СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 138
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Едностранно се пише само на листовете, на които се намират отговорите на тестовата, първа част.

# 1 621
Успех на слънчицата утре! Да се падне вариант с учени неща, съобразени с учебниците, да могат всички да си покажат знанията по този съвсем нелек предмет!

# 1 622
Страница 9 е чернова.
Един непоискан съвет. Нека децата да записват решението на конкретната задача единствено и само на мястото, което е определено за нея. Няма да изпадам в подробности, но може да се окаже важно.

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 19:49 от Анонимен

# 1 623
  • Бг-мама
Моята кристална топка ми показва задача от вероятности.
Айде , който не ги е преговарял да тича , че време не остана. Laughing Laughing

# 1 624
  • София
И аз така им пожелавам: "Да се падне вариант с учени неща, съобразени с учебниците, да могат всички да си покажат знанията по този съвсем нелек предмет!" И да излязат поне толкова  доволни колкото от от вчерашния изпит.

Русалке, Много си добра. Припознавам се в изкукалата мама с розето. Наздраве!

Тази пък заповед ми е малко странна, някакво застраховане ще да е. Барем да бяха добавили и един абзац за черновата.

И чушките ми изгоряхааа Simple Smile

# 1 625
МОНика, благодаря!
Зечова, чета какво си писала, питам детето знае ли ги тия работи, а то ми разказва нещо за топчета в торба, които накрая се превръщат в дроби. Боже, математиката е чудо, от което нищо не разбирам.
Успех на всички деца утре! Да са спокойни и да покажат всичко, което могат!

# 1 626
  • Бг-мама
Айде бе не го ли изрешихте тоя пробен на Регалия? Голямо затишие тук. От години следя седмокласната тема и никога не е било толкова тихо преди изпит.

# 1 627
  • София
Решават ПИ на Регалия или са се напили рано-рано Grinning

# 1 628
  • София
Около математиката винаги е по-скучно. Joy

# 1 629
  • Sofia
Моето пък се прибра преди малко от гости у приятелка. Била изключила, че утре е на матура Grinning....Ще си сипя Grinning

# 1 630
Айде бе не го ли изрешихте тоя пробен на Регалия? Голямо затишие тук. От години следя седмокласната тема и никога не е било толкова тихо преди изпит.
Ми мълчим си и разпускаме, то след толкова емоции по НВО - Бел, сили не останаха.
Дано да се падне лесен първи модул по мат.  ( кат за моето дете) 😊😀, че и то да поизреши нещо.
На останалите геройчета - късмет и много верни решения!

# 1 631
Спокойно, Евгени! Потърпи още малко и всичко ще е наред! Joy Успех!

# 1 632
  • София
И аз ще си сипя. Премина едното гайле и явно се кротнахме малко. Снощи бях като парцал - толкова емоция плюс 1 час спорт и заспах на дивана в осем. Все едно аз съм била на изпит.

Ние се разправяме с дъщерята, която смята да си пише на втори модул с моливче, после отгоре с химикалка и после да трие с гумичка моливчето.
Всъщност е разочарована от квесторите, каза: - Мамо, ти знаеш много повече от тях!

# 1 633
  • София
След няколко дни въздържание, тъй като пих едни лекарства , днес преди изпита по МАТ не издържах и си сипАх. И изведнъж ми просветна защо ми е било толкова напрегнато тия дни. Сега с чаша вино в ръка, светът ми изглежда с една идея по-приятен, а матурите не толкова досадни.
Да ви върна малко на БЕЛ-а. Днес го разгледах подробно и не ми се струва чак толкова лош. Верно лесен е, но за учили деца, а нашите са все такива. Не съм съгласна, че дете, което въобще не е отваряло, би се справило. Освен това има и теза, и преразказ, така че може да се окаже, че "толкова високите оценки", за които говорихме, са по-скоро пожелателни, а реалността е друга.
Очаквам математиката да е съизмерима с последния на Регалия или поне искрено се надявам да е така. Много по-лесен изпит не е ОК за никой, не само за СМГ-ейци.

# 1 634
  • София
Таратора може ли да го направя с розмарин? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт