Едно откровение за изневярата , любовта и още нещо.

• 11 503
  • 112
  •   1
Отговори
# 30
Авторе, много въпросителни в поста се долавят. Какъв е този секс график за правене на бебе забраняващ честия и многократен контакт, който всъщност обвиняваш за "главен виновник"? Най-много да са ви препоръчали през ден в дните около овулация, което си е 10 дни график, а останалите 20 в месеца свободни.

# 31
Аааа.... Какво щях да питам първо - защо толкова години прави дете с жена, която явно не си искал?и как така се случи, че точно като тя забременя ти изпадна в любовни страсти с колежка?

В тоя форум има твърде много случаи на индивиди, които оставят бременната  си, или току що родила жена. Винаги съм го намирала за адски долно. Затова мисля, че единственото почтено нещо, което можеш да направиш а спреш да скандалничиш с бременната си жена. Не си ти най-важния в момента,ако  ме разбираш, нито обърканите ти чувства. Основното е да се роди здраво бебе и  да се поотгледа в относително разбирателство. Не е нужно да живеете заедно. Обаче спрете с тия простотии.

То драма, то чудо...сапунка някаква. Като че сте първите завъртели либов зад гърба на половинката.

# 32
Големи специалисти и експерти ... Аз може и да не съм цвете за мирисане в секса, но всячески съм се опитвал, езици , втори , трети път ... Но явно има проблеми които пречат, сигурно 100 да не и повече пъти след секс , са започвали кризи , няма връзка ама ... Колко антибиотици , немски ваксини , хомеопатия , изследвания и на мен ... И антибиотици и двамата ги пием ... Аз секс не съм отказвал ... За график има едни тестове за овулация ... Когато покажат те тогава ... Макс 2 или 3 дни по един път ... И разбира се по един път ... Защото краката се държат нагоре ...
Дете още го искам колкото тогава ,

# 33
  • Испания
Големи специалисти и експерти ...

Явно! Щом си опрял до търсене на помощ тук.

Да се чуди човек какво точно търсиш.

Съчувствие? Във форум на мами.

Представяш някаква история, която /според мен/ е плод на фантазията ти, но дори и да е истинска, сигурно няма нищо общо с действителността. Ако се появи бременната ти приятелка /много се надявам изобщо да няма такава/, кой знае какво би разказала по темата.

А, да. Във връзка със заглавието: изневери - бол, любов - никаква, още нещото е сексът. Банално до втръсване. Всяка трета тема е за същото.

# 34
  • ☀️София / London🌂
Може да се оправдаваш колкото си искаш, пак те питам , като не са ви вървели отношенията защо правиш дете? Не можа ли да кажеш абе ей нещата между нас не са ок, не съм щастлив, липсва ми еди какво си, дай да видим как да ги оправим, пък ако не можете да се разделите като нормални хора.
Като искаш да си играеш на много влюбен в колежката , защо не остави жена си (и най-вече преди да я забремениш), преди да се метнеш на следващата ?  Удобно ти е да казваш, че за разпадането на отношенията ви носите вина и двамата.
Така и не разбрах за какво точно е темата?!

# 35
Точно това се опитвах да кажа. Около овулация график общо 10 дни, акт през 2 дин. Останалите 20 дни нямат нужда от график, а ти излагаш като причина графика за виновен. Малко безотговорно и невежо отношение. За речника горе не искам да коментирам. Фокусирай се върху бременната си жена и бъдещото си дете

# 36
Долна,много долна постъпка!Дано жена ти си намери някой,който няма да я предаде в труден момент.

# 37
Аз пък изчетох цялата, забележете, цялата сага. Доста ми напомни за БНД, та си наложих да издържа. Трудно беше.

# 38
Моля някоя добра мама да даде  конспект Worried
И аз стигнах до килата , но и дотам беше неясно.
Авторе , дай накратко , моля- моля.

# 39
Е добре, сега ли намери да се оплакваш от тоя график, малко след дъжд качулка. И за какво правихте толкова упорито дете и всички тия антибиотици, хомеопатии и прочие, като през всичкото време - според теб -   е имало скандали.

Сега си се  накиснал яко. и няма какво да  се направи.

# 40
Накратко: автора е отвратителен лигльо, който не знае какво иска. Прави секс с жена си по 3 минути и се чуди защо не ѝ харесва. Зарибява се с някаква колежка, но въпреки това прави дете на жена си. След като разбира, че е бременна и изневерява , след това и признава и се разделя с нея щото е влюбен в колежката. Чуди се защо никой не го разбира и не му влиза в положение. Под натиск на семейството си се събира с жена си, но се чуди защо му е още бясна. Възмутен е, че не се върти на пета около него, а само намила за изневярата. Страда ужасно по голямата си лИбоФ колежката, която е зарязала мъж и деца заради него.

# 41
  • София
Явно някой е заблудил автора, че извън дните на овулация не се прави секс и са карали с години на 2-3 дни в месеца, когато тестът е положителен. И при неудовлетворителното качестео е ясно защо са почнали разправиите. Само антибиотиците не ми се връзват, освен ако не са лекували някоя "срамна" болест. Антибиотици са несъвместими с бебеправене и с бременност. Другото е банално. Родителите пък изобщо не разбрах защо бяха намесени. Надявам се темата да е пързалка.

# 42
  • Варна
Авторе, преди да са те "разпнали" заслужено, приеми анализа ми.
Ще се въздържа от крайни квалификации, но ти липсват основни качества за да си родител. ЗА мен най-отблъскващата изневяра е тази на бременна жена. Кощунство е.
За колежката си не храни излишни илюзии.След време ти ще си мамения и тъпия ъгъл в любовния триъгълник. Тя не ти се е предложила инцидентно, не си първия в репертоара и. Мъжът до нея ще е вечния рогоносец. Ти поясни, че си депресиран, тоест ти е нужен трети вариант. Връзката с бременната приятелка е обременена, изневярата ще бъде повод за нови скандали и горчиви спомени. Постъпи отговорно, щади психиката  здравето и и тази на детето.
Аналогичен на твоя случай, завърши с аборт и психиатр.лечение за жената. Там
колежки-интригантки "услужливо" я информираха в детайли. Бяха хубава двойка, с хармоничен брак. Сега той отново е с нея и лекува с грижи съвестта си. Деца  вече няма да имат...
Театърът в отношенията също е вреден. Ако всичко е изчерпано, оттегли се и помогни за детето.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 11:40 от Viviana91

# 43

Остави жена си, иди при колежката! Такава голяма любов заслужава да бъде живяна ежедневно.

Обаче пък ти си един такъв честен, не лъжеш. Казал си веднага на бременната си жена, пък нещо, колежката не си е развалила семейството по твоите приказки, на нечестност ми мирише.  Не знам, не знам. Още не може ли да ни осветлиш?

# 44
  • Варна
tays, мъж, неудовлетворен в секса (качество и времетраене).Отзивчива колежка, вирнала опашка в сезона на нагона го е задоволила. Но пламва тръпка, тя си търси порциите секс, той изпитва чувства и е увлечен. Терзания има, но секса продължава.
Приятелката му забременява , след серия проблеми и процедури. Авторът е депресиран и на кръстопът. Увлякъл се е по дащната, палава колежка. Бременната жена разбира и се травмира. Следват атаки от родата да ги сдобрят и сплотят, без да пестят морални критики и нравоучения.
Завесата пада.
От автора зависи, дали продължението ще е по Декамерон или в семейни задължения с изстрадана прошка.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 23:37 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт