СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 613
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 345
ЕГН и входящия номер ги има на служебната бележка. Пуснала съм снимка малко по-назад.

благодаря! в нашето училище, понеже е частно и нямат интерес да губят деца, нищо не им се обяснява. и служ бележки засега няма, родителска със сигурност няма да има. просто ужас.

# 346
  • София
ЕГН и входящия номер ги има на служебната бележка. Пуснала съм снимка малко по-назад.
Ама само веднъж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 347
  • Plovdiv
Да акцентирам върху това - децата, освен имената си, сами ще пишат входящия си номер и ЕГН на бланката.
Така ли е? Бележките ще са в тях, което е добре за пренасяне на тази инфо.
Извинявам се, ако вече сте го обсъждали. Не го намерих.

Да, точно така, ще трябва освен имената да си напишат входящия номер и ЕГН. На нашата родителска среща специално ни обърнаха внимание, че на служебната белужка са написани обратно - първо е ЕГН, а после е вх. номер.
При нас още не са дали служебните бележки и ни съм видяла как е.
Да, първо е ЕГН, после входящ номер, нашите са дадени вчера. Проверих.

това за ЕГн-то сега го чета. Ами тя не си го знае. И да го научи, ако го забрави от стрес? Или го обърка? Какво следва?

Има ги в Служебната бележка.

# 348
В класа им днес са 6 деца.

Hushed
Леле...

При нас ходят всички деца .
Ученето и оформянето по всички предмети през точно тази седмица е на живот и смърт!
За утре г-жата по география е казала, че ще изпитва масово, да се стягат. Имат изходящо по информационни технологии, тест по не запомних какво, а за капак класната е казала да си нанесат сами в бележниците всички липсващи оценки от началото на срока, до утре.

Няма почивка сега или никога е положението Joy

# 349
  • Sofia
И при дъщеря ми има деца, които ходят само за МАТ и БЕЛ, но по-голямата част са си на училище. Днес ще я оформят по история, в понеделник имаха тест по география.
Каза, че на 18ти ще ходи по математика да ги надъха госпожата Simple Smile

# 350
  • София
Малко да ви разсея от НВО: в края на лятото изтича абон. план на телефона на сина ми и се чудя дали да избера план с включени МВ (интернет). От една страна не би било зле да има, от друга не искам да виси само на него. В дилема съм Rolling Eyes
Сега сигурно ще се окаже, че всички са с включени МВ и само моето дете, горкото, няма Satisfied

# 351
Малко да ви разсея от НВО: в края на лятото изтича абон. план на телефона на сина ми и се чудя дали да избера план с включени МВ (интернет). От една страна не би било зле да има, от друга не искам да виси само на него. В дилема съм Rolling Eyes
Сега сигурно ще се окаже, че всички са с включени МВ и само моето дете, горкото, няма Satisfied
А как без МВ Simple Smile Има 8000 / 200 мин
на Мтел

на у-ще ходи до дупка, освен че след маутите баща му каза, че го отвлича в гората (буквално) за няколко дни Simple Smile съпортвам..

# 352
  • София
Дъщеря ми също си ходи на училище. Ще й напиша бележка за петък, тъй като има история тогава, а госпожата се е заканила да я изпитва, а не ми се иска да се разсейва с история преди изпитите точно.
По другите предмети е горе долу оформена.
Не съм й разяснявала още за пликовете и не съм й показвала бланките. Мисля да го направя уикенда.
Иначе и тя си има включени MB в плана, които опуква точно на 3тия ден, тъй като си слуша музика и гледа клипове.

# 353
  • София
Вероятно абонаментният план е за две години, т.е ще го ползва до 16. Аз бих включила МВ. Ползват го не само за забавление.

# 354
  • Sofia
Синът ми отиде днес за изходни по АЕ и история, защото правили изходното в понеделник и тя беше "наредила" Г.да се яви в сряда да го направи и той. Е, не му е дала изходното, което според децата било супер лесно, а го изпитала - разходила го по целия материал, забила го на партиите след освобождението през 1878 и му писала 4. Развали му оценката. Той нямаше време да се готви изобщо. Разчиташе, че е учил редовно, и че е било лесно. Да не го бях пускала, но си рекох да не се заяде нещо Confounded Направо щях да се изям от яд. Сега направо се чудя да ходи ли утре по химия. Също не е преговарял Persevere Ще му натръшкат петици по разказвателните Rage Иначе си има достатъчно оценки, за да бъде оформен.

Нашият си има всичко на тел-а. МВ ги опуква много бързо с музика, но после успява да ползва вайбър, месинджър - понякога така комуникираме.

Ивончето, представям си стрес вчера!!! Ама да се пази сега, видяла е, че не е шега работа. То не само заради НВО, ами по принцип - доста сериозно звучеше това, което прочетох в нета.

И ние имахме преживелица снощи - свалили сме си приложение Life 360 да се гледаме кой къде е. Синко отиде на тренировка, чул се с баща си и малко след това телефонът му изведнъж взе да се придивижва в доста отдалечена посока. ММ вика - или някой му го е откраднал, или някой завлича младежа нанякъде (шаш и паника). Аз му обяснявам, че най-вероятно го е оставил в съблекалнята, няма обхват и сателитът не хваща правилно положението, но НЕ... мъжОТ трябва да ме стресне и мен. Представих си какви ли не батални сцени. Та двамцата ние в 20ч. газ към залата да си дирим чадото. Надникнах аз без той да ме види, правеше си коремни преси в момента, успокоих се, че е там и го изчакахме да свърши. Той яко се облещи, като ни видя да чакаме отвън Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 15:20 от aniK

# 355
  • София
Bis, и аз бих включила. Иначе само ще опява. Моята има 10 хил. там дядо и има пръст Simple Smile но и тя не злоупотребява.

Иначе на училище си ходи, даже с удоволствие - каза, че всички учители го давали лежерно, без домашни. Но масово деца отсъствали.
Единствено се чудя между двата изпита. Били им измислили нова програма за 18-ти юни...
Вие на 18-ти какво ще ги правите ?

# 356
  • София

Не сте сами.
И ние мислим, че е време да включим нет.

...
Вие на 18-ти какво ще ги правите ?
Засега ще ходи на училище.

# 357
След много чудене дъщеря ми реши да отсъства в четвъртък и петък. Уреждам аз каквото мога, а тя се обажда след училище, извинява се сто пъти, била размислила и щяла да ходи. Влязла днес г-жата по мат при тях, а в класа 10 деца. И по най-лекия наклон - развикала се възмутено на присъстващите Simple Smile Та ще си ходи до последно, щото иначе - сатър! 

# 358
  • София
Да, от гледна точка на това, че ще го ползва следващите 2 г., май по-добре с МВ.

Ще си ходи на у-ще до край. Директорката ги предупредила, че няма да гледат с добро око на отсъстващите. Искаше да го освобождавам, но аз не смятам, че щеше да е редно.
За 18ти не знам - ще отиде сигурно. Те са само 1ва смяна, защото са ОУ и не са много класовете.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 15:16 от Bis

# 359
  • София
моя хубостник е с 5000МВ.. но свършват бързо ако поска
В къщи е на wi-fi но е с парола и се разрешава като се приберем...така е и компютъра от началото на годината
За 18 още се чудя, но може да го оставя в къщи- той е оформен вече и няма нещо да дооправя
Та може да учи по математика...

Общи условия

Активация на акаунт