Знаете ли кого видях!?... тема 36

• 114 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София-Младост
Снощи Свилен Нейков, Румяна Нейкова и децата им на летище София.

# 271
  • София
Днес видях Йоана Драгнева пред болница "Шейново" - изглежда страхотно!

# 272
  • София
В момента на северния плаж в Приморско Бебо Халваджиян, Алекс и детето.

# 273
Алекс бременна ли е?

Видях Росица Кирилова. Невероятно изглежда в лице за възрастта си

# 274
  • София
Мисля че да, но тя си покриваше корема с една кърпа. Детето е голям образ.

# 275
Тези дни в Плевен - Милко Калайджиев със сина си в заведение в центъра и Мариана Попова и Плачков - без деца с тях, хванати за ръце.

# 276
Преди месец някъде жълтурите ги разделяха. Радвам се, че са заедно.

# 277
Днес видях Йоана Драгнева пред болница "Шейново" - изглежда страхотно!

Наистина Йоана Драгнева изглежда страхотно. Днес я видях в Парадайс с приятелка.

# 278
Видях вчера в ''Лидъл'' ХД,известно семейство,но не знам имената им.Тя готви здравословно наскоро в ''Черешката на тортата.Висока,черна коса,в която вчера беше забучила цвете.Изключително кльощава.Някой от участниците в нейната седмица беше казал,че е мн.красива.Не е.Безлична е.Нямаше да я разпозная,ако не беше съпругът и,който мина през цялата опашка на касата като се забърсваше в хората.Нито помоли да му се направи път,нито се извиняваше при допир.Стигна до нея,тъкмо и маркираха покупките.Той прилича на бияч и ще спра до тук.Отдавна не бях срещала толкова противно същество.И дъщеричката им беше с тях.

# 279
  • София
Видях вчера в ''Лидъл'' ХД,известно семейство,но не знам имената им.Тя готви здравословно наскоро в ''Черешката на тортата.Висока,черна коса,в която вчера беше забучила цвете.Изключително кльощава.Някой от участниците в нейната седмица беше казал,че е мн.красива.Не е.Безлична е.Нямаше да я разпозная,ако не беше съпругът и,който мина през цялата опашка на касата като се забърсваше в хората.Нито помоли да му се направи път,нито се извиняваше при допир.Стигна до нея,тъкмо и маркираха покупките.Той прилича на бияч и ще спра до тук.Отдавна не бях срещала толкова противно същество.И дъщеричката им беше с тях.

Описанието ми прилича на Биляна Йотовска и семейство.

# 280
  • София
Да не би да е Биляна Йотовска. Само определението кльощава не ми се връзва, тя си е тренирана мадама.

# 281
Да,тя е.
Цитат
кльощава не ми се връзва, тя си е тренирана мадама
Аз я заогледаж,защото освен лице,друго не си спомням от тв формата.Не го и гледах внимателно.Финни ръце прибираха стоката.Като тръгна,дълги,много слаби крака.Беше с мн.къси панталонки.Както и да е,не е жена след,която да се обърнеш и загледаш.Той обаче....много неприятен и външност,и държание.С една дума-мутра.

# 282
  • Sofia
Не е мутра,но прилича на такъв.И казват,че е добряк по душа Expressionless А тя има впечатляваща фигура,съмнява ме,,че не я заглеждат..даже и жени Thinking

# 283
ей са не е мутра АХАХХАХАХАХА нема бивши мутри

# 284
За пръв път чувам, че дългите и слаби крака, обути в къси панталони не привличат внимание.

Общи условия

Активация на акаунт