ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

• 28 360
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Само да не върнат Вергов Grinning Много го харесам, ама не го искам повече там, както и Карамазов Grinning

# 166
  • София
Аз това го разбирам, че ще се върне някой от първия сезон. Това е началото на историята. Няма как да е Вергов.

# 167
Според мен пък връщането на герой и завоя към началото на историята са две отделни теми и не са свързани помежду си. Аз поне така го разбрах докато я слушах.

# 168
Не мисля, че ще е Вергов.
Карамазов ми е голяма неиствестна, след излагацията в предния сезон не знам какво да предполагам за него.

Това, което каза Христина наистина може да се тълкува и по двата начина, да става въпрос за две отделни линии или този, който се връща да е свързан с размяната.

Но пък какво има да я засягат историята с размяната, ако ги няма Алекс и Калин?
Евгения и Кръстева отдавна заровиха тамахавката.

# 169
Не мисля, че ще е Вергов.
Карамазов ми е голяма неиствестна, след излагацията в предния сезон не знам какво да предполагам за него.
И двамата не ми изглежда да снимат активно в момента, всеки от тях е някъде из страната и чужбина и пускат снимки и сторита от различни места. Мисля, че стана пределно ясно за Вергов, че това беше участието му, той сам си го каза, направиха му доста категоричен финал. Ако пък току виж се разубеди (в което не вярвам) няма как да не се похвали, за да разберем ние. Карамазов наистина е неизвестна, за него не се знае излезе ли окончателно или не, пък камоли да се връща. Grinning 

# 170
Е що не Вергов? Три за щастие Joy
И аз не мисля, че е той - неговата история я затвориха.

Чудно дали връщащият се е мъж или жена.
А за историята от началото смятам, че е за тези, които страдат, че след нея сериалът не е същият и да им угодят Grinning

# 171
Аз си мисля дали лекият завой всъщност не означава, че историята на бебето Диана по някакъв начин ще е препратка и ще има общи неща със случилото се в началото.
Иначе за връщането ми се вижда еднакво възможно да се върнат и Калин и Наталия, и Алекс и Биляна.

# 172
Аз предпочитам да върнат Наталия и Калин, които преживяха какво ли не и се превърнаха в наши любимци, въпреки негативния старт.

Алекс и Бибето хич не са ми приятни, и като герои, и като актьори. Но ако трябва да предположа - мисля, че е по-вероятно те (или един от тях) да се върнат.  

Ако приемем, че Христина говори за две отделни линии и връщането на герой не е сеързано с размяната на бебетата, какво ще я въртят нея?
Някак не ми се връзва да я обвържат с Диана, въпреки, че ако никой от родителите й не поеме отговорност, може да се приеме, че нейният живот е откраднат.
Честно казано си мисля, че ще сътворят голяма глупост с връщането на тази история. Тя е една от малкото завършили що-годе благополучно, въпреки че Иване остана безнаказан.
И сега ако се върнат натам с разни разправии между Катя и Жени или подобно, ще е голяма грешка.  

# 173
Ванилия, точно нещо подобно си мисля - бебето се отглежда от друг, родителят му е наблизо, но нехае за него, то беше недоносено, може да има и здравословен проблем. Не е казано, че ще е римейк, но си прилича на лек завой. А и казаха, че бебето ще бъде в центъра на осми сезон.

И аз предпочитам Калин и Наталия. Алекс и Биляна са ми безкрайно безинтересни.

# 174
Аааа, не , само не Алекс и Биляна. Grinning

Не знам какво са измислили свързано с началната история, ама предчувствам, че няма да е нещо гениално Joy

# 175
Може пък да решат Ванчето да върнат. Не я ли искате нея? Joy

Mда Майче, едва ли е нещо кой знае какво. Аз няма да се навивам за него грандиозно, че всеки път ми се оправдават очакванията и се оказва нищо. Grinning

# 176
Откраднах си една снимка от едната фесйбук група на героите, които са си отишли. Така като ги гледам, не виждам много опции за завръщане Grinning

# 177
Яни, който искат да връщат само не и онези двамата. Grinning

Моски, ми то едни са умрели, втори с добре затворена история, трети не ща да ги връщат, четвърти не мисля, че ще се върнат.... Joy не знам кой ще е този дето ще се връща

# 178
Майче, след щателно разглеждане установих, че ще се завърне Владов Joy

# 179
Аз пък мисля, че ще се върне Вяра с детето си Flushed То ще се окаже на Боби, но тя ще крие, а в същото време има поле и за нов триъгълник, че то накъде сме без геометрия? Joy

Общи условия

Активация на акаунт