Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 341
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
169 е Velvet и няма грешка в имитацията,върховно направена,за който харесва този парфюм.Само Good Girl за мен е далечен,другия обаче си струва и то много,много добра трайност показва.Сладко,въобще не е задължително аз да го харесвам Soleil blanc знаеш сигурно,че не сме в добри отношения с ТФ.Радвам се,че версията на Парфен ти е трайна.BowtieKiss

# 526
Благодаря ти, Bright Crystal!
Снощи минах през Рефан и помолих да ми пръснат, но не бях подготвена и ми пръснаха номер 350. Явно ще мина пак да пробвам и 169 номер. 350 ми допадна.
Ароматен ден ви пожелавам!

# 527
  • София
Здравейте,знаете ли има ли имитация на Koros YSL,а също и на Mont Blank?
На Armani Si коя версия беше добра?
Благодаря:blush:

# 528
Днес бях до Заг на Вазов и тъкмо бяха заредили новостите. Веднъж и аз да уцеля момента. Joy Взех без да пробвам даже Бърбърито и Ескадата. Първият бих го определила като много, много доближен, не смея да твърдя, че е на 100% като оригинала, защото не съм чак такъв спец и не съм правила паралелен тест, но честно казано съм много доволна. Оригиналът не е траен и не си заслужава 100+ лв., затова ще се поливам със Заг с най-голямо удоволствие! Радвам се, че поне една фирма го забеляза и го включи в асортимента си.
Ескадата не съм я пробвала в оригинал, нямам идея дали е добре пипната имитацията, но е супер безопасен парфюм- мирише много сладко на дъвки, носи ми ведро, безгрижно настроение и от него също съм много доволна. Още нищо не мога да кажа за трайността и на двата.
На Килиан само подуших блотера, стори ми се много приятен цветист аромат, от който в момента прецених, че нямам нужда. Имам много" цветя" в парфюмния шкаф, затова го пропуснах.

# 529
  • Бургас
Ина,мерси за инфото,ще ходя и аз да ги душкам,хаха.Килиан ми се струва интересeн,а Бърбърито го имат и Мартинез.Биби,не съм чувала аз за копие на Yves Saint Laurent Kouros,иначе виж Си на Рефан,много е добър според мен.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 14:32 от Bright Crystal

# 530
  • София
Благодаря Брайт:heart_eyes:

# 531
Брайт, вярно, че и Мартинез го имаха, ама аз нали съм шматка и половина, бях забравила. Все пак щом не съм го купила, значи нещо не ми е харесало. Trollface Като плюс отбелязвам, че на Заг мога да си взема малко количество в мои бутилчици (шарени, разбира се Joy ) , много ми е удобно, че не се обременявам с 50/100 мл. и се носи лесно на почивка и в чантата. Grinning
Скрит текст:

# 532
Много сладки шишенца 😊 От къде са?

# 533
Днес бях до Заг на Вазов и тъкмо бяха заредили новостите. Веднъж и аз да уцеля момента. Joy Взех без да пробвам даже Бърбърито и Ескадата. Първият бих го определила като много, много доближен, не смея да твърдя, че е на 100% като оригинала, защото не съм чак такъв спец и не съм правила паралелен тест, но честно казано съм много доволна. Оригиналът не е траен и не си заслужава 100+ лв., затова ще се поливам със Заг с най-голямо удоволствие! Радвам се, че поне една фирма го забеляза и го включи в асортимента си.
Ескадата не съм я пробвала в оригинал, нямам идея дали е добре пипната имитацията, но е супер безопасен парфюм- мирише много сладко на дъвки, носи ми ведро, безгрижно настроение и от него също съм много доволна. Още нищо не мога да кажа за трайността и на двата.
На Килиан само подуших блотера, стори ми се много приятен цветист аромат, от който в момента прецених, че нямам нужда. Имам много" цветя" в парфюмния шкаф, затова го пропуснах.

За коя по-точно Ескада говориш?

# 534
Шишенцата са от Алиекспрес, има най-различни видове и всички са симпатични. Grinning
Това е ескадата:

# 535
Момичета, получих мейл от Сангадо с известяване за нов парфюм "скандален" Simple Smile Според мен е имитация на Нощния Скандал - доколкото се ориентирам. Който му е фен, може да провери.

# 536
  • Бургас
Уау,страхОтна новина Silence,:hugs:. Аз съм му фен абсолютен хаха,но ми свърши оригинала и сега не ми се дават пари за него,че имам някои нови парфюми за купуване,дано само са се справили добре.Ако го поръчам ще споделя,на мен долу в Рефана по Богориди ми казаха,че щяло да има нови аромати,но не казаха кога точно и кои ако някой нещо разбере да пише.Днес една пр-ка ми каза,че съм била парфюмно зарибен мозък,хаха дълго се смяхме.Не знам това като обида или като комплимент да го приема,хахаха.Да признавам си,че съм парфюмно зависима,но щастлива!:bowtie:

# 537
Нека и аз да се отчета - пристигнаха ми нещата от Гиза, но днес пробвам само ТФ, Soleil Blanc. Много близък до оригинала, но далеч по траен и наситен - определено ми допада много и повече от оригинала! Носи ми усещане за свежест и чистота, а в тези проклети жеги имах нужда точно от това. Трайността е отлична. Много, много съм хепи Simple Smile
Утре ще дам сцена на Дзен, а вдругиден на Decadence. И ще споделя Simple Smile

Коригирам се - изрових си старото шишенце на ТФ, Гиза е едно към едно с оригинала, не просто се доближава Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 16:58 от Café del Mar

# 538
Нека и аз да се отчета - пристигнаха ми нещата от Гиза, но днес пробвам само ТФ, Soleil Blanc. Много близък до оригинала, но далеч по траен и наситен - определено ми допада много и повече от оригинала! Носи ми усещане за свежест и чистота, а в тези проклети жеги имах нужда точно от това. Трайността е отлична. Много, много съм хепи Simple Smile
Утре ще дам сцена на Дзен, а вдругиден на Decadence. И ще споделя Simple Smile

Коригирам се - изрових си старото шишенце на ТФ, Гиза е едно към едно с оригинала, не просто се доближава Simple Smile

Масло или парфюмен спрей е Soleil Blanc ? ☺

# 539
Спрей си поръчвам аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт