СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 699
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 2 070
Ние грам не сме доволни. Детето вкъщи се тръшка и се е затворило в стаята. Не ще да си провери отговорите. Познавам я много добре и по-малко от 80 точки не е изкарала, ама тя си е такава. Иска най-много. Искаще в 91НЕГ, но явно ще се запътим към 73 или НТБГ. Чак не знам какво ще правим до илизането на резултатите. Стискам палци да се е справила и балът да падне

# 2 071
Момичета, някой  знае ли от колко часа е утре изпита по рисуване за проверка на способностите?
Трябва да имате бележка, на която да го пише.

# 2 072
  • София
Погледнах бегло първите няколко миналогодишни страници. Тогава не съм ви следила изобщо...Че вие сте били за Клюкарника, бе. Smile
Спамо-чат отвсякъде, че и бебе се родило/да е живо и здраво/.
Мисля, че темата с настоящите шестокласници догодина ще е различна, което много ме радва.

Бяхме си съвсем на място. Wink И точно нещата, които според теб са за клюкарника, направиха темата толкова свежа и ни помогнаха да минем през това приключение, не само с по-малко напрежение, а направо със смях и забавление. /чак рима ми се получи Joy /

# 2 073
Имам чувството, че само моите не се тръшкат...  Аз май психясах повече от тях.   
Единия ми вика, ми тези двете задачи ги мъчих двайсет минути и като не се получи си излезнах... 40 минути преди края на изпита. Е, това ако не е непукизъм!
Вика, ми: мамо, и без това нямаше да ги реша щом не се сещам за 20 минути, няма да стане и за час.
Да видим - и на мен ще ми е свито под лъжичката до (пък и след) 27-ми.

# 2 074
  • София
Фран, как ще вървят отчетните теми, до известна степен зависи от хората, които я списват и темперамента им.
В напрегнати моменти, от каквито изобилства 7-класния период, най-нормалното нещо е човек да намери съмишленици, да може да споделя, да се самоиронизира и т.н... Не мисля, че и във форума трябва да стоим мирно, със затегнати якички.
Освен всичко, в края на 2018 годината, във форума излезе равносметка от администраторите, които нямаха нищо против седмокласните теми, напротив, радваха им се.
Целта на форума не е ли активност?
За да не съм голословна:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1092138

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 19:06 от Слънчевата

# 2 075
Зачетох се в нашата тема между изпитите и резултатите, за да извадя избрани моменти. 'Ми, то бисер до бисер Joy - човек не знае откъде да започне! Бях позабравила някои неща и пак се смях с глас. Joy А нашето чакане беше по-дълго и съвсем му изпуснахме края Blush
Ако много ви доскучае, ето: https://www.bg-mamma.com/?topic=1041458
Погледнах бегло първите няколко миналогодишни страници. Тогава не съм ви следила изобщо...Че вие сте били за Клюкарника, бе. Smile
Спамо-чат отвсякъде, че и бебе се родило/да е живо и здраво/.
Мисля, че темата с настоящите шестокласници догодина ще е различна, което много ме радва.

Успех на всички деца. Да попаднат в желаните училища!

Дано не е различна, а още по-колоритна! Че иначе, ни бело, ни череши, ни нищо не би помогнало на майчетата да преминат през МОНчовския седми клас. Децата им, така или иначе, ще се справят! Joy

# 2 076
  • у нас
Може ли да се разбере в колко точно е изтеглен варианта днес?

Интересно в МОН го няма още качен изпитания вариант.

# 2 077

Ами, наздраве! Детето е много разочаровано, на мен ми е все тая вече..

# 2 078
Може ли да се разбере в колко точно е изтеглен варианта днес?

Какво означава " изпитният вариант"? Към 17.00 часа го качиха, придружен с ключ от отговори.

# 2 079
Изчисти си кеша и пробвай пак.

# 2 080
  • Пловдив
Искам да попитам следното : на зад. 18А дъщеря ми е дала отг. хе[-5 +безкрайност)
Т.е отговора е верен но не го е представила графично. Според вас има ли шанс да й дадат поне 1 от 2те точки?

# 2 081
Изчисти си кеша и пробвай пак.
На предната страница е, наистина го няма до БЕЛа тук https://mon.bg/bg/100149

https://mon.bg/bg/26 една стъпка наза е
Тук виж

# 2 082
  • Русе, София
Имаме бележка, но пише само датата, училището и залата - час няма. В 51 училище сме, вчера звънях ад питам, никой не ми вдигна.
Възможно ли е началото да е в 8

# 2 083
В профила в електронната система няма ли въведено нещо?

# 2 084
  • у нас
Благодаря, момичета. Аз го видях по-напред качен, но в МОН го нямаше преди малко.
А за часа на теглене има ли някъде инфо, защото имам съмнение за намаляне на времето за работа.

Общи условия

Активация на акаунт