СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 048
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Бг-мама
Да, затова назад споделих мнението, че има местенца с капанчета, това с вероятността е такова, понеже има отговор, включващ и единицата сред благоприятните случаи. А не е така, понеже първото просто число е 2, благопприятните са числата 2,3 и 5, следоватално вероятността е 3/6= 1/2. Но не се ядосвайте, тази задача вероятно е само за 2 точки.
и моя и изгърмял на това. А сега кажете че не усетих за вероятностите и той точно там сгреши. А не е като да не можеше да ги решава. Здраве да е!

# 1 921
23та имам сламки за отговорите (движение)
1.5 ч  / 2.5 ч / 45 км ...

24та [-5; +безкр)

ако някой има идея за условията Simple Smile моите пътуват вече из планините Simple Smile

# 1 922
Във Варна не виждам нито една паралелка с квоти за момичета и момчета.

# 1 923
  • Варна

От доста години е така.

# 1 924
И моя син забравил, че 1 не е просто число. Не написал и "в" на 25та зад. Ако не изскочат и други грешки не е зле. Ако 25та е за 15 т. 5 т. ли ще взимат за третото подусловие?

# 1 925

От доста години е така.

Не ми харесва, защото имам момче  Rolling Eyes. Когато аз кандидатствах, имаше квоти за ЕГ и за МГ. И тогава не ми харесваше, защото момчетата влизаха с по-нисък бал от нас  Mr. Green.

# 1 926
  • София
Казах ви да ми вЕрвате, ама вие не, та не, а ето задача за път е имало във втори модул, неравенство явно също, чипровските килими спокойно минават за аналог на задачата, която аз описах като градиака с разни по форма площи за цветя, алеи и сие, не познах само за успоредника.. А кръговата с трите подусловия са я сложили в 1 част просто.
21 задача - кръгова диаграма със съответните 3 подточки -отношение на нещо и нещо, уравнение, анализиране на верността на твърдение
22 задача - нещо с разлагане на многочлени и заместване със стойности, които обаче не са зададени директно, а се намират я след степенуване, я след най-голяма/най-малка стойност на израз, я след най-голямо/най-малко цяло решение на неравенство.
23 задача - задача ПИЗА , но този път геометрична - примерно  с имоти  и площите им, с цените им при продажба или с градинки и насаждения в тях в разни форми и  съответно нобходимо количество пръст/тор/семена на кв. метър или пък с околоблокови пространства и разстояния от входа  до спирки/пощи/аптеки/училища..
24 задача - текстова с две подточки за път; едната с попълване на таблица и съставяне на уравнение; втората с  допълнителен въпрос на база получения корен от първото и нужда от още едно уравнение
25 задача - геометрична; успоредник някакъв, с базово доп. построение, последваща еднаквост

Представяте ли си   сега хвърлената за гадаене леща да покълне в сряда и да се паднат тези задачи..

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 14:03 от пенсионирана русалка

# 1 927
  • Бг-мама
23та имам сламки за отговорите (движение)
1.5 ч  / 2.5 ч / 45 км ...

24та [-5; +безкр)

ако някой има идея за условията Simple Smile моите пътуват вече из планините Simple Smile
на 24 не и от минус безкрайност до 9 ?

# 1 928
И моя син забравил, че 1 не е просто число. Не написал и "в" на 25та зад. Ако не изскочат и други грешки не е зле. Ако 25та е за 15 т. 5 т. ли ще взимат за третото подусловие?
След малко като излезе ключа ще се види Simple Smile

Иначе на мен ми "натри носа", като и аз се изявих с "1 е просто число" - та се кефеше, че го е улучил.
само на 13 задача си намери грешка за момента, която на мен ми се вижда доста смотана като цяло Simple Smile Леко като чертана на салфетка в заведение ми е хаха Simple Smile

Оф, и аз хващам в петък гората, аман ти от точките и буквите вече Simple Smile

# 1 929
  • София
Това получих аз за първи модул. Благодаря на mamma79 и duhi_puhi!

1Б, 2Б, 3В, 4А,5Г, 6Г,7В, 8Б, 9А, 10А,, 11Б, 12А,13Г, 14Г, 15В, 16В, 17В,
18 А) -5,-4,-3,-2,-1,Б) -3
19 А) х, х-5, х/2 +5, Б) S=(5Х)/2, В) 80,75, 45
20 А) 144, Б)1/24

Моята дъщеря е дала същите отговори на всички въпроси. Hands Plus1

# 1 930
  • Варна
Условията на втори модул имаме ли някъде?

# 1 931
Благодаря Ви момичета за полезната информация в групата и споделените лични преживявания! Най-сетне се свърши, поне за децата.
Ние сме доста ядосани на квесторите, че не са разрешили отделянето на черновите! Според дъщеря ми всичко е решила вярно, но има поправки на беловата и се притеснява на не стане фал от това!
С нетърпение чакаме отговорите, за да видим наистина ли всичко и е вярно.
Иначе пред едно централно столично училище нито едно дете не излезна доволно и всички трърдяха, че било трудно и са ги закопали. СМГейци пък твърдят, че било много лесно, но и там вече си идентифицираха грешки в групите и проблем с времето за 25в.
Поне масовият отзив не е, че е било супер лесно и ще може да има отсяване.

# 1 932
Всички деца, с изключение на дъщерята на Шарлот, ли приключват с изпитите днес? Никой ли няма да се явява на НВО по език в петък? Сина ми ще се яви и на него.
Утре ще им събират учебниците. А в петък след изпита тръгва, ако все пак са се събрали достатъчно желаещи, на кратка екскурзия.
И моята дъщеря ще се явява на матура по английски в петък. Дали някой знае къде можем да намерим примерни матури по английски, да знаем горе долу какво ниво ще се изпитва?

# 1 933
  • София
Разпечатана съм документа за черновите от страницата на МОН,прилежно го прибрах в раницата и съм го инструктирала отначало да се прави на случайно откъснал черновите,ако не мине да каже че по БЕЛ са ги отделяли - що сега да не може? И ако пак протестират квесторите да извади листа и да им го даде ,като поиска да говори и с директорката и с мен! Направо ще стане страшно ако не му дадат да ги прибере разкачени в плика!.
Аз само се точих на квесторите- изобщо не са забелязали,че е откъснал черновите
Относно задачите- трудни са били според него,но каквото такова
На първи модул не е решил една от подточките / ама не помня задачата/а на втори модул....има непълни решения
Но е писал на всички и този път е стоял до края
Сега учи по география ,че утре имат изходно...а в петък заминават на тридневна екскурзия
Майка му ще се пропие.....CocktailCakeWine GlassCakeCocktail

# 1 934
  • София
Ето тук https://www.mon.bg/bg/100149 има за 2017 и назад по английски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт