Мартинез.С една дума колкото повече опит обменяме тук и тестваме,все повече ми се променят "вкусовите рецептори" ,за което съм много благодарна на всички ви.Даже се чудя как някой парфюм ми е харесвал толкова много преди година,а сега стои забравен:))

# 552
  • Пловдив
Благодаря!
Вторият е само във вариант на масло, нали?
Как нанасяш?Капка зад ухото...?

# 553
Не, не, виж долу в падащото меню, има опция и за спрей. Purple Heart

Кристалче - можеш ли да ми опишеш разликата между Мон Герлен и Мон Флорале-то? Имам първия, божествен е, обмислям втория за покупка. Как е като трайност?

Момичета, Парфен ли е с най-добра версия на Уоманити?

# 554
  • Бургас

Bright Crystal,
познаваш ли Мoonliht in heaven ,но на Гиза ?

Мисля,че не пробвах в магазина им доста ниш,но този парфюм май не беше сред тях.Не помня да ти кажа честно,но мисля,че все пак не го познавам този на Гиза.Нели и според мен заложи на Гиза още повече,че са ти харесали вече и аз харесвам Vodka on the rock на Kilian на Гиза.Cafe del Mar,аз съм писала супер много пъти,че върху мен Мон и Флорал са напълно различни,обаче върху други са подобни и те съветвам да тестваш Флорала.Флорал е много траен при мен над 8-9 часа на кожа,а върху дреха е вечен,хаха,добре хайде да го кажем до изпиране.Прекрасен бленд,аз там усещам много нероли,няма карамел,нито лавандула за мен и е много различен от Мон.Свеж,модерен,пристрастяващ,женствен флорал,секси и закачлив много,много любим!:heart_eyes:

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 10:27 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт