Едно откровение за изневярата , любовта и още нещо.

• 11 500
  • 112
  •   1
Отговори
# 45
Адски си нагъл. Ти си ги натворил тия лайна, уж казваш, че си виновен, но през цялото време в поста прокрадваш самосъжаление, оправдания... Милия горканчо, той... Жив да те ожали човек. И то докато жена ти е бременна след години опити. Колко епитети ми идват наум за теб, бедна ти е фантазията.

# 46
Поредният комплексар и егоист, който като е усетил, че вече няма да е номер 1 в семейството е отишъл да блесне някъде другаде (при колежката). Аз пък се чудя на тази овца- като знае, че приятелката му е бременна и също е майка, няма ли малко мозък в главата и да не си вири опашката в носа му, а да си намери някой сингъл. Аман от парцали еййй.

# 47
Проблема на авторът е, че не може да седи сам. Като маймунките - преди да пусне клона трябва да хване здраво следващият. В случая обаче другият клон не е бил стабилен и човекът е държал и двата и това му е изиграло лоша шега.
Авторе - остави двете жени да сложат в ред животите си, т.е. освободи ги от себе си. Бъди баща на детето си и си направи изводи от всички глупости които си сътворил до момента. Ще срещнеш подходящ за теб човек някой ден, но до тогава остани сам и поработи върху себе си. Не стана ясно колко са ти годините, но поведението ти е абсолютно незряло и недостойно.

# 48
Всички нападнаха автора заради изневярата. И то на бременната половинка(приятелка).
 Но - секс 2- 3 пъти месечно. И то само около овулацията. Тази половинка само за разплод ли стои с приятеля си? А след секса( първия тек) се стои с вдигнати крака - да не изпадат семчовците. Имам чувството, че съм в темата за забавните въпроси за бременноста. Втори, трети опит няма. Други начини за качествен секс - от страна на жената - също няма.
  Без да обиждам някого - но да питам: тази приятелка биология учила ли е? Наясно ли е със самия процес на забременяване? Или се образова в БГ мамма?
 А да е чувала за секс за удоволствие, а не само бебеправене?

# 49
  • София
То пък, едно удоволствие за 3 минути........
Ти всеки път ли си навита първо да те олигавят, после да повтарят, после да ползват помощни средства?
Защо си мисля, че не си имала поне приятелка да ти разкаже как се прави бебе по схема?

# 50
Всички нападнаха автора заради изневярата. И то на бременната половинка(приятелка).
 Но - секс 2- 3 пъти месечно. И то само около овулацията. Тази половинка само за разплод ли стои с приятеля си? А след секса( първия тек) се стои с вдигнати крака - да не изпадат семчовците. Имам чувството, че съм в темата за забавните въпроси за бременноста. Втори, трети опит няма. Други начини за качествен секс - от страна на жената - също няма.
  Без да обиждам някого - но да питам: тази приятелка биология учила ли е? Наясно ли е със самия процес на забременяване? Или се образова в БГ мамма?
 А да е чувала за секс за удоволствие, а не само бебеправене?
Е, добре, де. Щом толкова е страдал от липса на секс да я беше зарязал, за да си ходи по други жени. Няма какво да обвиняваш жена му. На който не му изнася да се маха, а не да прави мизерии. Той изобщо говорил ли е с нея по тоя въпрос или си е мълчал, жена му си е мислила, че всичко е точно и накрая изведнъж й се изсипва кофа с лайна на главата докато е бременна. Супер решение.

# 51
Много му е даже. Аз да съм на мястото на жената не бих правила секс с него и веднъж в месеца . За тези три минути не си заслужава усилието. А пък разните там допълнителни методи , за които автора говори, биха ми убили тотално желанието, като знам, че се прилагат защото мъжа е куц. В случая жената е имала много по-голямо основание да тръгне по чуждо.

# 52
  • София
Едно от нещата, които най-много ме отвращават в живота, е човек да не знае какво иска.
Отдавна е трябвало да се разделите, преди да започнете да работите за бебе. Сега то ще е жертвата на тъпите ви постъпки.
А към автора - ситуацията до голяма степен е забъркана от теб. Като не си имал топки да прекъснеш връзката като неудовлетворителна или поне опитите за бебе, да беше седял мирно, докато се разберете/разделите. Не си сам в живота, постъпките ти влияят и върху други хора.

# 53
Моля някоя добра мама да даде  конспект Worried
супер кратко:
поредния льольо, потърсил развлечение "навън", щото у дома не го ценят.   Smiley
И един вагон глупотевини колко е онеправдан, прецакан, жертва на обстоятелствата-разбирай жалък.

# 54
С 3 или с 333 минути секс явно нещата са били приключили м/у автора и приятелката му. Постъпката ти човече е като на някой разглезен хлапак на мама, ако искаш се сърди. Станалото, станало, поне сега се стегни и най-накрая се дръж като мъж, направи всичко, за да се изивиниш на бременното момиче и поеми отговорността да отгледате това детенце, разбира се не като двойка, м/у вас НИКОГА няма да се получи вече. Успех!

# 55
Той не е искал това дете, нито майка му, но не е имал топки да ѝ го каже. Чрез "изневярата" наказва жена си заради това, че е забременяла. Случва се точно в деня в който е разбрала (случаЕноС - не мислА). Сякаш на нея ѝ е било малко да му търпи спрейовете и другите глупости. Той жена си не може да изчука, тръгнал чуждите. Ерекцията си не се е научил да контролира, тръгнал баща да става.

# 56
Аз само не разбрах за срещата със смъртта и за това което сам преживява автора ? Извинявам се за въпроса , просто не намерих връзката.

# 57
леко прекалявате
имал дисфункция, защо да ставал баща и подобни недомислени приказки
защото има дисфункция, да не се приближава никога до жена или направо да се гръмне за по-лесно и бързо, а?
а ако жена му е била чак толкова недоволна от секса им, защо тя не е отишла при друг и с него да прави деца?
горкичката, търпяла некачествен секс, ц-ц-ц! ми сама си го е избрала такъв, изобщо не мога да я съжаля за това - съчувствието ми към нея е на съвсем друга основа и то е за безобразията, които момъкът е натворил

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 12:08 от bubanka

# 58
Той си казва, че графикът е бил определен от жената. Мъжът едва ли ще седне да чете и да спори с нея как се прави бебе. Не е бил щастлив, но е търпял - е, нищо чудно, че в един момент е погледнал встрани. 2 пъти месечно, млад мъж - не се учудвам.

# 59
Преждевременната еякулация не е дисфункция, а чист мързел. По-лесно е да  се напръскаш със спрей, отколкото да се потрудиш и да се научиш да се контролираш. Жената явно го обича и се е примирила, щом е решила дете да му роди. А той за благодарност го навирил и тръгнал да си го развява. Дали ще е тази или друга, той си го е търсил, от 100 кладенеца вода извади. Как пък толкова много обстоятелства и все натам го тласкали?

Общи условия

Активация на акаунт