СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 582
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Еее,  можеше вместо "не се разкопчават" да напишат "не се разтелбоТирВАТ"! Joy

# 391
Две-три мнения над твоето. В графика пише едно, в изпратеното вчера от ЦОПУО - друго.

# 392
  • София
Joy
В инструкцията пише, че черновата може да се откъсне, а приложения към нея график - че не може. Таман да речеш, че няма как да се изложат повече и ...
Предавам се - тия са непобедими! Joy

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 19:08 от sanaka

# 393
И неграмотни.

# 394
Тия са малоумни и неграмотни.Ще се разкопчаваме и закопчаване явно.

# 395
  • Варна
Добре,  такъв въпрос - пише до 9.20 се раздават на всяко дете материалите,  после до 10.00 пък се минава по стаите и се раздава преразказа. Ще влизат излизат квестори докато им текат 60-те минути ли?  Ще пъхат дискове и флашки преди да е свършило времето за част 1?

# 396
  • София
Моливът ще е графитен и домашно обсъждахме да е по-мек напр. B2, B3 даже и B6. По-лесно се трие и пише с него. Напрежението расте, а ние ставаме резистентни на бЕлото...
Тези не са меки, направо са течни... Joy
Твърдостта на молитва е важна - НВ и В са си напълно достатъчни като мекота... Пише лесно с тях, не се затъпяват бързо, трият се добре. Ако е прекалено мек, не само ще се размаза с ръка, но и гумата ще се затрудни, ако е твърд ще драска листа.
Намерете си и добра гума

https://plesio.bg/avtomatichni-c-69978485/work-avtomatichen-moli … 2mm-p-299926.html
https://plesio.bg/gumi-c-69978503/rotring-guma-za-moliv-b-20-p-213681.html

# 397
  • София

Встрани ( да ме простят по- нетолерантните): дайте идея за обезболяващо заради месечна дамска мъка, което не успива, а е и без кофеин. Още не съм й давала ( никога) аспирин, който при мен е безотказен в такъв момент, защото и съдоразширява. Повтаряхме си като мантра "дано моментът не съвпадне", но ще съвпадне.
Вече писах, но да добавя - за намаляване на кръвотечението, а от това често намалява и болката - ампула витамин Ц.
jd, това е нашият графичен таблет https://www.amazon.de/XP-PEN-Artist-12-Grafikmonitor-Radiergummi … 1-spons&psc=1

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 19:21 от selena6

# 398
Тия са малоумни!!! Чак не мога да повярвам, че са толкова зле!
Малограмотни със сигурност. И третата точка, която толкова ни интересува, е с ненужен противопоставителен съюз. Сякаш е хванат някакъв произволен народ от улицата и са му разпределени задачи.

# 399
Още едно противоречие.
От графика:
/изпитният комплект с материалите от т.1 до т. 3 е свързан с телбот, във вид на свитък, от който се отделя идентификационната бланка и се поставя в малкия бял плик и листа за отговорите, който се поставя в големия бял плик, остатъкът от свитъкът – указанието за работа, свитъкът за свободни отговори и листовете за чернова не се разкопчават и се поставят в големия кафяв плик, след работата на ученика за всеки изпит/
От заповед РД 09 - 4026/21. 12. 2018
Ученикът:

4. поставя в индивидуалния плик за изпитната работа малкия плик с идентификационната бланка, запечатаният вече плик с част 1, свитъка за свободни отговори и листовете с надпис „чернова“, след което залепва индивидуалния плик; в плика с индивидуалната изпитна работа следва са постави и частите от изпитния комплект (листа за отговори и/или свитъкът за свободните отговори), върху които не е работил
5. предава на квестора извън залепения плик с индивидуалната изпитна работа изпитните материали, листа с указания за работа, а на изпита по математика – и листа с математическите формули.

Квесторът:
10. приема изпитните материали от всяка част, както и листа с указания за работа и математическите формули, които не се поставят в индивидуалния плик за изпитната работа

# 400
  • София
Шарлот, за женското неразположение
Скрит текст:
да си кажа като опитна (обещаваха ми едно време, че като ридя ще съм ОК.. но и номер 2 не помогна. Blush
Държа на болка. Когато раждах номер 2, ми се смяха лекарите, защото им казвах, че не ме боли, а помолих да почакат малко като се опитаха да ме докоснат за проверка Joy...
Като дойде "края на месеца" си знам и пия колкото трябва обезболяващи.

Спазмалгон - 1,... 2,... до 3 на ден (докато трябва... и през 2 часа може да ги пия)
Течен аналгин - действа бързо (но сваля кръвното, аз съм бетон обаче с него) и увеличава кръвотечението.

# 401
Като чета указанията си представам какво проверяване ще падне Simple Smile
Според мен накрая ще се гледа единствено и само беловата, а подредбата, броя на кафеви и бели листчета, с или без телбод, ще остане нейде само в указанията Simple Smile не знам дали ще има 1 с 1 работа по еднакъв начин приета Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И големите градове как да е.. ми по малките общини ще е пълен мармалад...

# 402
  • България
Извинете аз пак са попитам за броя деца набор 2005 спрямо 2004, знам че беше написано но..

# 403
Напротив. С по-малко училища и ученици ще е далеч по-лесно.

# 404
  • София
Ох, слънчевата, уби ме с този нов глагол Wink
Отдавна не се бях смяла така.

Аз наистина не разбирам защо е цялото това закачане и разкачане.
Не може ли примерно да е с кламер..

Предотвратяват измама някаква ли?
Би.ли било възможно..

Общи условия

Активация на акаунт