Ох, ние още си имаме пъпчици и бебешка кал по главичката, а сега и цялото телце и се бели
Като ви чета с тези ваксини , се чудя защо поставят родителите пред такава дилема. Аз тук нямам право на избор, на всички деца еднакви ваксини се поставят и аз съм спокойна някак си. След първата, вдигнахме малко температура, но и дадох лекарство и нямаше проблем. Дано и вашите мишоци се справят с това

Някоя мама отвори тема за предпазването от забременяване, та да си кажа и аз. След дълго лутане какво да избера, мъжа ми отсече, с презерватив и без това пия лекарства за хормоните на жлезата, не ми трябват още подобни. Аз съм с базедова болест и от както се помня съм на лекарства, та стига толкова. До сега така сме се пазили и не е имало проблем(макар да си спомням няколко случки със спукан презер
). Айде, успех в избора!
.
Аз все чета и се чудя то в този форум май има дискриминация на изкуствено хранещите майки,а сега пък и децата ни били напомпани и с големи глави...Вярвай ми мила и кърмени бебета има несъразмерни,а моят син дори е по-слабичък от повечето ваши,макар че си изяжда всяка доза и от глад не ми е плакал-наддава си по 900гр. на месец,което си е съвсем в норма.Аз като ви чета трябва допълнително да се подтискам,че не съм можела да го кърмя

щом ти е по-удобна какъв ти е проблема!
И аз все разправям на мъжа ми, Краси колко нависоко си я вдига. Е, и ние отскоро започнахме да я вдигаме толкова нависоко, нали сме мъже.
А то всъщност не е така и почнах да се усещам и да се извинявам
Онзи ден си говорихме с татито, понеже наистина го бях натикала в ъгъла на стаята за всичко

За парите специално съм много крайна - все си представям как са ги пипали разни мръсни циганки и са си ги държали в мазните пазви и в ластика на полата 

.