СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 579
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 405
Напротив. С по-малко училища и ученици ще е далеч по-лесно.
нямах предвид броя на учениците Simple Smile

да се чудя вече да се радвам или да се ядвам, че го пуснах една година по-рано Simple Smile Simple Smile Нямаше да е опитно зайче, ама пък и бая материал си спести Simple Smile Simple Smile

Въпрос: тестове само по БЕЛ дали са ви попадали? Без л-рата и без текста? Граматика като цяло, искам последно това да преговорим...
А е изрешил все и всьо що съм купила и свалила (даже ме пита след работа - днеска мамите не са ли качили нещо ново да ме топрмозиш Simple Smile Simple Smile )

# 406
Да приемем, че са представителна извадка за нивото на менажиране на държавата. Толкова могат - цял екип е дал от себе си най-доброто. Тежко на тези, чиито съдби се решават от тяхната  "компетентност"!

# 407
Напротив. С по-малко училища и ученици ще е далеч по-лесно.
нямах предвид броя на учениците Simple Smile
А какво? Надявам се, че не си имала предвид способността на хората в малките населени места да се справят с организацията и провеждането на НВО. Би било обидно.

# 408
  • Русе
Това виждали ли сте го. Клип за онагледяване на попълването на свитъците и поставянето им в пликове

https://www.facebook.com/lena.parova/videos/2463186717054283/

# 409
  • София
Има го в първия пост. Но не знам дали някой е сравнявал на кои от многобройните и противоречащи си инструкции и указания отговаря. Joy

# 410
  • Бг-мама
Мен от цялата тази ситуация най ме тревожи факта , че всичко ще зависи от квесторите. На места ще се разреши разкопчаването , на места не. Децата няма да са равнопоставени , което не ми дава мира. Rolling Eyes
Радвам се, че ви има момичета за да не изперкам съвсем.
Вчера колежта ми , която е също майка на седмокласник каза, че съм луда и прекалено много се вълнувам от седмокласните изпити, защото явно съм била свръх амбициозна. Close
Докривя ми , ама ще преглътна само всичко да мине нормално.

# 411
  • София
Не искам да съм лош пророк, но въобще не тръгват добре тия изпити. Как пък не можаха да се обединят в една версия и да си я следват. Все има нещо недоизказано, недоизкусурено, недомислено. Патологичен случай.
Значи всичко ще е според зависи и кой квестор какво е чул и разбрал. Горките деца.

# 412
  • София
Тази година малоумията започнаха твърде рано!
Не ми се мисли как ще завърши кампанията...
Нито бЕло, нито червено ще помогне май!

Цялото телбоТиране сигурно е заради това, че мога да разбъркат работите на децата.
А нали имат баркод на всеки лист?! Неговата роля каква е в случая?

За неграмотността ... толкова си могат, но за съжаление изискват от децата повече...

Сигурно е, че заинтересовани служители от МОН и РУО четат нашата тема, та затова ги призовавам да се опитат след сбърканите указания и графици, да си припомнят, че и те ученици са имали/имат и да помислят на какво подлагат горките седмокласници!

# 413
  • София
Все още не съм чела инструкциите, че само коментарите тук ме замаяха, но се чудя...
Толкова ли пък беше/е трудно, пликовете да са надписани: малък плик - Идентификацонна бланка; друг плик- бланка с отговори и чернова... и т.н.
Самите формуляри са надписани, децата ще се ориентират. Колко писане, инструктажи, обяснения на инструктажи и ИЗЛАГАЦИЯ щяха да си спестят!
Не можаха ли да захванат с телбоТ отделно черновите и да има пояснение, че се предават с отговорите, след като ги е страх да не се изгубят из многото хартии по чиновете?

# 414

да се чудя вече да се радвам или да се ядвам, че го пуснах една година по-рано Simple Smile Simple Smile Нямаше да е опитно зайче, ама пък и бая материал си спести Simple Smile Simple Smile

и аз така , даже преди седмица уж беше защо си ме пуснала на 6, а преди два дни защо не съм се родил когато не е имало НВО

# 415
При нас все още няма бележки.

Купих 3 HB молива, гума ( бяла) и 10 черни химикала, най- обикновени.
На РС преди месец от училището ни казаха, че имат грижата да осигурят достатъчно черни химикали, но мога ли да разчитам..

Това разкачване и закачване вече ми идва в повече.
Драмата е в ръцете на квесторите. Остава ни да се молим да са инструктирани правилно или да са прочели някъде из уточненията, че учениците имат право да откъснат листовете с чернова.

Скрит текст:
Ибупром Макс е най- доброто болкоуспокояващо лекарство, което съм използвала, когато положението стане нетърпимо.
Иначе - Но- шпа филмирани.

# 416
  • София
Цялото телбоТиране сигурно е заради това, че мога да разбъркат работите на децата.
А нали имат баркод на всеки лист?! Неговата роля каква е в случая?
Аз също мисля (а и някъде мернах написано), че се опасяват от размяна на листи и затова ги телбоТотират. Верно има баркод, ама сигурно четци няма на всеки етап, а да се взират при всяко сканирано листче и да сравняват с предното, сигурно се опасяват, че ще им дойде нанагорно.
Цялата система обаче ми се струва абсурдна. Вместо да се търси елегантно решение, нещата се усложняват все повече. Миналата година телбод под 45 градуса, сега пак телбод, ама и + баркод.

# 417
Сигурно е, че заинтересовани служители от МОН и РУО четат нашата тема...
Тъй си мислиш. Joy
Ако четяха тук, вероятно щяха да са разбрали собствените си инструкции и правила. Все пак ги повтаряме на всяка страница.

# 418
Мисля да принтирам и да й сложа в раничката последната инструкция, в която пише, че листовете за чернова могат да бъдат откъснати, ако се налага. Не зная обаче дали ще може да се противопостави на квестора, ако самият той  не е запознат, а и доколко един такъв спор ще бъде уместен по време на изпит.

# 419
Момичета, наистина, УСПОКОЙТЕ СЕ!!
Ще мине и това, стига сте изтерясвали. Нищо полезно няма в последните 10 страници освен глупавите инструкции. Каквото можахме, казахме на Мон... стига сте се тръшкали....кажете какво преговаряте в последните моменти и какво предвиждате до неделя.. струва ми се по-конструктивно, отколкото това вайкане...
Аз напримир ще давам изминали матури и пробни изпити... запазили сме си ги накрая. В събота блиц преговор на всичко и по всичко. Неделя - Витоша.

Общи условия

Активация на акаунт