СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 615
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 285
В съобщението на РУО - София писмото е цитирано с входящ номер и дата.

# 286
На листовете за отговори НЕ СЕ пише двустранно. На свитъците за белова СЕ ПИШЕ ДВУСТРАННО.
Листовете за отговори по БЕЛ са два и на тях се пише само от едната страна - само от едната страна има редове. След това има още два листа, които са за преразказа - те са с редове и от двете страни.
По математика е подобно положението, само че няма редове, а само ограничение за отделните задачи.

# 287
  • София
Как двустранно ще се пише за преразказ, като няма редове на гърба на листовете?

Добре де, защо решихте, че няма редове на гърба на листовете? В бланката, която публикува Дидева в миналата тема, страниците за белова с редове са 4 и са номерирани последователно - 7, 8, 9, 10. Няма празни страници между тях /за разлика от черновите/, което за мен означава, че има редове и на гърба - 2 листа, 4 страници. Аз ли пропускам нещо? Или има публикувани нови бланки на които има 2 листа с редове само от едната страна?

# 288
  • София
Desem може да каже.
Моят младеж не се е явявал на природни науки, той е последователен. Joy
Мисля, че резултаите от състезания и олимпиади се появиха след оценките от свидетелството. Това по спомен от споделеното във форума...
Появиха резултатите от състезанията/олимпиадите  заедно с оценките от НВО. Оценките от свидетелството по късно .. Гледах снимки на които пише че още няма оценки, но миналата година нали бяха по друг начин във времето нещата.
Имах голяма драма с появяването на оценките ... Появиха се Joy като въведох заявлението.. Помогнаха в темата, тормозих и РУО... Joy

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 22:46 от Desem

# 289

С червеното съм оградила това, което тази година няма да го има. Миналата година точките от първи модул се преобразуваха в текуща оценка. Вече не е така.

# 290
  • София
Дидева, ако всичко друго, което пише на снимката го има, мисля, че всички ще са доволни. Joy

# 291
Досрамя ме да ги напляскам по 100. Joy

# 292
  • София
Ох, няма ли да сложат най-накрая смешен бутон в този форум? Това полезно е много объркващо. Най-много "полезно" събират най-безполезните постове. Joy

# 293
  • София
Санака, ние си знаем, че бутонът е за "смешно е", "кефя му се", "съгласна съм"...
Те и бутон чашка да сложат Joy

# 294
  • София
За бутон чашка е моето положение в момента. JoyJoyJoy
Много се зарадвах на последните новини. Прочетох ги късно и детето си беше легнало, но чух, че се върти нещо в леглото и аз влизам в стаята и инструктирам: " Отделяш белова от чернова задължително. Ако някой ти каже, че не може, ти му казваш, че имаш право и че в инструкциите е записано, че Е позволено". Тя мига на парцали и ми вика: "Добре, мамо, утре, хайде сега лягай си!"
И тръгвам аз да си лягам, но си мисля:
Боже,  опази децата от изтрещелите им майки! Joy

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 23:57 от jenap

# 295
Все си мисля че квесторите доста ще помагат. Все пак ако са двама се пада по един учител на седем деца.. Аз пак да повдигна въпроса за какво се притеснявам. За първа част компютърен шаблон или човек ще оценява? При положение, че има в инструкциите начини за промяна на дадения отговор с друг след като запълниш кръгчето.... На моето му е по лесно да пише направо на бланката за отговори, че се притеснява от времето и винаги има по някой друг отговор с редакция от негова страна.

# 296
Затова начинът на поправка е изпълване докрай на погрешно маркирания отговор в рамките на кръгчето и посочване на считания за верен отговор с хиксче. Ще се зачитат само хиксчетата и ще се пренебрегват черните точки.

# 297
аз влизам в стаята и инструктирам: " Отделяш белова от чернова задължително. Ако някой ти каже, че не може, ти му казваш, че имаш право и че в инструкциите е записано, че Е позволено".

Да можеше всички бг-мамма деца да са в една зала, да стане дума за тия закопчани чернови, па всички да скокнат, запеят, какви са им, майко, правата, правата още задълженията.

Другите се съмнявам да са информирани у дома.

# 298
  • Sofia
Момичета, браво за постигнатия резултат с черновите Revolving Hearts Kissing Face Един камък ми падна от сърцето.

Аз продължавам много да се дразня с тия изходни - днес трябва да отиде на 2, утре едно + класно по математика, в петък - още едно. Днес тръгва абсолютно неподготвен по история. Учи си редовно, но не е преговарял. Имахме си план за преговор за деня, всичко ще се размести и сбие. Как може да настояват да се яви (съученици му предадоха), ами ако наистина е болен? Ще го откарам, защото не искам да се заядат нещо и да му пишат по-ниска оценка, но някой наясно ли е какъв е тоя зор с тия изходни баш в тази седмица - времето ги пресира, а трябва да имат изходно от всеки ученик ли? Има достатъчно оценки да бъде оформен и без изходните.

В четвъртък ще им дават служебните бележки, а нас ни викат на обща род.среща за родителите на седмокласници. Сигурна съм, че ще е загуба на време за мен, но пък се притеснявам да не отида, да не пропусна нещо важно.

# 299
  • София
Днес се очаква да дават служебните бележки и в училището на детето ми.
За изходните нива нищо не знам, но на училище ходят около половината клас.
И интересното е, че най-амбициозните деца са на училище, а отсъстват тези, които не влагат много мерак в ученето.

Не е сигурно, че детето ми ще се пребори с откъсване на черновата, ако няма подкрепа на други деца.  

Общи условия

Активация на акаунт