. Ние днес бяхме на ваксинация и месечен преглед, но педито не ми каза, че може да възникне такъв проблем
. Ето сега трябва да я питам. ПФУУУУУУУУ защо не знаех по-рано
. Както и да е. Ние сме добре. За 1 месец сме качили 1250 гр. Сега сме 6050гр. и сме 60см. И пак ме пита дали сме само на кърма!? Абе тая жена толкова много пациенти ли има, че не ни запомни?! Ще има
следващия път като отида там
Иначе тя е много готина ... каза, че колкото по-дълго е на кърма, толкова по-добре. Питаме дали пие вода. Аз й казах, че не пие и тя ми вика - АМИ НЕ МУ ТРЯБВА, ЩОМ Е НА КЪРМА. Даже не отвори и дума за сокове, каши, пюрета и т.н. Готина мацка.
може да изяде бебето. И такива всякакви. Тя е права, но като ти го повтори 1000 пъти на ден, даже когато не е тук се обажда по тел да ми напомня и направо ме ВБЕСЯВА
, но какво да правя, когато ходя на работа тя идва да го гледа. Няма как - ще я търпя!
след като другата беше му залепила пъпа. Направо тези доктори са за убиване. Каза, че пъпа сам ще се прибере с израстването му и единствено да не го оставям да плаче по-продължително време. За 20 дни е качил 800гр. което направо ме разби
. Ще го умувам още, до 21 има време.

)
но още като ни изписаха с Велизар, той прояви видимо нежелание да спи в свойто си легло, 2 - 3 нощи ставах буквално през 15 мин и следваше: взимане-кързмене-дремане-клюмане-приспиване-обратно в люлката-осъзнаване, че е изоставен-РЕВ... И така по цели нощи, не се наспивахме нито той, нито аз...
Затова започнах да го взимам при нас, така хем си хапва когато иска, хем аз не ставам и нощите станаха нормални и спокойни. Преди беше обърнал графика ден - нощ... А и в кърмаческия изчетох много статии ЗА съвместното спане, което допълнително ме успокои... (Нещо от сорта, че майката спомага умственото развитие на бебето, помага му чрез своето дишане да излиза безпроблемно от фазата на дълбокия сън и да навлиза в лекия. Това било основната причина за възникването на Синдрома на внезапна детска смърт, защото бебешкото дишане не е орегулирано и почти спира при редуване на последователните сънни фази и майката се явява нещо като "пейсмейкър" в цялата ситуация. Абе, много е интересно и има логика, но вече ще си имам едно на ум, няма съмнение..)
(Аз още като я видях Миа и я харесах за снаха, ама ти си траеш...
)
та и аз се шашкам, че нямам кърма, че не му стига на детето хам - хум и т.н.
Засега удържам фронта и НИКОГА не съм предлагала АМ... Дано и занапред да е така! 
Много сме се засичали да чакаме да се освободи кенефа
почти непрекъснато се засичахме... Знам оттогава, че имаше синя гривничка, а ако потвърдиш, че си и секцио - няма съмнение, че си ми толкова позната... Загледай се в мойта снимка да видим дали ще се сетиш - аз бях 109 стая, точно срещу масите!

.
)))
) и доста майчета посрещнах и изпратих - ама като се видим със сигурност ще се познаем

направо...
Да ти е жива и здрава, много ви се радвам, особено името и ми е фаворит №1 ако имам някога "женско"...
Стискам палци добре да понесе ваксинацията, да не плачка и да не вдига температура - после нали ще разказваш, как си я успокоявала, като "няма" цица?
Че мен като ми отпадне тоя вариант и съм го закършила отвсякъде, жива да ме ожали човек...
Препоръчани теми