СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 556
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
А и да не забравя - да пожелаем и стабилно полуприпаднало състояние на учителите, които са ги подготвяли Simple Smile
Това ме подсеща, че се чудехме с дъщерята как учителите в школите разбират резултатите, за да си направят статистиката за успеваемост после. На родителската информация ли разчитат или по училищата си имат канали?

Вече би трябвало да са на втори модул. Ама не ни казват пустата теза на какво е била, да видим чий боб гадае най-добре Wink

# 1 066
Разбра ли се какво се е паднало за преразказ? И аз имам седмокласник...

# 1 067
  • София
Аз шеф нямам, но се занимавам с нещо в офиса за да не мисля за преразкази Simple Smile За сега съм на кафе, но гледам любовно барчето и не се знае кога ще стигна до него...

# 1 068
  • София
Тц, тц, тц, от година на година става все по-плашещо положението. Ние бяхме на бЕло, вие направо на уиски от сабале. Joy Догодина сигурно ще са на твръди наркотици. Scream

# 1 069
  • нейде там, където ....
А и да не забравя - да пожелаем и стабилно полуприпаднало състояние на учителите, които са ги подготвяли Simple Smile
Това ме подсеща, че се чудехме с дъщерята как учителите в школите разбират резултатите, за да си направят статистиката за успеваемост после. На родителската информация ли разчитат или по училищата си имат канали?

Вече би трябвало да са на втори модул. Ама не ни казват пустата теза на какво е била, да видим чий боб гадае най-добре Wink

Нашата учителка е помолила да й се обадят децата след изпита, а и после - да си кажем резултатите. Щели да помагат и при реденето на желанията.

П.П. Аз съм на чай с мед, че ме тресе ангина по никое време, но пък си казвам - добре, че съм аз, а не детето. Конячето ще е със следобедния чай. Simple Smile

# 1 070
  • На планетата Земя
За преразказа ще се разбере скоро само ако някое дете излезе от изпита по-рано и информацията тръгне по веригата, та до бг-мамма.

# 1 071
  • София
Както рече Белинда: "Боже, пази пълния член и глаголното време!" Hands Pray

Миналата година разбрахме темата на преразказа два часа след началото на изпита /около 12ч./. Но тогава изпитът беше на модули, а сега нали е на части...

# 1 072
Теоретично - вече би трябвало да има излезли деца ...

# 1 073
  • На планетата Земя

Теа не са от наШте.  Mr. Green

# 1 074
  • София

Дано не са нашите! Trollface

# 1 075
  • Разпиляна във въображението
Има един час по програма математика. Химията нямало да имат и там ще е математика. Отделно към училище имат ФУЧ - два часа. А допълнителния пети е от мен - при учителка.

# 1 076
Аз бях толкова спокойна и като видях забравената вода почнах да се побърквам.. Почувствах се най-ужасната майка! Самостоятелно ми е детето, само всичко си приготви, ама ето.. Трябваше да направя както винаги правя преди полет - проверка на най-важното.
Също не спах добре, сънувах я, че се приготвя за изпита с един червен куфар. Тя също става два пъти, то е и пълнолуние днес..

Мисля си, че 1 вариант би трябвало да е най-изпипан и добре мислен, за добро или лошо..

# 1 077
На нас ни казаха, че от втори модул не може да се излиза преди да минат 60 мин.

# 1 078
Както рече Белинда: "Боже, пази пълния член и глаголното време!" Hands Pray
И според мен това е най-уместната и добре формулирана мантра към момента.
Само, ако може да призова и бога на запетайките към добронамерено участие...

# 1 079
а за нво по математика, знае ли се дали ще е на две части с почивка между тях,  или едно цяло. Противоречива информация от учителка и от зам директорка. Кажете вие че май най добре знаете!

Общи условия

Активация на акаунт