СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 550
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз съм далеч от тази Нирвана. А миналата година бях три бухала в едно - първи, седми и дванайсти клас.
А тук се оплакват с по един нищо и никакъв седмокласник. Joy

# 451
Аз съм далеч от тази Нирвана. А миналата година бях три бухала в едно - първи, седми и дванайсти клас.
Аз бях така преди пет години.
Затуй сега съм желязна.
Седмокласни вълнения не могат да ме застигнат. Дори отчитам, че са грешни. Sweat Smile

# 452

Когато наборката стане в 12 клас , малкото ми трябва да тръгне в 1-ви. Сигурно ще е много интересно Blush

Mrs Jan, благодаря за труда. Тези биографични данни трябва ли да се знаят, в теста ли може да ги включат?

Дидева, и на теб благодарности за цялата информация, която предоставяш!
Ние тук можем да допуснем някоя грешка от бързане, невнимание, писане от телефон. Има бутон редакция.
Но мунчовците е недопустимо да го правят в инструктажите и указанията за НВО!

# 453
Сънчо, ужас, дано минава бързо!

Mrs Jan, Дидева и всички останали, които отделяте от времето си, за да окажете помощ - сърдечно благодаря! Осмисляте идеята на този форум - взаимопомощ. А хейтърите ще си хейтят, те да му мислят за кармата си Simple Smile

Иначе, и при мен ситуацията е същата - добре, че сме се събрали тук, защото просто се усещам колко им е досадно на околните, незасегнати от тази тема.

# 454
И аз с един въпрос уточнение: нали може да се чертае и единствено с черния химикал? Става дума за беловата

# 455
И аз с един въпрос уточнение: нали може да се чертае и единствено с черния химикал? Става дума за беловата
И в школата, и в училище подчертаха дебело, че чертежите трябва да са с молив. Означенията може и с химикал.

# 456
От няколко дни като влизам във форума и на първа страница, сред рекламираните теми, все ме стряска драматичното заглавие "Бебешката количка - цяла наука за второ висше!". Тя тази тема е с такова заглавие от 10 години, но аз чак сега се замислих - колко им е трудно на бебешките майки, колко трябва да четат, докато си изберат количка, колко трябва да се информират, за да купят най-доброто возило за бебоците ... И колко са блажени в неведението си, какви по-големи науки и по-сериозни изпитания ги чакат.  Grinning

# 457
вече се чувствам глупава - с бележник може ли да влезе на изпита? не искам да й давам задгр паспорт. в нашето училище щели да им раздават служ бележка и бележниците в деня на изпита, та направо с тях да влиза?

# 458
  • непостоянно
АниК, много лошо е постъпила таз даскалица по История. Не ги разбирам тия учители Sad Какво им носи подобно несправедливо поведение спрямо децата?!?
Сънчо, бързо да се оправя детето!
Русалке, върхът си!!!
Ох, вижда му се края и добре, че е така защото вече всички сме изтощени...
Може и с бележник Wink

# 459
  • Sofia
Постът на мартеа абсолютно казва това, което и аз бих искала да кажа във всяка една дума (Сънчо, Mrs Jan, Дидева Sparkling Heart). От труда на Mrs Jan му давах произволни по-лесни въпроси. Последният даже не сме го стигнали още Grin

Аз прибрах ученическата карта при черните химикали, да не вземе да я загуби тия дни някъде. Класната вчера е събрала бележниците да си нанася оценки. Тактично "попитах" във ФБ групата на класа дали на някой няма да му потрябва за изпита (загубена уч.карта и липса на лична и задграничен паспорт) - белким се сетят поне родителите, които четат, а те са малко, да проверят тези неща.

Въобще не искам да коментирам нашето училище и отношението към децата в този момент - не само не им помогнаха през годините да научат нещо, но и гледат да ги затруднят накрая. Добре, че навреме преместих малката от там. Ще ходи днес и утре на оставащите изходни и класното по математика. Не се е готвил специално за изходните - каквото направи, да се свършва. Явно след НВО нищо няма да правят. И най-лошото е, че по някои предмети разбираме срочните/годишните оценки накрая, с раздаването на бележниците, когато нищо вече не може да се направи. Поне по БЕЛ и математика досега не е било така и се надявам на коректност до последно.

# 460
  • София
Добро утро!
Този път пиша по различен въпрос от седмокласната кампания.
Моля за извинение,ако е в разрез с правилата!
Детето на наша съфорумка sugarfree се нуждае от спешна операция.

Това е нейният зов за помощ:
https://old.bg-mamma.com/?topic=1122458;topicrefid=20

A това е платформата,чрез която може да се окаже подкрепа.
https://helpkarma.com/campaign/da-spasim-ednogodishnia-djoni-sav … U0FbwDdg5ASnfw3f0

Моля,който има желание и възможност да го направи!
Заедно можем повече!

# 461
  • Пловдив
Здравейте. Ще полудея.. Дъщеря ми се разболя от варицела преди матурите. Цяла година ходене на уроци , учене до скъсване и сега - какво? И няма тикакъв шанс-ще получи служебно 0 точки. Защо не са измислили вариант за такива случаи. Просто не е честно. Случва се понякога нещо да стане. Така отнемат правото на децата.

# 462
Здравейте. Ще полудея.. Дъщеря ми се разболя от варицела преди матурите. Цяла година ходене на уроци , учене до скъсване и сега - какво? И няма тикакъв шанс-ще получи служебно 0 точки. Защо не са измислили вариант за такива случаи. Просто не е честно. Случва се понякога нещо да стане. Така отнемат правото на децата.

до понделник ще й е поне 4ти-5ти ден - да отива с пъпките и това е. да й отделят, ако искат, стая. не може да остане  с 0 точки, как така. според мен звъннете даже в инспектората да ги питате какво са предвидили

# 463
  • София
Дидева, телефоните на квесторите ги събираха, за да не изнесат информация, в същото време на комисията и на наблюдаваните - не .. Joy

# 464
[/quote

Да отива детето, обади се да и отделят стая и да ходи. От кога е болна? Мисля до тогава дори няма да е заразна.

И така вие преговаряте по БЕЛ и математика, а моята дъщеря от миналата седмица тръгна интензивно на уроци по рисуване, защото получи прозрение, че за всеки случай щяла да кандидатства и с рисуване. Оставих я да ходи, защото, когато блокира и е уморена рисува с часове, нека е спокойна, вид терапия. От къде това арт дете се пръкна на майка счетоводител, не зная, но съм я признала, че без да очакваш винаги измисля нещо, което си мислиш, че няма как да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт