ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

• 28 365
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Вярно може Ванчето!
Току виж Мазови планират сестричка за Стефко 🤣
ей ги два-три сезона подсигурени 😉

Аз Вяра я отписах отдавна заради коментарите тук, че Луиза не е напуснала сериала в добри отношения с екипа и ми се струват достоверни.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 21:05 от Вαнилия*

# 181
Ванилия, закачам се само Wink А и мисля, че Апостолова имаше предвид герой от по-предни сезони, макар че нямам против да гледам Вяра отново. Колкото до отношенията между Луиза и екипа - всичко тече, всичко се променя, както знаем, винаги могат да ги изгладят Simple Smile

# 182
Глупости, Фотев ще се върне. Отново. Sweat Smile

# 183
Фотев, Фотев! Върнете Фотев!

Или Виолета да възкръсне!

# 184
Аз не знам дали Фотев е излизал от сериала, че да се връща. Grinning Oбаче по-добре да не играе вече и то не защото не го харесвам, а защото не знаят какво да правят с него и само се излагат. Нека спрат дотук. Като гледам и Васил Бинев не е очарован от развитието на героя.

Виолета ако има как бих я гледала с удоволствие. Лоша лоша, обаче за мен е страшен образ, бих казала един от любимите ми. Ако я възкресят обаче, съвсем фантастично ще стане. Grinning

# 185
Че то вече възкръсна един - Жената Чудо, к`во пречи втори Joy

# 186
Стискам палци да върнат Батко

# 187
  • София
Стискам палци да върнат Батко

И аз 😜

# 188
Ще върнат  Фотев и Виолета като духове и ще тормозят останалите все още нормални . Ние ще преглъщаме отегчено , а  сериалът ще реализира  невиждани висоти по рейтинг Imp
Направо се чувствам не на място - толкова  ми бяха неприятни предишните  два сезона /особено последния/, а се изнасят данни за невероятен рейтинг...

# 189
Тамън похвалих Пешето, че за 7 седем сезона най-накрая му нацелиха боята за коса и той спря да се боядисва 😆

Шопов и годеница:

Той май още не е снимал или поне не съм видяла да е пуснал нещо свързано със старта на снимките...

# 190
Гледах днес някакви снимки на Шопов от снимачната площадка с една от новите сестри (статисткa), снимал е явно.

# 191
  • Русе
Дано да е Калин.
Фотев не искам вече ни да го виждам, ни да го чувам. Във всеки филм по ТВ звучи неговия глас / до сега не бях забелязвала/.

# 192
Васил Бинев има голям потенциал не само като глас зад кадър. Жалко, че съсипаха толкова лековато неговия герой за да остави такова неприятно впечатление у зрителите.

# 193
А дали ще има нови главни герои, освен новият стар? Макар че и с наличните герои се мъчат сценаристите, пък ако се добавят 3-4 ще стане миш-маш откъм история, но някой триъгълник или петоъгълник могат да спретнат. Любими им са тези конфигурации  Joy

# 194
Да ви кажа за първи път между сезоните не следя абсолютно нищо за сериала, та даже и темата бях изпуснала.
Не съм сигурна дали ще го следя редовно, може би ще видя в началото какво ще направят, но нямам особени надежди.

Общи условия

Активация на акаунт