Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 243
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Кристалче, нормално е в океана от мейнстрийм аромати да не харесваш всичко, все пак колко парфюма са минали през ръцете ти.☺

# 676
Мис Каролин Бингли, Жадора от ЗАГ ли е?

Добра имитация на ултравиолета на Пако? Пробвах на сансиро, но в началото е ужасен, нищо общо. След това се долавя точен аромат, но не е така усилен като оригинала. На ЗАГ дали е ок?

Да,на Заг е. Днес с Лалето и ми е екстра. 😊 Аз ще се пробвам да разнося тежките артилерии в жегите,но не и с Алиен,ще си докарам припадък така веднъж ми беше лошо цял ден от него.
Вярно е,че се губят,но някак не са ми за това време. Но Редките перли со наистина красиви през лятото(съдя по свеки,която го носи).

# 677
Скрит текст:
Ljuboznatelna, много е възможно да бъркаш "натрапчив" с "траен" Simple Smile Когато в парфюма има нотка, която ми е натрапчива /примерно горената захар на "Аквалина - Пинк шугър"/, аромата ти се струва траен и шлейфов. По - траен и по - шлейфов отколкото реално той е. Така съм с "Черути" например. Струва ми се прекалено силен, а той не е такъв изобщо, но има нотка, която не понасям в него. Така и "Кензо Елефант" на мен не ми  е силен и натрапчив, защото харесвам карамфила в него, но който не го харесва карамфила....Му става лошо от парфюма.
Жегата просто смалява в пъти силата на парфюмите. В това е ключето. Разкритието става бързо, базата става достъпна почти мигновено...И за да се носи в жегата, парфюма трябва да има нужната сила. Алиена си е траен - изкарвам целия си работен ден без подновяване. НО! Аз пръсвам и на дрехата си, не само на кожата си.
Моят призив е: експериментирайте! Simple Smile Може да преоткриете любимите си парфюми в нова светлина, като ги "облечете" в жегата Simple Smile
Много съм съгласна с това. На мнение съм, че любимите ми цитруси много бързо изчезват в топлото време, независимо дали са в оригинал или в имитация, а лятото ги обожавам... По-силното нещо, което съм носила в жегите и се държи чудно е Номад от Заг. Има нещо в него, което ми допада повече и от оригинала. Този парфюм ми е от фаворитите за всеки сезон.

# 678
  • Бургас
Кристалче, нормално е в океана от мейнстрийм аромати да не харесваш всичко, все пак колко парфюма са минали през ръцете ти.☺
Понякога ме изненадват приятно като с Моновете и на мен те ми стигат,сега чакам новия Ланком с трепет.Bowtie Проблемът ми е,че и от ниша рядко попадам на нещо готино и изненадващо,но не спирам да пробвам,харесвам няколко парфюма на Roja,но засега не мога да преглътна разбиващите им цени.Много харесвам Органза/оригинала/ супер променлив аромат,няколко пъти се измени на кожата ми и съхне страхотно,една любима моя класика,която трябва обаче да попадне на точната кожа. Версията на Парфен е направена божествено,и Долче Вита ми допада,там има и много канела за моя нос,не бих го носила обаче просто ми харесва като аромат,но ми е супер ретро.Си,много добър избор всички са ми любими.Blush Особено Амуажа,ако не го познаваш в оригинал ти препоръчвам проба,заслужава си.

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 12:41 от Bright Crystal

# 679
  • Sofia
Е, ако не те понякога, значи си в някакъв страшен парфюмен ступор. Забрави Скандал, който прецакаха впоследствие. Grinning
За новия Ланком съм със смесени чувства да ти кажа, но ще се пробва задълже.
Аз си събрах едно списъче благодарение на вас, парфюмни лейдита. Simple Smile))

# 680
  • Габрово
Жегата просто смалява в пъти силата на парфюмите. В това е ключето. Разкритието става бързо, базата става достъпна почти мигновено..
Моят призив е: експериментирайте! Simple Smile Може да преоткриете любимите си парфюми в нова светлина, като ги "облечете" в жегата Simple Smile
Това е вярно.

# 681
Тра та та тамммм. Дойдоха ми днес ароматите от Заг. Потривам ръчички, и ги отварям, с едно подушване ще мина днес, а в последствие мога да споделя трайност и развитие.

1. Womanity - убийствен! Просто се размазах. Много, много сладка смокиня, но не е натрапчива, а закачлива, първо усещаш смокини, а след секунди смокини със захар, и сякаш нещо щипе. Просто е страхотно! В оригинала смокинята ми е кисела, но тази е...ммммм. Много силно присъствие има, трайност - чудесна. Усещам навсякъде, и около мен се усеща, доволна съм.

2. Flowerbomb - истинска карамелена бомба е за мен това, уникално (няма карамел иначе). Усещам чая първите минути, после много бързо стигам до пачулито. Приятно сладък, закачлив аромат, носи усмивки. Изтънчен, бих казала! За съжаление, на моята кожа определям трайността като почти нулева...с много пръскания ароматът остава само и единствено по кожата ми, няма и следа от него в носа ми, или в пространството Disappointed

3. L'`interdit -  ох, нямам думи за това. Ягодите са очевидни, щом дори аз ги хващам Simple Smile Много цветен, многопластов, толкова много и различни неща усещам, че мога да ги различа само ако чета пирамидата, и то не всичко...приказен е ароматът, навява ми усещане за пролет, градина и млада дама в бяла рокля...

4. My Burberry - задушливи цветя, никак не е моето. Мирише на масовка...като улегне, пак, но не е така задушливо цветен.

5. Dior Sauvage - мирише ми на мъж Smiling Imp Няма да описвам кои чакри ми се развихриха, защото ме е срам. Ароматът е як, отвсякъде, многопластов също!

6. La nuit de l'homme intense, YSL - Боже, това ми отвя главата...Много мъжкарски и намахан аромат, но със стил. Изтънчен, изкусителен. Отново ми действа на 2ра чакра, обаче този път има нещо много нежно и гушливо, не толкова сексуално.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 12:57 от Café del Mar

# 682
  • Бургас
Café,много,много благодаря за хубавия пост,наслада за очите ми.Нали, L'interdit на Заг/по-хубав е от оригинала/ е неустоимо женствен с една силно сексуална,притегляща нота,парфюм за истинска жена.Трайността е изключителнa,пръснат по косата е цяло вълшебство,оставя секси диря след след себе си,една от най-хубавите имитации въобще за мен.Flowerbomb е също приказка във версията на Заг и 1-1 за мен,точно изтънчен го намирам и аз сладко-изтънчен,хаха,разкошни парфюми!

# 683
Кристалче, на теб съм задължена за точно тези 2 парфюма, от твои постове си ги набелязах, благодаря ти Two Hearts

# 684
  • Пловдив
Божкеее..завиждам ви за нюха и чувствителните нослета Kissing Heart

П.п никви ягоди не хващам в Линтердит Stuck Out Tongue Winking Eye вярно съм зле!

# 685
Сега виждам, че има версии на парфюма...имам пирамидата на този от 57-ма година Smile
Най-вероятно обаче Заг са направили съвременна такава.
В нея няма ягоди, а круши.
Нооо - аз надушвам ягодите през вековете, явно SmileSmile

# 686
Здравейте, парфюмни феи! Искам да попитам за хубава и доближена имитация на Ести Лаудър - Бронзовата богиня (ПАРФЮМНАТА вода). 🥰🌹

# 687
  • Бургас
Café,:kissing_heart: Рефан имат Богинята,но версията им е тотална гавра с оригинала.

# 688
Тъкмо отворих Tresor In love на Баргело и не е това, което помня. Хубаво е да отбележа, че съм пробвала оригинала веднъж през зимата и в момента ме тормози страшно главоболие, та не знам колко съм обективна. Hushed Усещам силна и тъмна роза, а рози  не харесвам по принцип. Определено силно се усеща прашна виолетка, която също не ми е сред любимите. Grinning Мирише ми на луксозна пудра, помада или някаква козметика от този тип. Силно се надявам в студено време да се развива по различен начин, защото иначе ще трябва да се разделим. 

# 689
  • Габрово
Cherry in air escada  го имат само Заг в имитация  или го има на Рефан ?

Общи условия

Активация на акаунт