СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 684
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ботев

# 61
  • София
Един въпрос за автори от пробен.
Скрит текст:

Б е Ботев, В е Вазов, за А не се сещам. Алеко, може би?

# 62
А) е Алеко

# 63
Simple Smile
Гърмяните зайци, що подсказвате Simple Smile
Ето и Г:
Бележита личност от Българското възраждане. Гениален поет и журналист, революционер, дал живота си за националното освобождение.

# 64
  • София
И аз си помислих, че е Алеко, въпреки че данните са малко... И Ботев е учил в Русия, а описаните ценности могат да се припишат на всеки.

И Г) e Ботев.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 23:04 от sanaka

# 65
Явно на осмокласниците им е широко около врата. Simple Smile

# 66
Ами и ние се смеем немотивирано. Махалото стигна до края и тръгна в обратна посока.

# 67
Такива завоалирани и без доза конкретика не мисля, че ще дадат (ако са предвидили Simple Smile)

# 68
  • София
"Природа" ми беше ключово в А, за да наместя Алеко.

# 69
И аз си помислих, че е Алеко, въпреки че данните са малко... И Ботев е учил в Русия, а описаните ценности могат да се припишат на всеки.

И Г) e Ботев.
[/quote

Разковничето е природата.

# 70
  • София
Може да им е широко, но спят Blush.. проспали са част от условието Joy... А уж само домашна лимонада с мента (на листа,.. и те домашни)

# 71
Явно на осмокласниците им е широко около врата. Simple Smile
. Май някой толкова идеално са изучил всички детайли по въпросите от теста, че имат нужда вече и от допълнителна информация Simple Smile Simple Smile Сега сериозно, аз знам, че нямат право да ползват ГУМА.   Тази служебна бележка нали трябва да я носят и на двата изпита т. е. въпреки напреженията трябва и за нея да мислят да не я изгубят.

# 72
  • непостоянно
"Природа" ми беше ключово в А, за да наместя Алеко.

И за мен природата беше ключът Wink

# 73
Че май сме готови- бегом към ластичните роклички!

# 74
От инструктажа за ученика, част от министерска заповед.
Носи и ползва химикалка, която пише с черен цвят, молив и гума, а за изпита по математика –
и линия, пергел, триъгълник. Ако е ученик с нарушено зрение – и брайлова машина, брайлов
дисплей, брайлови прибори за чертане, техническо средство за уголемяване на шрифта при
работа с компютър и оптични средства.

Общи условия

Активация на акаунт