Булки 2020 г.

• 40 429
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

Имам няколко въпроса и ще се радвам ако някой ми отговори:
1. има ли някой който е правил изнесен ритуал и църковен брак в Свети Георги (ротонда в София)?
2. правил ли е някой сватба в Шератон или да е присъствал и да каже дали е доволен?
3. колко пари струваше вашата декорация на ресторанта/изнесения ритуал (направена от агенция за декорация)?  Знам че зависи от много фактори (живи цветя, брой..) но да знам колко да си планирам като сума.

Здравей!

Единствения въпрос на който мога да ти отговоря е за агенцията за цветята и декорацията . Нашата е Емоушън агенция и за сега цената е 1855лв мисля, че беше вече не помня, но може да се промени докато дойде време за сватбата. Живи цветя ще имаме .

Хубава вечер!

# 226
Има ли булки от Ямбол?
Къде ще бъде сватбата,коя агенция ще наемете,фотографи и т.н и т.н. Ще се радвам да споделите информация.

# 227
Здравейте,

1. има ли някой който е правил изнесен ритуал и църковен брак в Свети Георги (ротонда в София)?
2. правил ли е някой сватба в Шератон или да е присъствал и да каже дали е доволен?
3. колко пари струваше вашата декорация на ресторанта/изнесения ритуал (направена от агенция за декорация)?  Знам че зависи от много фактори (живи цветя, брой..) но да знам колко да си планирам като сума.

Здравей!

Единствения въпрос на който мога да ти отговоря е за агенцията за цветята и декорацията . Нашата е Емоушън агенция и за сега цената е 1855лв мисля, че беше вече не помня, но може да се промени докато дойде време за сватбата. Живи цветя ще имаме .

Хубава вечер!
Здравейте, какво точно включваше декорацията Ви, защото имаме среща с тази агенция идната седмица?

# 228
1855лв?? Какво включва наистина? Светнете ме и мен, моля ви. Ние ще имаме 45 гости и ритуал навън. Ще сме 5 маси за гости и нашата. Нямам представа колко ще ни излезе на нас, но явно ще минем без живи цветя.

# 229
Здравейте,

Здравей!

Хубава вечер!
Здравейте, какво точно включваше декорацията Ви, защото имаме среща с тази агенция идната седмица?

Не помня точно със сто процента какво включва, но горе долу. В Резиденция Тера ще бъде сватбата, което ще рече, че е голяма зала и наистина иска доста украса от живи цветя. За 120 човека гости ще има 12 маси на всяка маса ще има голям букет цветя,който все още не съм решила висок ли да е нисък ли да е ? Включва също така украсата за арката навън, защото ще имаме изнесен ритуал, цветята  по арката, масата за подписването и украса за колата и моят букет. Също така кутийка за халки, ритуални свещи, табло за настаняване . Тези неща може и ти да си ги закупиш. Аз реших, че е по - лесно от тях да си ги взема щом ги предлагат. Кутия за паричките, която те изработват сами и е дървена. Дано да не изпускам нещо, но горе долу да имаш представа.

Много бях доволна от срещата ми с Таня, която е шефката на агенцията. Обясни ми всичко с подробности.

Ако имате нужда съм на разположение.

Поздрави! 🌸

# 230
Разгледайте работата на Бутик за цветя и сватбена агенция Емоция - във фб. Моя приятелка се омъжи на 17 август,  а аз организирах тържеството - работихме с тази фирма и резултатът беше зашеметяващ. На страницата им има снимки от сватбата (Сватбата на Нели и Драго)  - беше градинска, рустик стил. Направиха чудеса. Откъм цени са гъвкави и изгодни Simple Smile

Публикувам и тук малко:

Не се притеснявайте,  имате достатъчно време да организирате всичко. В началото изглежда голяма каша,  но всичко се нарежда,  когато човек действа паследователно. Ние направихме организацията за 3 месеца :Flowers Hibiscus

Успех на всички в организирането - насладете се на приятната емоция!  И дано имате сватбата на мечтите си

# 231
Здравейте,

относно агенцията в София - помислете за вариант флорист. Агенциите са прекалено скъпи а има голям брой независими флористи, правещи чудеса.

Също така относно забранените дати за църковен брак - дали не е вариант да си направите църковния брак в тесен кръг в друг ден. Адски натоварващо е да си на сватба от 2 часа и да се разкарваш по църкви, граждански, уелкъм дринк, снимки, та чак накрая парти.

Откъм DJ, има ли вече сред вас някои спрели се на конкретни такива?

# 232
Здравейте,

относно агенцията в София - помислете за вариант флорист. Агенциите са прекалено скъпи а има голям брой независими флористи, правещи чудеса.

Също така относно забранените дати за църковен брак - дали не е вариант да си направите църковния брак в тесен кръг в друг ден. Адски натоварващо е да си на сватба от 2 часа и да се разкарваш по църкви, граждански, уелкъм дринк, снимки, та чак накрая парти.

Относно  DJ ние се спряхме на DJ Besti

# 233
Ние се спряхме на дж Бедрос

Здравейте,

# 234
Flower, относно резиденция Тера:
Бях на сватба там преди няколко месеца. Имаше точно такава декорация, каквато ти казваш, че предлагат. Беше хубаво, в ресторанта за масите използваха високи вази с цветя и имаше падащи кристали. Изглеждаше доста шикозно, НО аз като гост мога да кажа следното: ако не си седнал и гледаш цялостната декорация е много красиво, обаче когато седнахме всъщност цветята останаха високо и реално нямаше как да им се насладим. Плюс през цялото време имаше един или двама души, които почти не успях да видя, които седяха срещу мен на масата. Това е заради голямата и дълга ваза. Беше малко кофти, защото исках да се включа в разговор с тях ( запознахме се на сватбата), а нямаше как да осъществя зрителен контакт. Според мен е по-добре цветята да са на масата на по-ниско, за да може всеки да осъществява зрителен контакт и да се запознае с другите, тъй като масите са големи и поне да могат да се виждат един друг. Пък и все пак плащате за цветя, на които всички да се радват. Много по-лесно и приятно е, когато всеки може да ги вижда и дори да ги снима. Аз исках да направя снимка на букета на масата, но не ми се получи точно, защото вазата е висока и не хванах отгоре цветята. Лично на мен не ми хареса тази концепция и не я препоръчвам.

Въпрос - без значение дали агенция или флорист - те ли махат декорацията след сватбата, включено ли е в цената им според вас и кога всъщност се маха декорацията? Ние ще сме в хотел с ресторант. Предполагам, че сутринта ще има закуска...

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 09:49 от usmvka

# 235
Бях на две сватби този месец, на едната бяха изкуствени цветя, бяхме 200 гости, платили са 2000 лв. за декорацията.. не ми се мисли при живите цветя цените какви ще са 😱😞

# 236
Зависи от уговорката 😀
Иначе usmivka, много съм съгласна с това което мислиш за високите цветя. Мен това ме дразни и на сватбата на брат ми ги махнах на 5та минута. Наистина не виждаш нищо. Колкото и висока да е вазата. Много по ефектно е ниско долу в средата.
Ние имаме проблема, че в нашият хотел нищо не правят освен едни покривки да ни дадат.

Резиденция Тера не я харесахме заради формата на залата и цената на куверта. Доста са се изхвърлили.

# 237
Момичета, и аз бях малко потресена от цените, и в крайна сметка моята агенция беше Мелодика (след като говорих с 2 по-скъпи). Пак ни излезе около 2000лв (сватбата беше 110 човека) беше микс цветя за навън, и живи по масите. Бяхме с ‘ниски’ цветя, защото наистина е ужасно да не се виждат хората по масите.

Според мен може доста пари да се спестят, ако поръчате само цветя, и си направите картички, табло за гости и тн сами

# 238
Здравейте момичета!

Вчера имахме голям скандал с господин “има време до сватбата” .

Само аз ли не съм добре и мисля за сватбата и ми се ще да коментирам с него или?
Вашите бъдещи съпрузи говорят ли често по темата или са по - скоро страничен наблюдател. Ако питате моя за всичко имало време..

Решила съм вече да не коментирам нищо, за да видя ще има ли някакво включване от негова страна.

Хубава вечер! 🌸

# 239
Хахаха Simple Smile Моят господинчо като цяло не му се занимава с организация.. аз съм доста вълдушевена, а той не показва грам емоция. НО днес ме изненада мнооого приятно, като ми изпрати няколко фотографа, които са му харесали 😆🤗 тааа има надежда 😂 не се ядосвай, повечето мъже са такива Simple Smile Аз гледам да не му стана досадна, защото само за това мисля и говоря.. но в крайна сметка за това са приятелките и мама 😀 по цял ден им надувам главите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт