Име за момче, кръстено на двете баби - Ваня и Румяна

• 2 674
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Направо Мао или Адолф да го кръстят...

# 31
Верони, Вихрен

# 32

Подозирам,  че баба Рума ще е сърдита в този случай. Grinning

# 33
На мен ми хареса предложението за Радован. Името е популярно славянско име в наши съседни страни. Красиво е.

# 34
Джей, и на мен ми харесва Радован. Звучно е. Стига баба Румяна да приеме, че Радо е на нея.

# 35
И никой ли не прави асоциация с Радован Караджич? Ужасно е да си кръстиш детето така. За мен това име се свързва с геноцид.

# 36
Здравейте, ние пък търсим име за момче кръстено на двете баби- Ваня и Румяна. Ще съм благодарна за предложения.

Имайте милост към детето си!
Бабите ще си отидат някой ден, детето ви ще е син за цял живот.

Иван  е хубаво име.

# 37
Радован на мен ми звучи твърде тежко. Радан ми харесва повече.

# 38
И никой ли не прави асоциация с Радован Караджич? Ужасно е да си кръстиш детето така. За мен това име се свързва с геноцид.
Вярно е, че Караджич е Радован, ама да не е единственият с това име? И след 30 години дали някой ще се сеща за него и ще прави такива асоциации. Иначе "компрометирани" имена сигурно има доста.

# 39
  • София
Много знаят децата кой е Караджич.

# 40
  • пак там
Който и да е Караджич (аз знам кой е, но не съм с промит мозък от новинарските емисии), Радован е красиво и често срещано в съседните страни име. Както и впоследствие се връзва за бащино име Радованов.

По-добре от Ричард Груев.

# 41
или Ферарио Спасов 🙄

# 42
Чувала съм двойното име- Александър -Даниел. Предлагам Иво-Радин, ако искате да уважите двете баби.  Иначе по отделно имената също са хубави - Иво и Радин.

# 43
# 44
Варадин, Висарион, Верен Wink
Авторката, избра ли си име?

Общи условия

Активация на акаунт