СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 662
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Явно на осмокласниците им е широко около врата. Simple Smile
. Май някой толкова идеално са изучил всички детайли по въпросите от теста, че имат нужда вече и от допълнителна информация Simple Smile Simple Smile Сега сериозно, аз знам, че нямат право да ползват ГУМА.   Тази служебна бележка нали трябва да я носят и на двата изпита т. е. въпреки напреженията трябва и за нея да мислят да не я изгубят.

Някои са кандидатствали с български, макар и преди сто години. Wink
Снимайте си служебната бележка, за да имате данните /вх. номер и код за достъп/. Тя за друго не ви трябва после /освен да проверявате резултати и класирания/, така че и да я изгубят не е фатално.

# 76
  • София
Че май сме готови- бегом към ластичните роклички!
Хич не мога да се напрягам със симетрали и апосиопези, пък с изпити - съвсем (ще взема да кача я кръвно, я захар). Навлязла съм в годините за релакс Wink

# 77
Mrs Jan, невероятен труд, благодаря! Ще го пробвам младежа, че много си мисли, че ги познава авторите и литературата.
Днес бележки няма..но казаха, че от всяка бележка за ученик в училището разпечатват и подготвят два броя, за загубени такива, иначе и аз мисля да я снимам, то това е най-лесното
Утре изходно по география, обявено днес..алтернативата била 18-ти Scream .. сега преговор по география вместо БЕЛ и МАТ..

# 78
Хайде още един за лека нощ.
Скрит текст:

Имам отговорите Simple Smile

# 79
Други мисли имам в главата, ама като "не са за телефон"! Може ли някой "гърмян заек" да опише свидетелството за завършено основно образование? Единен образец за страната ли е? Мисля за трето класиране с минимизиран риск.

# 80
По-добре да не губят бележката. Миналата година трябваше някой да я донесе до края на изпита за едно дете... директорът не откликна на идеята да разпечата друга. Та зависи от зависито.

# 81
Хайде още един за лека
нощ.
Скрит текст:

Имам отговорите Simple Smile
Вазов, Ботев, Алеко, Яворов.

# 82
Шарлот, един е.
Вашият ще е първият от новия вид.
Недей да изпадаш в планове а, б, в, г.
Всичко ще е наред Hug

# 83
  • София
Други мисли имам в главата, ама като "не са за телефон"! Може ли някой "гърмян заек" да опише свидетелството за завършено основно образование? Единен образец за страната ли е? Мисля за трето класиране с минимизиран риск.
Ще свърши ли работа?

# 84
Гърмяните зайци не вършат работа. Вие сте първите с нов образец.

# 85
Да, при толкова милилитри и без думи се разбираме!

# 86
  • София
Да, при толкова милилитри и без думи се разбираме!
Какви ти милилитри, направо литри😂
Шарлотче, не ги мисли трети класирания, няма да стигнете до там 🤗

# 87
Та викаш в 23 и литър часа комуникацията става интуитивна.

# 88
  • София

Внимавай кой ще ти "чуе" мислите. Wink
Широко е разпространено мнението, че трето класиране е голям риск, но зависи къде си класиран на първо и второ класиране. Ако си класиран в 73-то например и искаш да се бориш за единственото свободно място в НЕГ, а същевременно в 73-то няма свободни места за трето класиране, рискът е много голям. Ако си класиран, да речем в 127-мо, рискът не е много голям, защото и в самото него ще има свободни места, та ако не успееш за училище с по-висок бал, поне е почти на 100% сигурно, че пак ще си се класираш за 127-мо. Ако си класиран в Бузема - няма никакъв риск.

# 89
  • София
Шарлот, много хубав часовник имаш. Joy Вярно показва.

Общи условия

Активация на акаунт