Вижте МАЙското човече - втори месец кара вече!

• 14 404
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Плача и нямам думи. Няма по-голяма мъка от загубата на детенце!
Нека почива в мир мъничката Михаела!

# 256
Не мога нищо да кажа или напиша... думите са слаби да изразят мъката и тъгата, а сълзите ми пречат да видя написаното...
Почивай в мир, малко англече Михаела!

# 257
Здравйте.

С огромна мъка искам да съобщя, че дъщеричката на mcheuz почина....
Нека се помолим за малката душичката и запалим свещичка Praynig Praynig Praynig

О , Боже !!!  PraynigОще една тъжна новина !!! Да почива в мир милата душа !!! А на мама Mcheuz и таткото - много ,много искрено съчувствие - дръжте се един за друг - няма да забравите , но времето лекува !!! Всички сме с вас !

# 258
Честит юбилей на tania_ark !    bouquet
Обстановката не предполага много много честитки, но още снощи видях, че има юбилей.
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана. Нека Бог пази теб и семейството ти  Peace

# 259
  • София
Честит юбилей на tania_ark !    bouquet
Обстановката не предполага много много честитки, но още снощи видях, че има юбилей.
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана. Нека Бог пази теб и семейството ти  Peace

Много добре казано /написано/!  Heart Eyes Присъединявам се към пожеланията! Hug

# 260
  • Русе
   Мили момичета,
   много ви благодаря за поздравите и пожеланията за моя празник!    bouquet
   Прекарах си чудесно, но няма да навлизам в подробности в този тъжен момент.

Моите съболезнования на семейството на малката Михаела

# 261
  • София
мили мами,
приканвам всички да се помолим Бог да утеши mcheuz и съпруга й, за да подкрепят сега другите си две дечица на 9 и 12 г., те се нуждаят от тях, а малкото ангелче е там, където свети вечното слънце и няма сълзи.  Praynig

# 262
  • София
Най-искрени съболезнования на mcheuz и нейното семейство.Почивай в мир малка принцесо Flowers Rose Flowers RoseаНямам думи в момента да кажа нещо друго....

# 263
Мили майчета,

Логвам се да ви почерпя виртуално за двойния празник днес (освен рожденния ми ден и Никола става на 2 месеца), а като видях съобщението от Емоли и не мога да спра да плача!
Никакви думи не са в състояние да утешат родителите на Михаела. Животът понякога е отвратително суров и жесток! Да почива в мир малката душица  Flowers Rose Flowers Rose

Благодаря на Крейзи за страхотното пожелание, на Олчето, на Ирка...
Бог да пази семействата ни и малките беззащитни дечица!

Честит втори месец и на Стала и Марк!

# 264
Няма по-лоша новина от тази.
Mcheuz,моите съболезнования.

# 265
ОООо това е кошмар.Много тъжно.Моите съболезнования на семейството на мъничката Михаела.

# 266
  • В сърцето на любимите мъже!
Не е честно... да изпиташ толкоз радост с раждането на детето и да ти бъде отнето толкова скоро.

Моите съболезнования Mcheuz, прегръщам те!

# 267
mcheuz, най-искрени съболезнования  Cry  не че ще ви утешат или прегърнат...
не мога да си представя какво ви е. не знам какво повече да кажа.
...мъничка златна звездичка...

# 268
мила mcheuz понякогакръста на живота е прекалено тежък за носене,но бъди много силна и смела заради другите ти две съкровища и им дай тройната си обич.съболезнования.

# 269
  • София
мами,
да ви се оплача и да с епохваля:

др. драганов каза, че сме здрави (ортопеда), обаче излизам навън да накърмя, малката се развика  хем гладна, хем се изнерви от прегледа и сядам ан една пейка и...........пазете се от джебчиите дето висят по цялата алея на бул. пенчо славейков и г. софийски!!!! едно сигане като дойде до мен и почна, ту бебето да видела, ту аза как съм се казвала....разкарах я, но пак продължиха  в мен да гледат...аз с кош за кола, с бебе на ръце и с чанта за бебе на пейката....а не мога и да стана, че беебто ревееееееееее, добре че седна една жена до мен, каза че ме видяла че съм в сложна ситуация и ще почака да накърмя и да вървим да хвана такси по - нагоре.....БОг да я благослови, обаче аман от тия хора, беееееееееее!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire като нишо да те оберат...причакват хора с пари за прегледи..жената преди работела точно във ВМА, в неонатологията.....пазете се!! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт