Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 26 997
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Здравейте,момичета!
Много моля и ще бъда много благодарна  да ми изтегли някоя  карти на въпроса- дали след нова година ще замина в Германия да работя или ще си остана тук? Ще се осъществят ли плановете ми?
Благодаря предварително! ❤
[/spoiler]

Изтеглих на цепене 16 /звезди/
лисица, книга, детелини, кораб, мъж
Ще заминеш, но преди това събери колкото се може повече информация, уточни детйлите. Пази се от измама от някакъв мъж и внимавай при подписването на документите. Чети между редовете.

Скрит текст:
Моля, ако имате възможност да изтеглите и за мен едни карти.
Въпросът ми е ще се оправи ли кучето ми? Положението със ставите и стомаха вече е много зле. Отказва да се храни, даже днес не искаше да пие вода.
[/spoiler]

Пит, изтеглих на цепене мишки
Кръст, сърце, лилии, писмо, облаци
Милото животинче...толкова много го обичаш...Кучето е възрастно и има проблеми с храносмилателната система. Трябва да го заведете отново на лекар, но все още има неяснота за пълната диагноза. Нека му направят пълни изследвания.

Скрит текст:
Здравейте преди време бях задала този въпрос но никой не ми отговори. Мига ли отново да помоля които има възможност и желание да ми отговори.
Искам да запитам имам ли някакво негативно въздействие върху мен? Последно време някакви страхове ме преследват, сякаш някой постоянно ме следи какво ще направя или какво правя и не ми върви във любовта. Със съпруга ми постоянно се караме, а имам чувството че децата ми ме отбягват. Благодаря на всички отзовали се!Хубав ден!

щъркели, змия, дърво, писмо, звезди

Никой и нищо не те преследва. Всичко е в главата ти. Коренът е вътре в теб /дървото/, изпитваш вътрешна неувереност и напрежение, това са временни притеснения. Около теб има някаква лицемерна жена, която навярно ти е подхвърлила семката на съмненията и ти после сама си се вкарала във филм. Но може и това да си ти самата. Довери се на вътрешното си усещане и се успокой. Нямаш външна намеса.

# 661
Скрит текст:
Моля, ако имате възможност да изтеглите и за мен едни карти.
Въпросът ми е ще се оправи ли кучето ми? Положението със ставите и стомаха вече е много зле. Отказва да се храни, даже днес не искаше да пие вода.
[/spoiler]

Пит, изтеглих на цепене мишки
Кръст, сърце, лилии, писмо, облаци
Милото животинче...толкова много го обичаш...Кучето е възрастно и има проблеми с храносмилателната система. Трябва да го заведете отново на лекар, но все още има неяснота за пълната диагноза. Нека му направят пълни изследвания.

Witchcraft, за всичко си права! Hug
Много я мъчих по доктори и всякакви изследвания ѝ правиха. Направо вече се измъчва като я кача в колата.
Освен в друга клиника да идем.
След време пак ще те помоля да ми изтеглиш карти!
Много благодаря!

# 662
Скрит текст:
Здравейте преди време бях задала този въпрос но никой не ми отговори. Мига ли отново да помоля които има възможност и желание да ми отговори.
Искам да запитам имам ли някакво негативно въздействие върху мен? Последно време някакви страхове ме преследват, сякаш някой постоянно ме следи какво ще направя или какво правя и не ми върви във любовта. Със съпруга ми постоянно се караме, а имам чувството че децата ми ме отбягват. Благодаря на всички отзовали се!Хубав ден!

щъркели, змия, дърво, писмо, звезди

Никой и нищо не те преследва. Всичко е в главата ти. Коренът е вътре в теб /дървото/, изпитваш вътрешна неувереност и напрежение, това са временни притеснения. Около теб има някаква лицемерна жена, която навярно ти е подхвърлила семката на съмненията и ти после сама си се вкарала във филм. Но може и това да си ти самата. Довери се на вътрешното си усещане и се успокой. Нямаш външна намеса.
[/quote]

БЛАГОДАРЯ Ви

# 663
Отново моля да ми хвърлите едни карти.
Потърсих второ мнение за кучето. Казаха ми тежка диагноза, която първите лекари не видяха, макар че правиха същите изследвания.
Въпросът ми е има ли смисъл да продължавам да я лекувам или да взема най-трудното решение и да сложа край на мъките ѝ?
Благодаря от сърце за отговора.

# 664
Може ли един въпрос и от мен. Ако тази или следващата седмица пак опитам да говоря с В.В. дали ще имам по голям успех с нея отколкото до сега? Аз съм Т.И. Благодаря предварително

# 665
Хайде и аз с въпрос към Ленорман. Получих едно предложение. Как е добре за мен да подходя спрямо това предложение?

# 666
Здравейте
Мога ли да помоля някой който има желание да ми изтегли карти по следния въпрос
Ще възобнови ли Николай комуникацията си с мен до края на годината.

# 667
  • Кюстендил
Здравейтемного ви моля да ми хвърлите едни карти. Дали мога да пренина през трудностите с моят мъж(аз съм виновна за това) и ще ми прости ли или дали ще останем заедно. Благодаря ви. Моето име е с Л а неговото с Ю

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 19:34 от bubana11

# 668
Здравейте, момичета. Според вас кръстът винаги ли носи негативен смисъл?
В конкретен случай за отношенията между двама души изтеглих риби+луна+кръст+жена+пръстен. Как бихте тълкували тези карти? Благодаря ви Simple Smile

# 669
За мен не винаги носи лош смисъл. В конкретните карти може да показва, че сте свързани кармично.

# 670
@KPP, писала съм ти на лично,би ли погледнала,когато имаш време?
Благодаря ти! ❤

# 671
Много моля да изтеглите карти и за мен. В момента съм безработна. Само аз работих в къщи. Заемала съм висока позиция. Ето и въпроса ми: Ще си намеря ли работа, която да ме удовлетворява, не питам за посредствени и ниско платени работи, които ми предлагат и в момента. Ако да, то може ли да се види кога като време.

# 672
Здравейте, моля да изтеглите карти и за мен. Въпросът ми е - дали ако започна връзка със С. ще бъдем щастливи заедно?

# 673
Здравейте, изтеглих следните карти по въпрос за закупуване на имот:
Котва, пръстен, планина, градина, слънце.
Доколкото разбирам, отговора е да, само тайминга много ме притеснява и съм объркана.
Дали някой може да помогне с тълкуването?
Благодаря.
Здравейте, моля да изтеглите карти и за мен. Въпросът ми е - дали ако започна връзка със С. ще бъдем щастливи заедно?
Книга, мишки, кръстопът, щъркел, облаци.
Бих казала, че според картите не е на добре, на прима виста.
Дано съм помогнала.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 16:19 от AnMary

# 674
Много моля да изтеглите карти и за мен. В момента съм безработна. Само аз работих в къщи. Заемала съм висока позиция. Ето и въпроса ми: Ще си намеря ли работа, която да ме удовлетворява, не питам за посредствени и ниско платени работи, които ми предлагат и в момента. Ако да, то може ли да се види кога като време.

Здравей! Изтеглих ти 27 - писмо, 13 - дете, 6  - облаци, 10 - коса, 15 - мечка. Цепя на 24 - сърце. Общата сума е 8 - гроб. Ами картите показват, че ще има интервюта и предложения, но ти като че ли няма да съумееш да ги оцениш подобаващо и ще ги отхвърляш, очаквайки големия шанс. Според мен е възможно далеч в бъдещето да се намеси влиятелен човек, с когото си работили и да ти помогне, но засега не виждам нещо което напълно да отговаря на високите ти очаквания, а и конкуренцията си я бива.

Общи условия

Активация на акаунт