Да ти е жива и здрава, много ви се радвам, особено името и ми е фаворит №1 ако имам някога "женско"...
Стискам палци добре да понесе ваксинацията, да не плачка и да не вдига температура - после нали ще разказваш, как си я успокоявала, като "няма" цица?
Че мен като ми отпадне тоя вариант и съм го закършила отвсякъде, жива да ме ожали човек... 
olcheto, миа плака 2 мин след ДТК и млъкна
, но отидохме наедени и от двете гърди 
после заспа в количката 1 час и се прибрахме да папнем пак, че се събуди и си търсеше.
но опикахме кантара на док.

после сменихме пампата, де
)иначе растем на "бой", дето викат бабите, но си е фина, за 10тина дни почти е качила 250 гр, но пък си яде когато поиска и пълним пампите, тъй че
........панадолче дадох за болката за всеки случай, но под дозата за килограмите й, съвсем мъничко и ако не писне, няма да давам.
как сладко папа сега, май ще поспим. ммммм, златна ми е. Бог да я пази и все така да ни радват слънчицата

!
[/list]
и по този повод да ви почерпим виртуално
! Честито на всички малки душички навършващи два месеца днес
!
Сега си я слагам в креватчето, помрънква малко и се укротява. Не знам какво й беше станало тези дни, направо ме побърка
А през нощта спа от 22 до 5.30!
, а после ако имам сили се мятам и на велоергометъра
Браво Крейзи,много голям тоя Лео бе.Пу-пу да не му е урики.Поне ще имаш къде да щипеш по пухкавото дупенце и краченца. 
по пухкавите дупета!
Та течности му е майката! Никак не ми се ще да ми спира кърмата още. Искам поне до края на 4-ия месец да е само на кърма моето връбче. Незнам дали си въобразявам, но майчетата, с които излизам са все на AM и бебоците им ми се струват едни такива "напомпани", подути, с големи глави...
. Та не ми се сърдете, майчета, които сте с АМ, ама препоръчайте ми някое мляко да си купя да си имам у нас за всеки случай, от което децата не стават дебели и не се надуват. Благодаря ви предварително!
Депресията, в която изпаднах след раждането вероятно още не ме е напуснала...Само аз ли съм така тук? Като ви гледам всички как се грижите сами за бебоците си и колко сте смели и нахакани, а на мен хем колко много ми помагат близките ми и все съм недоволна и все нервни кризи, просто съм ужасна, немога да се понасям вече! Милото ми врабче не случи на майка!
.Недей така бе мила.Това ще отшуми и после ще си спомняш с насмешка какво си писала.При всеки ги има тия настроения.И аз,а и другите майчета ще кажат колко пъти са ревали без някаква сериозна причина.Айде горе главата и весел,изпълнен само с усмивки ден.
.На мойто си му е съвсем нормална ,дори му е по-малка от на баткото(на неговата възраст)

Аз имам особени симпатии към вас защото с моя мишок са БАШ' НАБОРИ
,каза ми че сме щели да се опъпчим и двамата и аз спрях да пия и от цитрусови не ми дава да пия.То при мен е ясно,че чудо няма да стане и да ми потече кърма да имам и за хладилника,но ми се ще поне половината ядене на бебо да е от кърма