За края не мисли, в 10 клас си вече ти

• 44 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Нашите ползваха този учебник по литература, но май няма разработен вариант за 10 клас. Хич и не погледнах, че са се обединили издателствата. Май така е по-добре.

https://www.bulvest.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … %D0%BA%D0%B0-n-29

# 226
  • Русе
 Хиената ползваше учебника по литература на БГ-учебник в 8 и 9 клас. Тази година заключи, че е разочарована и го смени с на Просвета.Мен още в 8 клас ме беше разочаровал тоз учебник, но пък Светослав така и не прибягна до него. Но пък и тя си искаше разни други неща, като разсъждения и напъни, които така или иначе ги нямаше в учебниците. Мернах една обява за учител по БЕЛ в нашето училище, която много бърже беше преминала. Дано дано ни огрее

Чудя се как ще намерят три предмета на английски. Че историкът няма да може да поеме 9 и 10 клас. Много часове, много нещо. А другият не е с английски.

# 227
  • София
Химия, биология и физика не става ли да са ви на АЕ?

# 228
  • Русе
биология , философия и история ни бяха на английски в 9 клас.
Химичката ни май няма английски за преподавател. За физичката  не знам.

# 229
  • столицата
Вече не знам с тези нови учебници кога да се радвам. Първо се радвам ,че за 15.09 изобщо има учебници. Два месеца по-късно  се радвам, че са издадени помагала по немски. Само портфейлът ми не се радва.

# 230
  • София
Браво на Вики  Hug
Приятна ваканция  Peace

Ваканцията при нас тече с пълна сила , мъчи Хобит на немски , дано го прочете до септември. Отделно уж чете и другите произведения, ама коклко ги чете само той си знае.
Ще го препитвам тия дни  Mr. Green

Учебници чакам родителската , а сега влезнах и на сайта на училиущето пише, че изцяло минават на електронен дневник и да не купуваме бележници.
САМО се моля редовно да се попълва електроният дневник , че иначе отече работатааааа  Whistling

# 231
  • София
При нас електронният дневник се попълва от дъжд на вятър.
Точно толкова често попълваха и бележниците, обаче.
Моят момък цъфна по музика директно с годишната оценка, без нито една нанесена текуща. Четворка. Без никаква възможност за реакция, разбира се.

# 232
Още един вариант за Тютюн (платено)
Слушане като приказките за деца. Трябва да отделят само 32ч. 55мин., могат и да съвместят  Simple Smile
https://www.storytel.com/bg/bg/books/788885-Тютюн
Представям си как се унасяш и заспиваш бързо, бързо Joy

# 233

Слушане като приказките за деца. Трябва да отделят само 32ч. 55мин., могат и да съвместят  Simple Smile

Ха, ха. Е там е проблемът. Как да отделят това време, а и да не заспят слушайки...

# 234
  • София
При нас електронният дневник се попълва от дъжд на вятър.
Точно толкова често попълваха и бележниците, обаче.
Моят момък цъфна по музика директно с годишната оценка, без нито една нанесена текуща. Четворка. Без никаква възможност за реакция, разбира се.

И при нас миналата година ел.дневник се попълваше от дъжд на вятър и то от двама трима, НО имаше бележници и класната ги събираше всеки месец и нанасяше оценките и в края на месеца знам какво се случва , а сега не знам плаша се  Tired

# 235
За учебници, тетрадки, бележници и аз ще чакам да мине родителската среща.
Обикновено имаме преди началото на учебната година.
При нас нанасяха редовно оценките и в белжниците и и в електронния девник .

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 13:30 от Чиби

# 236
  • София
Здравейте Grinning Grinning,
И при нас ваканцията тече с пълна сила.
Като повечето набори мъчи "Тютюн". Mr. GreenАз съм свалила някакво издание на киндъла без Лила, но да ви кажа честно и аз това съм чела. Тази Лила не си я спомням newsm78.
Както и да е, повече се вълнува от заминаването след 2 дни  на лагер с половината клас. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Flutter
Благодаря Ви, че синтезирате информацията за това НВО след 10 клас. Най-много и вярна информация чета тук. bouquet
Браво на Вики! Заслужен отдих сега Hug
Да кажа честно, че имаме качени учебници на сайта на нашето училище, но не съм наясно дали не стоят от миналата година и дали са актуални въобще.
Електронния дневник при нас е голяма мъка с попълването! И миналата година бяха актуални само книжните бележници, но и те два пъти на срок се попълваха. Mr. Green Mr. Green
Lorenca   Joyтова много добра идея,може пък някак си да им влезе в главата дори и спящи,знам имало такива терапии hahaha hahaha Joy Joy
Ние ще почиваме семейно Септември,така че сега още само плакна поглед на снимки във фейса, кой къде бил Grinning Grinning
Много слънчеви дни и безгрижие  да имат всички наборчета и ние покрай тях до започването на учебната година. Hug

# 237
Enigma, приятно изкарване на лагера на младежа.
Ваканция е . Съвсем нормално е това най-много да го вълнува.

# 238
  • Чикаго / София
Още един вариант за Тютюн (платено)
https://www.storytel.com/bg/bg/books/788885-Тютюн

lorenca благодаря за линка. Не ми се отвори, но успях да нямеря сайта. Прекрасна идея.
Аз много обичам да слушам книги. Тук имат огромна колекция аудиокниги в библиотеката и слушам по книга на седмица  - в колата докато пътувам, в нас докато правя нещо из кухнята - любимо ми е. Радвам се, че има и книги на български. Ще ги пробвам.

Дени не знам дали би се възползвала. Може би ще се пробвам да им пускам, докато пътуваме. Обикновено се заслушват в моите книги и им е интересно, но те са на английски. Ще видя как ще е с българските. Ще трябва повечко да се концентрират. 

# 239
Може би ще се пробвам да им пускам, докато пътуваме. Обикновено се заслушват в моите книги и им е интересно, но те са на английски.
Браво на момичетата! Не можем да предизвикаме интерес към книгите у нашия младеж...
А баща му все е с книга в ръцете, аз по-малко заради домакинските задължения, но и двамата четем при всяка свободна възможност.
А за Сашо е винаги като неприятно задължение, ох...
В най-добрия случай ще чете иска , не иска това , което ще разглеждат в движение през учебната година. Сега се отдал на мързел, спане и зомбиране  с компютър...

Общи условия

Активация на акаунт