Много моля и ще бъда много благодарна да ми изтегли някоя карти на въпроса- дали след нова година ще замина в Германия да работя или ще си остана тук? Ще се осъществят ли плановете ми?
Благодаря предварително! ❤
Изтеглих на цепене 16 /звезди/
лисица, книга, детелини, кораб, мъж
Ще заминеш, но преди това събери колкото се може повече информация, уточни детйлите. Пази се от измама от някакъв мъж и внимавай при подписването на документите. Чети между редовете.
Въпросът ми е ще се оправи ли кучето ми? Положението със ставите и стомаха вече е много зле. Отказва да се храни, даже днес не искаше да пие вода.
Пит, изтеглих на цепене мишки
Кръст, сърце, лилии, писмо, облаци
Милото животинче...толкова много го обичаш...Кучето е възрастно и има проблеми с храносмилателната система. Трябва да го заведете отново на лекар, но все още има неяснота за пълната диагноза. Нека му направят пълни изследвания.
Искам да запитам имам ли някакво негативно въздействие върху мен? Последно време някакви страхове ме преследват, сякаш някой постоянно ме следи какво ще направя или какво правя и не ми върви във любовта. Със съпруга ми постоянно се караме, а имам чувството че децата ми ме отбягват. Благодаря на всички отзовали се!Хубав ден!
щъркели, змия, дърво, писмо, звезди
Никой и нищо не те преследва. Всичко е в главата ти. Коренът е вътре в теб /дървото/, изпитваш вътрешна неувереност и напрежение, това са временни притеснения. Около теб има някаква лицемерна жена, която навярно ти е подхвърлила семката на съмненията и ти после сама си се вкарала във филм. Но може и това да си ти самата. Довери се на вътрешното си усещане и се успокой. Нямаш външна намеса.