СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 548
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 135
Господи, тези са пълни идиоти... Сега изгледах клипчето, как се преписва по този начин задача..??? Как се пречертава чертеж..?? Малоумни ли са... Преразказът е най-малкия проблем... замислете се за математиката..?

# 136
  • София
Mrs Jan, невероятен труд, благодаря ти много!

# 137
Супер е, какво да редактираме, искаш да се оформи ли - споре дмен си е екстра - предлагам всеки да го качи на стената FACEBOOK и всеки да го изпрати на мейла..

# 138
  • Варна
Господи, тези са пълни идиоти... Сега изгледах клипчето, как се преписва по този начин задача..??? Как се пречертава чертеж..?? Малоумни ли са... Преразказът е най-малкия проблем... замислете се за математиката..?
Къде има клип?

# 139
Имаме ли майки журналисти? Май само четвъртата власт е реално ефективна.
Ако в новинарска емисия се излъчи, че указанията на МОТ са създали тревога сред 61...(не помня цифри) седмокласници и техните близки, вероятността за реакция се увеличава.

# 140
# 141
Шарлот, пусна ли го? Имам ли разрешението ти да го пусна във Фейса и да тагна МОН, ако ми даде?

# 142
Супер е, какво да редактираме, искаш да се оформи ли - споре дмен си е екстра - предлагам всеки да го качи на стената FACEBOOK и всеки да го изпрати на мейла..
Съгласна, да изпращаме ли направо?!

# 143
  • Варна
Благодаря! Това го гледах онзи ден, но си помислих че телбода тук е само за клипа Sad

Пуснете го в групата във Фб, и да споделяме оттам.

# 144
Коя е групата, аз не участвам

# 145
  • Бг-мама
И аз искам да си го поставя на фейсбука моля!
Хайде момичета , нека се разшуми.
От днес по училищата има указания ,че така ще бъде без разделяне!
Нека не оставим нещата по този начин!

# 146
  • Варна
Коя е групата, аз не участвам

https://www.facebook.com/groups/640072556329726/
Но като гледам е затворена, така че споделянията от там, няма да са видни. Директно да копираме в такъв случай.

# 147
Шарлот, пусна ли го? Имам ли разрешението ти да го пусна във Фейса и да тагна МОН, ако ми даде?

Моля, Наде!
Зле съм с всичко, различно от молив и химикалка! Съжалявам за това, но трудно се справям с електрониките!
Прередактирайте. писах на един дъх - на прима виста. може да се допълни. Изчакай още миг за реакции от потребителки.

# 148
  • София
Сега изгледах клипа отново и ми направи впечатление, че първият лист не се откъсва до края на работата, но вторият лист се откъсва с приключването на първата част.
Как реално ще стане това? Ще има накъсани в ъглите листове ли? Satisfied   

# 149
Родителите, учениците и учителите смятаме, че пренасянето на задача от степени, например, георметричен чертеж, геометрични означения, както и преразказа, по така определения начин е изключително неудобно и неудачно.

Общи условия

Активация на акаунт