СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 253
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 675
То вече едва ли има полза, но качих в пощата предоставен ми файл с ОЗ  по геометрия. Ако някой иска, да го сподели и тук, защото нещо не успявам през DOX.
Ей го на. Бутнах малко номерацията на страниците.

Геометрия - основни задачи

# 676
  • Sofia
Дидева, откъде намираш тия сили, ентусиазъм, търпение, че и спокойствие (по 100 пъти да повтаряш някои неща) - наистина ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ! Sparkling Heart

Сиси, твоето писмо към дъщеря ти ме просълзи. Аз никога не бих могла да се изкажа така добре Kissing Face

Посъбрах купчините с учебници и помагала, които цяла година стоят на удобно място, да са ни под ръка, и ще ги прибера. Обявявам край на подготовката - поне аз (, което се изразява в спирам да го преследвам да погледнем нещо, да повторим нещо, да се тормозя кое му куца и т.н.). Той си има утре урок  по БЕЛ, а за него има да довършва един преразказ. Иначе май цяла седмица вече е с обявен край на ученето - каквото успяхме да прегледаме, беше с много мъки и преследване от моя страна. Писна ни и на двамата Grin

# 677
  • София
Моето дете се падна в една зверски гореща класна стая. Дали да не дам направо Нутела? Пък и няма да шумоли. newsm78
Не ме плаши!Направо не смея да попитам в коя зала е детето ти.
Ето един плюс от това,че изпитите тази година са изтеглени час по-рано.

Сънчо честита да е астралната близначка! bdbaloni
Здрава,щастлива и успешна!

# 678
Благодаря ви, момичета. Сигурна съм, че всяка от вас може да напише много по-хубаво от това!
Много се изненада, дойде и се гушна при мен сутринта. Поговорихме си, дори й предложих да не ходи на училище днес, ако иска, но отиде.
Каза, че в училище е много горещо! Същото каза и за стаите, в които е разпределена, смята, че по-това време ще пече много там.. Sad В някои стаи има климатици, но..
Много е изнервена вече, редува притеснения с апатия. Чувства се гузна, че реално тази седмица нищо почти не е правила, казва, че просто иска вече да е понеделник, защото започвала и да забравя, казах, че си въобразява. Утре сме на рожден ден на кръщелницата ми, не иска да идва, но ще я убедя, защото вече отива към депресия..
Като започна да й говоря за чернови, излизане от редове и пр. вече не иска да ме слуша.. Май наистина е натоварващо и това. Ще се оправят на място!

# 679
       Нашите стаи са с един и същ изглед в цялата сграда. Не мога да се ориентирам в коя посока са, май изток или югоизток.

Не съм питала познати деца в коя зала са, инструктирала съм моето дете  да няма никакви  разговори, "сравнения", подсказвания, да се пази тишина. Храна няма да давам, не го пращам на гурбет или на пикник. Вода- една малка бутилка минерална вода.

Тъй като имам изключително завеяно дете, чудя се какво ще се случи, ако без да иска пъхне служебната бележка в плика или пък я остави под чина. За всеки случай, разпечатала съм копие.
Въобще, много ме бива в последния момент да се тревожа за неразумни неща, откъде ми идват в главата притесненията, не зная.

Иначе, най- безотговорно излизам в неделя вечер, имаме годишнина от завършването на училище и  среща на класа.Очакваме и любимата си класна.

# 680
Ние ще преговаряме последно утре и това е . Нашето училище си ПОЗВОЛИ да ги изтормози докрай, цялата седмица всеки ден изпитвания за оформяния, изходни по разказвателните. А като за капак, последното изходно ще бъде във вторник 18,06 последен час /втора смяна/
Няма да се учудя ,ако на матурата в сряда ,   потърсят отговор  /Н2SO4/.
Успех на всички деца!!!

# 681
  • София
Али, честит празник и на теб!
Ако искаш, в понеделник сутринта дружно можем да напъдим слънцето. Ние с МОН се борим, та едно слънце ще ни се опре.
А иначе мисля, че децата ще усетят жегата, едва когато започне да ги отпуска напрежението.

Светкавица, наскоро бях на такава среща. Беше прекрасно. Никакви угризения не изпитвай. У дома най-много да предадеш тревогата си на детето.

# 682
Нещо позитивно- в понеделник и сряда около 20 градуса с преваляване.
Еееее, господ с нас😀😊

# 683
  • София
Еееее, господ с нас😀😊

МОН като ни мъчат с безумия, поне Господ се е смилил Simple Smile

# 684
Еееее, господ с нас😀😊
Това в Сф нали.. В Пловдив това са минималните... До 32-3 поне...
Поне пот като се лее, да им тече дано и мисълта по вода 😁

# 685
  • София
Спунк благодаря! Hug
Аз малко по-различна прогноза за времето видях.Ще има валежи с максимални температури 27-28 градуса.
https://www.sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days

Разгледах бланките и свитъците по БЕЛ и математика.
Номерирани са по страници 1,2,3,4,5,6,7 и т.н
Специално по БЕЛ стр.4 на гърба на стр.3 ли е,както стр.6 на гърба на стр.5 ли е?
Белите листи стр.11,12,13,14 представляват черновата ли?

# 686
Еееее, господ с нас😀😊
Това в Сф нали.. В Пловдив това са минималните... До 32-3 поне...
Поне пот като се лее, да им тече дано и мисълта по вода 😁
И при нас в Стара Загора 30-32 градуса Sunglasses

# 687
Спунк благодаря! Hug
Аз малко по-различна прогноза за времето видях.Ще има валежи с максимални температури 27-28 градуса.
https://www.sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days

Специално по БЕЛ стр.4 на гърба на стр.3 ли е,както стр.6 на гърба на стр.5 ли е?

Вървят лице-гръб съответно: 1-2; 3-4; 5-6. Следва беловата, а на черновите по диагонал е изписано чернова (11-14). Никакво дописване на 2,4,6 стр., дори да не им е стигнало място на лицевите!

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 18:26 от petenka1983

# 688
6tiplio, на същата логика с трапеца  може да има и параметри, във вида, учен в 6 клас при степен на едночлени и  многочлени, примерно "за коя стойност на параметъра а многочленът еди-кой си в нормален вид има равни коефициент пред кубичната степен и свободен член". Но няма да има съответно параметрични уравнения и неравенства.
Сънчо,  всичко най-хубаво пожелавам на девойката Simple Smile
Благодаря, Русалка! Даже подобна задача имаше на последния пробен на Регалия и моят син я беше объркал...абе няма да почиваме ние тези дни, ще преговаряме, но по-спокойно, може пък да е на късмет...Днес даже младежът беше решил да учи мааалко по химия, за повишаване на оценката, но вече няма смисъл да се меся..

За черния химикал, то вече се зачудих и аз какво да мисля...
Някоя марка да споделите, да пише плътно и хубаво. Какви сте избрали?

# 689
  • София

Вървят лице-гръб съответно: 1-2; 3-4; 5-6. Следва беловата, а на черновите по диагонал е изписано чернова (11-14). Никакво дописване на 2,4,6 стр., дори да не им е стигнало място на лицевите!
[/quote]
Благодаря!
На беловата и на черновата може да се пише от двете страни,нали?

Общи условия

Активация на акаунт