Косопад Тема 16

• 60 785
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • Deutschland
Сега остава да преценим, кое е по-лесно да се намери- горчица на прах или синапено семе и после да мелим. Благодаря за идеите момичета!

В руските магазини ги има и то на прах.

# 391
  • Стара Загора
Здравейте, може ли да ми дадете мнение за Миноксидил 2% ? Знам, че е кортикостероид, но съм готова на всичко, за да спре косопада.
Пробвах с Алпикорт Ф, спасявал ме е няколко пъти, но не и този. Пия витамини за коса, кожа и нокти на Alive, мажа ампули Аминоксил на Лореал, на Напура за силен косопад и на Алфапарф, но косата продължава да капе.

# 392
Няма проблем в тези стойности.

# 393
Здравейте, може ли да ми дадете мнение за Миноксидил 2% ? Знам, че е кортикостероид, но съм готова на всичко, за да спре косопада.
Сестра ми го ползва. Доволна е.
Аз се опитах, но косопадът ми се засили ужасно и се отказах, преди да мина фазата на адаптация. Реших, че ще пробвам първо други средства.

# 394
Да знам,вече прерових нета, но тези които има в БГ също не са лоши.Като се има предвид цената,са даже доста добри.Аз си направих труда да сравня Приорина с едни от тези на Допелхерц които се продават в БГ,еми няма място за сравнение.На Приорина само рекламата му е голяма...и цената,само че,и аз го разбрах доста късно,след 6-тата опаковка.

Заинтригува ме постът ти и аз сравних двете добавки, но се оказва, че в Допелхерц липсва  L - ЦИСТЕИН, който пък спомага образуването на кератин. Не знам дали е проблем, но обмислям иначе да премина от Приорин на Допелхерц.

# 395
Има отделно добавки цистеин и метионин и са много по-концентрирани от Приорина. Като събереш цените пак излизат по-евтини.Аз изпих 6 опаковки от Приорина,измазах едно шише лосион и...нищо. Никой не може да ме убеди че действа,защото го изпитах на гърба си. Не правя реклама на определени таблетки,нито антиреклама,просто споделям опит.

# 396
  • Deutschland
В този вариант има L- цистеин. Не знам има ли го в България

# 397
За съжаление го няма този Допелхерц в България. Обмислям варианта да си взема отделно Л-цистеин, от кои марки сте доволни?
Много нечестно поради масовия есенен косопад върнаха високата цена на Приорина и в ремедиум. Цяло лято иначе беше на промоционална цена Sad

# 398
Аз съм писала в темата, че на мен Приорин ми помогна миналата година. Юли месец се завърна със същата сила и още не мога да го овладея. Нито Приорин помага, нито Аминексил. Сега взех ампулите на Phyto, дано има ефект.

# 399
Questar във всеки фитнес магазин ги има тези добавки,в ЕМАГ има също голям избор,гледай да са по-концентрирани за да не се тъпчеш цял ден с хапчета. На Solgar са хубави но са малко скъпички. Haya имат хубав комплекс за коса и нокти и са около 20лв.

# 400
Здравейте, и моля помагайте!!! Шампоан за мъжко оплешивяване, "предната част най-вече" или нещо което би помогнало да поникне отново коса, и съответно да спре косопада? Пробвал съм почти всички шампоани на пазара...Благодаря!

# 401
Здравейте, и моля помагайте!!! Шампоан за мъжко оплешивяване, "предната част най-вече" или нещо което би помогнало да поникне отново коса, и съответно да спре косопада? Пробвал съм почти всички шампоани на пазара...Благодаря!
Minoxidil 5%,той е специално за мъже.Или виж тук http://www.dslabs-bg.com/products/22/Spectral.DNC-N.html
Шампоанът в комбинация с придружаващо лечението средство ще сработи,в противен случай, "кауза пердута",особено ако е наследствен/генетичен косопад.

# 402
За наследствено мъжко оплешивяване, само присаждане на коса. Всичко друго евентуално може само да забави процеса малко.

# 403
  • софия

Трансплантацията нито е лесна, нито проста работа. Естествено, само с шампоани, няма да има ефект.  Трябва да се опита със сериозните препарати от типа на Миноксидил, ил и това, което е публикувала Goch, разбира се, съчетани с прием на витамини иаминокиселини.

# 404
За наследствено мъжко оплешивяване, само присаждане на коса. Всичко друго евентуално може само да забави процеса малко.

Странното в случая, е че не е наследатвен.

Общи условия

Активация на акаунт