СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 579
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 080
На нас ни казаха, че от втори модул не може да се излиза преди да минат 60 мин.
Не може, ако има намерение да се върне и да продължи да работи.

- Не напуска изпитната зала преди приключване на работата върху съответната част, ако тя е с продължителност до 60 минути. В случаите, когато частта е с продължителност 90 минути, излизането от изпитната зала е възможно след изтичане на първите 60 минути от работата върху съответния част.
- Може да напусне залата и сградата не по-рано от първите 60 минути на част 1, както и по всяко време след това, в случай че е приключил окончателно и е предал надлежно запечатана изпитната си работа.

а за нво по математика, знае ли се дали ще е на две части с почивка между тях,  или едно цяло. Противоречива информация от учителка и от зам директорка. Кажете вие че май най добре знаете!
Този въпрос не мога да го приема сериозно.

# 1 081
  • София
Тц, тц, тц, от година на година става все по-плашещо положението. Ние бяхме на бЕло, вие направо на уиски от сабале. Joy Догодина сигурно ще са на твръди наркотици. Scream
Тц, много скъпо ще им дойде, те ако ни четат темата, децата им ще тръгнат на курсове от утре Smile

# 1 082
  • София
И аз така мисля. Следващия половин час, едва ли ще се знае.

# 1 083
а за нво по математика, знае ли се дали ще е на две части с почивка между тях,  или едно цяло. Противоречива информация от учителка и от зам директорка. Кажете вие че май най добре знаете!

На нас ни казаха, че ще е като БЕЛ. Може да излязат, но няма почивка.

# 1 084

Да, така е, аз нещо обърках сметките от много гледане на часовника. Най-ранното излизане трябва да е към 11,20, нали /като се сложат и минутите за четенето на преразказа/?
А всъщност 15-те минути за запознаване с текста нали не влизаха в 90 минути за преразказа?

# 1 085
  • Пловдив
Чакам пред нашето училище. От 7 паралелки, до момента няма излязло дете.

# 1 086
Втори опит
- Не напуска изпитната зала преди приключване на работата върху съответната част, ако тя е с продължителност до 60 минути. В случаите, когато частта е с продължителност 90 минути, излизането от изпитната зала е възможно след изтичане на първите 60 минути от работата върху съответния част.
- Може да напусне залата и сградата не по-рано от първите 60 минути на част 1, както и по всяко време след това, в случай че е приключил окончателно и е предал надлежно запечатана изпитната си работа.

# 1 087
https://

Да, така е, аз нещо обърках сметките от много гледане на часовника. Най-ранното излизане трябва да е към 11,20, нали /като се сложат и минутите за четенето на преразказа/?
Аз питах за НВО по математика. .

# 1 088
  • София
А и да не забравя - да пожелаем и стабилно полуприпаднало състояние на учителите, които са ги подготвяли Simple Smile
Това ме подсеща, че се чудехме с дъщерята как учителите в школите разбират резултатите, за да си направят статистиката за успеваемост после. На родителската информация ли разчитат или по училищата си имат канали?

Вече би трябвало да са на втори модул. Ама не ни казват пустата теза на какво е била, да видим чий боб гадае най-добре Wink

С по-голямата ми дъщеря преди 4 години децата се обаждаха на учителите си в школата и си казваха резултатите. Няма как по друг начин да узнаят. И сега учителките ги помолиха като разберат да им се обадят.

# 1 089
Аз бях толкова спокойна и като видях забравената вода почнах да се побърквам.. Почувствах се най-ужасната майка! Самостоятелно ми е детето, само всичко си приготви, ама ето.. Трябваше да направя както винаги правя преди полет - проверка на най-важното.
Също не спах добре, сънувах я, че се приготвя за изпита с един червен куфар. Тя също става два пъти, то е и пълнолуние днес..

Мисля си, че 1 вариант би трябвало да е най-изпипан и добре мислен, за добро или лошо..
Сиси, успокой се:) нищо не е станало, най- вероятно дори няма да усети,че е без вода, толкова задълбочено ще пише:) успех:)

# 1 090
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех на всички деца. Тези дни ви чета доста задълбочено. Благодаря за разясненията, формулите и т.н.
Никога не съм предполагала, че ще изпаднем в тази ситуация, но живеем далеч от училище и пътувайки, хоп ремонт и страшно задръстване. Допуснаха я в училище 8:42. Много се надявам да успее да се събере след стреса и да покаже на какво е способна.

# 1 091
учителката по математика обяснила че след първия модул на НВО по математика се дава пауза, след което се продължава с втория модул.
Зам директора каза обаче че изпитната бланка е една и следователно след като приключи с задачите от първия модул, ученик може да продължи с задачи от втория модул дори времето на първия да не е изтекло.
Как реално стоят нещата

# 1 092
  • София
Както рече Белинда: "Боже, пази пълния член и глаголното време!" Hands Pray

Миналата година разбрахме темата на преразказа два часа след началото на изпита /около 12ч./. Но тогава изпитът беше на модули, а сега нали е на части...

Аз бих добавила и "Пази полетата от скенера на МОН!"

# 1 093
Хора, това е нечовешки стрес... и за децата, и за нас... Аз също спах адски зле - през 15 мин. се будих. Той уж каза, че е спал добре, но от няколко дни ми обяснява, че е притеснен..., така че колко пък добре да е спал..

# 1 094
  • София
Чакам пред нашето училище. От 7 паралелки, до момента няма излязло дете.
Съвсем нормално е това, мисля Simple Smile
До преди малко рових из миналогодишната тема за разсейване Simple Smile Преразказът се е разбрал към 12 (наше 11 значи), но дали ще имаме такъв късмет. До колкото се ориентирах, не от дете, а журналисти - радио, статия...
И някак по-бавно са се изписвали страниците май...
И мен не ме свърта, имам работа, а само тук надничам...

Общи условия

Активация на акаунт