СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 421
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Голяма "мъка" е да се намери човек, карал варицела, сред множеството квестори, който да бъде разпределен в училището Х  и поставен съответно в една стая само с детето. И вълкът сит, и агнето цяло... Ни квестор ще се разболее, ни на другите деца ще се навреди, ни  самото дете ще бъде лишено от опцията да се класира в добро училище при добро справяне с изпитите. От мухата слон правят, какво им пречи да  се организират. Отговарям си сама: желание...

# 541
И аз получих официален отговор от МОН с входящ номер Simple Smile

# 542

А въпросът какъв беше?

# 543
Тъкмо и аз затова влизам да кажа, че получих отговор от МОН, вчера на родителската среща се повдигна тази тема, отговорничката по НВО беше подготвена и каза, че са получили инструкция който иска да си дели черновата. В нашето училище ще има бал за завършване на 7 клас, утре децата ще ги водят в танцова школа да се учат да танцуват валс, във вторник между матурите също, щерка ми както не ходи цяла седмица, изведнъж прояви желание утре да отиде на училище Simple Smile.

# 544

А въпросът какъв беше?

Ако искаш сподели отговора.

# 545
Аз им изпратих копие на писмото от тук, получих отговор, че писмото ми е входирано и ме информират, че при необходимост, черновата може да се отделя, но трябва да се постави в големия плик, както и че квесторът е длъжен да следи за това.

# 546
Леле имам да чета от 17 стр. насам, 300 нови отговора.. Simple Smile)) Почвам, че да не изпусна нещо. Wink Няколко дни не бях виждала девойката и ми се видяха цяла вечност!!! На финалната права си дойдох да съм си при нея!

# 547
На 18-ти ще се ходи на училище. Г-жата по история ще давала
"междуматрурно контролно" за оформяне на оценките, присъствието задължително! Crazy

# 548
  • София
Госпожата по история не е в ред. Нашите ги оформиха по почти всичко, а там където са на кантар, са им казали след матурите.

# 549
Моля някоя майка, получила отговор, да го качи. Ще пратя детето с разпечатка от отговора. Аз нямам такъв!

# 550
На 18-ти ще се ходи на училище. Г-жата по история ще давала
"междуматрурно контролно" за оформяне на оценките, присъствието задължително! Crazy

Нашата История е утре Simple Smile В клас са 6 момчета, вкл. синкото Simple Smile
коментарът: Поне учих нещо различно днес, за разнообразие Simple Smile Simple Smile Simple Smile явно му писнах да го преследвам постоянно с разни цитати Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 551
Пенсионирана русалка, невероятен труд. Свалих ги нещата, но за съжаление няколко са размазани и не се четат.
Не знам дали ти се снима пак и пак да ги качиш.
Ако не ти се занимава. Зарежи.

# 552
Моля някоя майка, получила отговор, да го качи. Ще пратя детето с разпечатка от отговора. Аз нямам такъв!

Шарлот, аз също чакам отговор от МОН, ако го получа до утре ще го кача.В противен случай съм разпечатала това

http://ruo-sofia-grad.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/% … D0%BB%D0%B0%D1%81

Смятам да пратя набора с това писмо

# 553
  • София
Моля,ако някой получи отговор от МОН да го копира тук!
Говорих с преподавател по БЕЛ.Той твърди,че няма такова нещо,че черновите могат да се откачат.Такъв им бил инструктажа.Явно новото послание на МОН не е достигнало до всички училища.

# 554

Знам, че изображенията са големи, но няма да ги слагам в скрит текст, за да ги видят повече хора.

Общи условия

Активация на акаунт