Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 62

• 55 114
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Уффф отиде ми надеждата за ниша за багаж над входната врата.
ММ категорично каза,че над входната врата не може да се прави нищо....Таблото с предпазителите било там и не можело да се мести( като се влиза от входната врата веднага вдясно горе). Освен това в тоя трегер минавали някакви тръби от съседите с мръсна вода от кухнята им... Като знам в сегашния ни апартамент съседите над над и те как си местиха кухнята в друга стая и този канал / тръби колко пъти избиваха (кажи речи на всеки две три години). Сега пак са избили петна по тавана и стените, ММ е бесен.
Такава ниша дали би било удачно срещу гардероба? Над вратата на спалнята.

# 316
Здравейте Simple Smile имам питане относно икейските пердета. Гледам в сайта им пише 145 см широчина. Това за всяко парче ли е или за двете общо?

# 317
Сигурно на едната, завеса от 73 см. ми се струва абсурдна.

# 318
Сигурно на едната, завеса от 73 см. ми се струва абсурдна.

И на мен Grinning Ама знае ли човек, та реших да попитам

# 319
ММ категорично каза,че над входната врата не може да се прави нищо....Таблото с предпазителите било там и не можело да се мести( като се влиза от входната врата веднага вдясно горе).
Скрит текст:
Освен това в тоя трегер минавали някакви тръби от съседите с мръсна вода от кухнята им... Като знам в сегашния ни апартамент съседите над над и те как си местиха кухнята в друга стая и този канал / тръби колко пъти избиваха (кажи речи на всеки две три години). Сега пак са избили петна по тавана и стените, ММ е бесен.

vartoglava, помрънкай още, може ТМ и да измисли нещо, тъкмо ще скрие таблото. Нашето ме дразнеше и му измислихме шкафче, малко е, защото е само за таблото. Но си държа там най-често ползваните препарати.

Скрит текст:

# 320
Препоръчвам над врата на спалнята да е шкафчето. Не се вижда от никъде да "тежи". Над входната врата се вижда отвсякъде. Но не го планирай за тежки неща все пак.
Вкъщи доскоро все не ми стигаше мястото за съхранение и по този случай всички легла са ми ракли, що багаж поема, чудничко Smiling Imp

ПП: Неслучайно ел.таблата са в кутии от негорима пластмаса (вече има с декоративен капак пак от същия материал)... В никой случай не бих сложила какъвто и да било горим багаж пред таблото Hands V

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 14:21 от peneva_a

# 321
Благодаря ви, за идеите и съветите.
Това за шкафчето на таблото е супер.

# 322
Здравейте Simple Smile имам питане относно икейските пердета. Гледам в сайта им пише 145 см широчина. Това за всяко парче ли е или за двете общо?
Да, за всяко, явно е някакъв скандинавски стандарт, който се е наложил, защото и в JYSKа са същия размер пердетата и съм си купувала, и  в други подобни магазини виждам, че пак са с този размер

# 323
Благодаря ви, за идеите и съветите.
Това за шкафчето на таблото е супер.

Мъжът ти има право - ел таблото трябва да е достъпно по всяко време. Ето ние онзи ден сменяме крушка уж. Крушката гръмна. Айде сега сменяй фасонка - фасонката изгоряла. Да, ама сменихме, и какво... Оказа се, че и ключа за крушката изгорял. Сменяме ключа (мм, де, тоя път), съединява кабелите, пускаме центаралния бушон и хоп! Отново гръм, падат на секундата два бушона, включиително и външния централен. Ако не са ти пред очите тия неща, има да се чудиш защо нямаш ток в даден момент, ако нещо даде на късо.

# 324
  • Стара Загора
Момичета,отново се включвам с въпрос.Това е част от обзавеждането за всекидневната/ холова +кухненска част/,какъв цвят стени да избера? Ще съм благодарна за съвети Simple Smile
Скрит текст:
Паркета е светло сив :
Скрит текст:

# 325
Скрит текст:
ММ категорично каза,че над входната врата не може да се прави нищо....Таблото с предпазителите било там и не можело да се мести( като се влиза от входната врата веднага вдясно горе).
Скрит текст:
Освен това в тоя трегер минавали някакви тръби от съседите с мръсна вода от кухнята им... Като знам в сегашния ни апартамент съседите над над и те как си местиха кухнята в друга стая и този канал / тръби колко пъти избиваха (кажи речи на всеки две три години). Сега пак са избили петна по тавана и стените, ММ е бесен.

vartoglava, помрънкай още, може ТМ и да измисли нещо, тъкмо ще скрие таблото. Нашето ме дразнеше и му измислихме шкафче, малко е, защото е само за таблото. Но си държа там най-често ползваните препарати.

Скрит текст:
Извинявам се, но как изобщо ти дойде на ума на държиш на толкова опасно и важно място лесно запалими препарати?

# 326
# 327
Mendeleevka, ако харесвате по-спокойни цветове в нещо такова:
https://i.pinimg.com/564x/11/a2/f6/11a2f6e6d71f88a6dbf22f493ad0cf43.jpg

При нас в момента се боядисва и ще е нещо такова, но ламината е още маалко по-светло сиво, по-скоро бял със сиви жилки и вместо черно ще е деним. Цвета ни го бяха объркали и бяха го направили по-тъмен, до преди малко го избелвахме с майстора и тъкмо мина една ръка. Мисля, че успяхме да постигнем това, което си бях наумила, ама ще съм сигурна чак като го мине втори път и изсъхне изцяло.

# 328
  • Стара Загора
Natt,страхотни идеи благодаря! Аз си падам по по-пастелни цветове,а ММ по всичко,което одобря Smile
Зори и на мен този цвят много ми хареса,моля те сподели какъв латекс/марка / и палитра ли,и аз не знам.

# 329
Ето това е боята :
Скрит текст:

сега ще се опитам от телефона да прикача картелката с цвета, който съм избрала.

Общи условия

Активация на акаунт