Булки 2020 г.

• 40 397
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Мили дами, много благодаря за окуражаващите думи. Пропуснала съм да отбележа, че сватбата ще бъде в Пловдив. За момента само идейно сме набелязали следните ресторанти:
1. Двамата братя
2. Central Park
3. Атлантик - с. Първенец
4. Ресторантът на хотел Марково
5. Ноте Ди Вино
Гледах и реклами на Мавруда гардън, през октомври ще откриват градина и в Пловдив - Mavruda Secret Garden, по снимки изглежда приказно, но подозирам,че и цените ще са космически...

# 196
malinka въобще не обърнах внимание в ресторанта на Акорд дали има климатици, мисля че беше хладно като ходихме ама толкова бях разсеяна тогава, че не ми мина през ума да се огледам.

# 197
За Акорд не съм чувала подвеждащи неща , по принцип като ходите на срещи да имате в предвид !
malinka въобще не обърнах внимание в ресторанта на Акорд дали има климатици, мисля че беше хладно като ходихме ама толкова бях разсеяна тогава, че не ми мина през ума да се огледам.

# 198
За Акорд не съм чувала подвеждащи неща , по принцип като ходите на срещи да имате в предвид !

Още миналия месец дадохме капаро, така че връщане назад няма, просто се сещам чак сега за климатик Flushed

# 199
И ние миналия месец дадохме капаро! То имало .... но не мога да се сетя къде беше, но за да се пусне беше 200 лева такса 😁😁😁
Вие на коя дата сТе?  Ние  сме на 04.04.

Още миналия месец дадохме капаро, така че връщане назад няма, просто се сещам чак сега за климатик Flushed

# 200
Как 200лв.. леле майко Grinning на 17 юли сме ние.

# 201
  • Sofia
И аз исках в Акорд на датата ни е заета. Петък през септември не ми звучи логично, това означава да си пускат отпуск хората, а за тези, които не са от София да не говорим. Ако бяхме през лятото същи бих избрала петък. Маринела отпада, както и резиденция Тера - и на двете места ми обявиха 90лв, няма как да се случи просто. Ние сме с около 80човека гости и 5-10дечица. Та, не са малко..
Чакам оферти, ще погледна и за други дати, в крайна сметка 30лв си е голяма разлика особено за толкова много хора.

И ние ще сме около 80 + 5-6 дечица. Запазихме Hotel Maison. Кувертите са им на приемливи цени за София Simple Smile

# 202
Здравейте, прекрасници! Да споделя и аз моята история. С приятеля ми сме заедно от ученици (вече 11 год.) и единствената не искаща сватба бях аз, но вече склоних. Та сега ми предстои цялата организация, защото ще е във Видин, а аз живея в София. За сега датата е 10.10.2020 год. Бих била благодарна да споделите впечатления за някой фотограф и дали поръчвате нещица от Алиекспрес за подаръчета или украса? Сватбата ще е в шатра до един хотел в гората с около 100 човека и бюджет 20 хил., които предполагам ще надхвърлим 😀. Иска ми се да е приказно, различно и весело - поне ще се постарая да е така.

# 203
Здравей , прекрасна ! За алито не мога да кажа нищо, защото нашата сватба ще е малка и няма да творя нищо аз !
Но за фотограф мога да ти предложа няколко и ти да разгледаш , само да подчертая , че всички са от нета , нямам препоръки от близки и приятели !
Ивелина Чолакова
Жоро Манолов
Бони Бонев
Иван Славов
Verus Photography
Денис Василев
Veronica Lubenoff
 Inlens Group Studio
Огнян Стойнев
Виктор Аракчиев
Йосиф Димитров
SV Studio - тези са ми фаворит
Йорданов фотографи
Art Photo Story
Имай в предвид - нощувка и транспортни разходи

# 204
Да допълня към предния пост и куверти за ресторанта за DJ, фотограф, видеооператор и водещ/а.
От Алиекспрес досега никога не съм поръчвала, но като разгледах сватбени декорации си харесах някои неща. Тъй като ще правя украсата за масите за гости сама, мисля да мина първо през Джъмбо, ако не намеря каквото ми трябва тогава ще поръчвам.

# 205
Момичетата, вече си имаме дата на 5.09.2020г. Резиденция Тера
❤️😁😁 Имаме си и декоратор и за сега сме до тук.. Май малко бавничко се движим, но все се успокоявам, че все пак има 1г. Thinking

# 206
Момичетата, вече си имаме дата на 5.09.2020г. Резиденция Тера
❤😁😁 Имаме си и декоратор и за сега сме до тук.. Май малко бавничко се движим, но все се успокоявам, че все пак има 1г. Thinking

Честито !!!
Ще пишеш как е било, че ние сме седмица след вас там . Може да се срещнем в ритуалната зала, вече зависи в коя разбира се, но тогава ще ни е гражданския.

Поздрави и хубав ден!

# 207
Здравейте, прекрасници! Да споделя и аз моята история. С приятеля ми сме заедно от ученици (вече 11 год.) и единствената не искаща сватба бях аз, но вече склоних. Та сега ми предстои цялата организация, защото ще е във Видин, а аз живея в София. За сега датата е 10.10.2020 год. Бих била благодарна да споделите впечатления за някой фотограф и дали поръчвате нещица от Алиекспрес за подаръчета или украса? Сватбата ще е в шатра до един хотел в гората с около 100 човека и бюджет 20 хил., които предполагам ще надхвърлим 😀. Иска ми се да е приказно, различно и весело - поне ще се постарая да е така.

Здравейте, ние сме на този етап от организацията на нашата сватба. За фотограф се спряхме на Vonlè art. Намерихме ги в интернет, разгледахме портфолиото и след множество разговори, решихме именно на тях да се спрем. 🙂

Поздрави!

# 208
Здравейте момичета. Сгодена съм от от около месец и с годеника ми решихме да правим сватба догодина. не живеем в Бг, но сватбата ни ще бъде във Варна. Моля за предложения относно сватбена агенция във варна. Мястото ни е ясно, но с агенциите не мога да се разбера понеже не искат да ми изпращат оферти по имейл. много ви моля за препоръки и ако може също да ми изпратите ориентировъчни цени към офертата. благодаря.

# 209
Здравейте, момичета,сгодих се миналата седмица и август 2020, ще се омъжвам Simple Smile Много съм развълнувана, от София съм и не знам с какво да започна.Моля дайте ми препоръка за хотел и църква Simple Smile Много ще съм благодарна за всеки съвет !!!Прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт