Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 62

• 54 615
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Ох,това с мекетите си е голям ангажимент.Но щом има колекционер,няма как трябва да му се съдейства Simple Smile
Ето до тук съм докарала идеите за спалнята:
Скрит текст:
Тавана ще е окачен,бял ,с луни.

# 466
И аз искам лунички и лед само на едната стена, ще видим какво ще предложи майстора. И..тъкмо избрах тапетите той не лепял, пак минавам на варианта мазилки. Тия на Фортуна говорят ли ви нещо?
https://fortunapaints.bg/fortuna-effects/?gclid=EAIaIQobChMIq8CP … AYASAAEgJc9PD_BwE

Евентуално брокатения или перления ефект, не искам зърниста структура

# 467
  • на острова на мечтите
Тъкмо се канех да пилша за самолетните моделчета и видях, че е писано. А две ръце гласувам за затворени витрини. Мм има автомобилчета и е голям проблем чистенето. Много от тях са вече повредени при почистване, за съжаление! Аз нямам време, а който чисти, не пази.
Бяхме поръчали етажерки за тях по интернет. Но не помня как се казваше сайта.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 16:16 от danilu

# 468
Ох,това с мекетите си е голям ангажимент.Но щом има колекционер,няма как трябва да му се съдейства Simple Smile
Ето до тук съм докарала идеите за спалнята:
Скрит текст:
Тавана ще е окачен,бял ,с луни.
Много ми харесва комбинацията, като недостатък мисля, че тухлената стена  ще събира прах.

# 469
  • Варна
Такава цветова комбинация съм харесала за стаята на дребния, надявам се да се получи добре. Мебелите ще са светло дърво и малко тюркоазено зелено, стените като средното квадратче, подът е обикновен дъбов паркет.

# 470
  • Стара Загора
Те тухлите са тапет

# 471
За мен тапет с тухли е кич, а истинските тухли им отмина модата.

# 472
А кое е модерно сега 🤔

# 473
Зависи от вкуса на всеки.

# 474
По-скоро трябва да се избягват тенденции, които са много хитови за момента, защото модата в интериора е динамична и бързо отминава, а обзавеждането трудно се променя. С тухличките беше така - бяха много актуални последните четири-пет години и сега направо дразнят.

# 475
Интересно мнение.

Всъщност тухлите са  актуални от много време (да не кажа, че са класика), не от последните 4-5 години и ако са направени както трябва и помещението позволява, нито ще излязат от мода, нито ще дразнят, особено хора, които никога няма да ги видят. Може да се поспори, доколко са подходящи за спалня, но дотам. Като тапет твърдо не, но пък ако на някой му харесва, защо не.

# 476

Къде правят/продават такива плексигласови неща? Тъкмо и по-;есно ще се пробиват Simple Smile
Иначе от сега не ми е вълнуващо и не се кефя на бъдещото чистене, но...любов...компромиси Simple Smile

Мисля, че са ти писали вече, но и аз да кажа - виждала съм в нет-а, рекламни агенции правят такива. Пусни на търсачка "плексиглас" и "изделия от плексиглас" и звъниш и питаш.
За чистенето - който си ги събира, той да си ги чисти.
За любовта - оказа се, че любовта към самолетчетата е по-силна....

# 477
Супер, благодаря за тропическите идеи. То накрая се оказа, че това, което ми харесва било колониален стил и комбинация от колониален и тропически. Много сввжи идеи, мерси! Аз все още събирам идеи и сили, а на есен започвам с ремонта.

Благодаря ти! Значи се оказва, че това което и на мен ми допада се казвало "колониален"....аз си скърших езика да обяснявам и давам примери какво точно търся. Joy

# 478
И тук да попитам. Откъде да купя осветление за картини - месинг и захранване 220V, и да са около 50 лв. Икейските са супер, но ще ги връщам заради кабел usb.

И мнения за този диван https://www.vivre.bg/p-1224968/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0 … 350&ch_type=8 ?

# 479
  • Бургас
Понеже дадохте линк към дивана да споделя. В турция комплект от 2 дивана и кресло преди 3 месеца излизаха към 1000 лв., като правят и доставка до БГ, доставката за цял камион ( тоест можете да напазарите доста неща) излизаше между 150 и 300 евро ( да споделя, че тази цена съм я питала до Бургас), имаше страхотни спални дивани въобще всякакви мебели повечето на половин или 1/3 от цената на нашите лукс тук, с много добра изработка и материали.
Комплекта който аз си харесах беше 2 дивана 3 ка, 1 кресло и маса и ми излизаха към 800-900 лв, дамаска плюш и масив, нещо подобно на дадения линк по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт