СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 097
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Похвали ли се някой в темата с решена 25 задача?

# 1 966
  • burgas
В Бургас също няма квоти в училищата.Младежът ми се стори леко отчаян по телефона.Disappointed RelievedМисля да не го тормозя да проверяваме отговори.Чакаме с нетърпение /най-вече аз/ да дойде събота ,да се отдадем на заслужена почивка в южната ни съседка!

# 1 967
  • Варна
Явно се бавят, защото са им трудно преносими/труднопреносими отговорите, понеже не са им  позволили да разтелбоТирват.

# 1 968
Благодаря на всички дето имате сили да решавате задачи. Аз вече мисля да се заредя с вино , да чакам там 26-27 и да се придържам към фразата" И да паднем и да бием пак ще се напием" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 15:07 от Rady

# 1 969
  • София
Похвали ли се някой в темата с решена 25 задача?
Като излезе ключа ще стане ясно

# 1 970
Някъде ми се мярнаха оплаквания във връзка със съкратено време за проверка на работите (5дни). Има ли официална промяна на датите по кампанията?

# 1 971
  • На топло в неговото сърце.
Моят хубавец каза,че изобщо не е успял за 25.

# 1 972
Някъде ми се мярнаха оплаквания във връзка със съкратено време за проверка на работите (5дни). Има ли официална промяна на датите по кампанията?
5 работни четох, почват утре до 26ти и на 27ми публикуват, нали тъй?

# 1 973
По отношение на Чипровци, килими и т.н , моля да се има в предвид ,че Чипровци е стар възрожденски град ,с история. Много съвпадения .........…
Току виж в близките дни по новините да чуем за" ФИКТИВНА КЪЩА ЗА ГОСТИ " , , собственост на някоя особа от  най-често споменаваното министерство в нашите среди !

# 1 974
  • София
По мое мнение 2-рата част е доста по-лесна от миналогодишната, и в задачата за път няма никаква уловка. 

# 1 975
  • София
Благодаря на всички дето имате сили да решавате задачи. Аз вече мисля да се заредя с вино , да чакам там 26-27 и да се придържам към фразата" И да паднем и да пием пак ще се напием" Stuck Out Tongue Closed Eyes
+1 Smile
Запазих маса в ресторант за довечера.
Без значение от резултатите, децата заслужават да бъдат похвалени за труда, който положиха през годината.

# 1 976
Здравейте!
Аз видях темата след като всичко мина Simple Smile  , но се записвам и надявам някой да сподели къде да чакаме този ключ и къде ще са достъпни отговорите на задачите.

Имам двама седмокласници, доста спокойни бяха на НВО по български, но очевидно по математика емоциите ескалираха.
И двамата не са решили по две задачи - единия 17 оставил за накрая и нямал време, + 22, а другия две задачи не е решил от втория модул, та общо взето цари разочарование .... Здраве да е!

# 1 977
Като че днес сутринта четох, че проверките по бел започвали днес по обяд, а по мат - пак днес, ама малко по-късно. Не знам дали не беше даже от линк тук, в темата.
И отделно от това - негодувание от страна на проверителите (вероятно съвсем основателно), за въпросното съкращаване на срока на 5 дни.
Сега, това юркане може би е във връзка с нанасянето на оценките от нво в дипломите, и няма отношение към календара на кандидатстване, но това е мое предположение. Ако е така, заради едната бюрокрация са пострадавши и двете страни .

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 15:15 от Nara

# 1 978
Като че днес сутринта четох, че проверките по бел започвали днес по обяд, а по мат - пак днес, ама малко по-късно. Не знам дали не беше даже от линк тук, в темата.
И отделно от това - негодувание от страна на проверителите (вероятно съвсем основателно), за въпросното съкращаване на срока на 5 дни.
Е те могат и уикенда, и по нощите да проверяват, но официално там каквото е спуснато Simple Smile

Обаче с цялото това видеонаблюдение, секретни дейности, 16 хиляди квестора... и накрая 100 проверяващи...
Като цяло "2ри модул" на процеса не им е много силен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 979
Момичета, нашият зор свърши, е не съвсем, но от тук насетне зорът ще бъде за проверяващи, сканиращи и т.н. Мислех си за какво им трябваше толкова недоизкусурен формат на изпита със сканиране и частично проверяване от компютър на работите. Имам обосновано предположение, че е за да се похвалят, че въвеждат електронното управлание и намаляват административната тежест. Очаквам големи сакатлъци при проверяването. Леле какви думи използвам!
Браво на мамите, които имат мерак и решиха задачите! Аз съм завършила СМГ (в миналия век) и даже не се интересувам точно коя задача как я е решила. Като публикуват отговорите - да си ги види, а аз направо на 27 ще гледам.
И да попитам, за БЕЛ - нали уж първа част ще се проверява електронно, как ще бъде проверяван текстът с грешките, като е по средата   ? Не беше ли по-добре този текст да е преди тезата и физическите лица - проверители да го проверят, заедно с тезата и преразказа, а първата част - хич да не я гледат.

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 15:16 от merrynem

Общи условия

Активация на акаунт