СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 542
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
mama moni, в началния пост на темата има кристалноясна схема.

# 211
  • София
Санака,където седмокласник,там и осмокласник. Wink

# 212
Санака, точно стил като твоя им трябва на тези от МОН. В теб ни е надеждата, после ще черпим с бЕло. Simple Smile

# 213
  • София
Лелее, машини сте вие! Зарила съм се в работа и едвам устисквам да не влизам тук! Адмирации!

Sanaka, ти си представител, не е казано, че трябва да си с дете в седми клас.

Mrs. Jan, адмирации и за теб, голям труд, сигурна съм, че ще има деца, които ще се възползват!

# 214
Аз нямам проблем да застана пред камера, но нямам седмокласник. Joy

Кой пък ще разбере.Давай моля те.

# 215
  • София
Седмокласна мама трябва да е. Камерите не хапят, честно! Joy

# 216
# 217
  • София
Нямате стигане. Трябва или да работя или да чета тук.

Санака, точно стил като твоя им трябва на тези от МОН. В теб ни е надеждата, после ще черпим с бЕло. Simple Smile

sanaka,  съвсем точно така е.
На журналистите им трябва човек, който знае какво говори, а не такъв дето ще си оплете езика нищо, че е родител на дете родено през 2005 г.

# 218
В "Образователни технологии" преподавателят по МАТ е казала на децата , че когато/ако им свършат листовете за чернова  - могат да си вземат от квестора допълнително.

# 219
  • Разпиляна във въображението
Може ли да се подчертава в текста по български? Този със задачите?

# 220
  • Бг-мама
А при нас днес на инструктажа са им казали , че ще могат да делят листите.

# 221
Санака, можеш да се представиш като представител на най-голямата  интернет-общност на майки на ученици в България. Упълномощена си.

Когато в началото на учебната година се преборихме да отпадне материала за 5 и 6 клас от НВО-то, пак нямаше желаещи за интервюта. Телевизиите казаха, че ще пратят репортер и в друг град, само и само да се изкаже някой... Joy Поздрави, за майките, които тогава се осмелиха - Светкавица и Или!

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 16:25 от GG_BG

# 222
  • Варна
А при нас днес на инструктажа са им казали , че ще могат да делят листите.

А на нашите са казали,че ще има ножици за рязане. Но предполагам, че става въпрос за идентификационната бланка. На РС предупредиха за това, че ще трябва внимателно да стане. Може и по едно гобленче да има метнат, да не скучаят децата!

Санака, и аз се присъединявам към призива на останалите, ако искаш официално пълномощно да направим! Може да помолим и министър Дидева и Русалката, ако се съберете и трите, ще има скоро оставки в МОН.
Иначе някой с дар слово е нужен, да не им даде възможност да се измъкнат, щото това го умеят!

# 223
  • Sofia
... Joy Поздрави, за майките, които тогава се осмелиха - Светкавица и още едмо момиче /подскажете ми ника ѝ и ще се редактирам/!

Или беше, наша Септемврийка 2005 Revolving Hearts Заета е много в работата и спря да пише, но тя свърши софийската работа тогава. Аз също не ставам за пред телевизия, но се надявам и писмените форми на апел да дадат резултат.

# 224
"Може да работи върху изпитните материали, но отбелязва верните отговори САМО в изпитния
комплект - лист за отговори и/или в свитъка за отговори. Внимание! Изпитният материал не
се поставя и засекретява в индивидуалния плик и няма да бъде проверяван!"

И други се изказаха, че този текст от иструктажа също дава основания за противоречиви тълкувания. Логично е "да работи" да означава и "да пише" върху листа. Защо тогава "САМО" е подчертано по пози начин?! Ако наистина не трябва да се пише върху листа с въпросите, това също ще бъде проблем. Най-голям проблем ще създаде задачата за редактиране на текст, която дава и най-много точки, защото на всеки би било по-удобно да си отбележи грешките върху напечатания текст.
И какво се случва с изпитния материал, след като не се поставя в плик - учениците могат ли да си го вземат, с отбелязаните отговори на него?!
Каква е била практиката по тези въпроси предните години и какви са били тогава указанията?

aniK, защо да не ставаш - я какви плочки имаш! Ако се покажеш по бюстие и преса в новините, ще те пуснат и в международния видео-обмен! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 16:34 от GG_BG

Общи условия

Активация на акаунт