СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 563
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 195
Не намирам линка с разискваното видео. Моля, дайте го, за да мога да го посоча в мейл за отразяване.

# 196
  • Варна
Пратих мейл и аз до МОН и РУО, да видим.

# 197
  • София
Мартеа това ли имаш предвид?
https://www.youtube.com/watch?v=_BxWeGybWRE

# 198

да, това, благодаря. Тук обаче не е от сайт на някое РУО например, а долу в коментарите пише, че го има качено на сайтовете на няколко РУО. Дали го намирате на такъв линк, за да става ясно, че е нещо излязло официално. Медиите, които си проверяват източниците, няма да го отразят така. Аз ще се пробвам все пак, но ако имаме линк от РУО ще е по-добре.

ЕДИТ!!
намерих го.
https://dox.abv.bg/download?id=2247c29963

Пиша.

# 199
Говорих току що с дванадесетокласник минал матурите по БЕЛ и Математика  - черновите са били отделно.

# 200
  • София

Тоест, за второ класиране се подава заявление на място.
как така на място...нещо не го разбрах...

# 201
  • София
Заявление за второ класиране се подава в училището, в което си приет на първо.

# 202
Има ли мама от София, която би застанала пред камера? От Нова ТВ проявяват интерес, но искат репортаж. Идеята е да има репортаж в сутрешния блок.

# 203
  • София
Заявление за участие във второ класиране се подава на място в училището, в което е прието детето на първо класиране. Ако не е прието никъде (поради напр. твърде малко избрани паралелки в заявлението за участие в първо класиране), детето участва автоматично във второ класиране.

# 204
  • София
Заявление за второ класиране се подава в училището, в което си приет на първо.
Благодаря...

# 205
  • София
Аз не мога да говоря пред ТВ, нямам дар слово.
Публикувах Апела като коментар на страницата на МОН под една от публикациите им. Освен това го качих на стената си.

# 206
  • София
Аз нямам проблем да застана пред камера, но нямам седмокласник. Joy

# 207
  • малкия йеросалим
Извинявам се, че така нахлувам във темата,но имам нужда от малко разяснение.
Дъщерята ми е седмокласничка.Служебни бележки ще им раздават утре.Рофителската среща ни беше миналата седмица.Едното нещо, което ме фрапира е , че децата нямат право да излизат дори и до тоалетна през целия изпит! Учителката ни обедини,че между двата модула има две-три минути и нямало как децата да излезнат.
Другото нещо, което не разбрах е за схемата със класиранията.Примерно ако детето не е прието при първо класиране във паралелката в която желае и съответно участва във във второ класиране.След второто класиране ако все още не е прието в желаната паралелка може ли даде върне и запише в паралелката в която е прието при първото класиране? Извинявам се съм го обеснила объркано,но в главата ми е хаос.....

# 208
Има ли мама от София, която би застанала пред камера? От Нова ТВ проявяват интерес, но искат репортаж. Идеята е да има репортаж в сутрешния блок.
Супееер, кой е най-наясно с документите и има желание...? А да се свържем с този Стаматов и да предложим и на него да се включим - аз мога да опитам да го издиря..

# 209
  • Бг-мама
Аз нямам проблем да застана пред камера, но нямам седмокласник. Joy
Избрана си официално , от комитета на БГ мама по проблемните въпроси.
Омбудсман на набор 2005 !
Айде Санака, молим те! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт