Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 019
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Ами ето, че понякога хората не знаят как да формулират въпрос правилно! В моята глава това с партито например е едно и също, тоест е ясно, че човек сам ще вземе решение и че пита как би изкарал, ако отиде, но ако задам такъв въпрос също не бих знаела как най-добре, етично и правилно да го формулирам! Simple Smile

# 631
Напълно си права, Рози.
Може би самият въпрос на Лиана не беше формулиран според моите престави. Аз бих попитала картите - Добра идея ли е да закупят автомобила?
Иначе за въпроси за партитата и аз съм съгласна с Рози.

Довечера, ако се чувствам добре и аз ще "поиграя" малко с картите Simple Smile Ще тегля и за Лиана.

# 632
  • София
KPP може за теб и другите да изглеждат много странни въпросите на някои хора, но това са от тяхното ежедневие. Наистина много се чудих как да задам и този въпрос с колата и този за купоните, защото е мой. Не съм давала много подробности, за да не Ви занимавам все пак с моето ежедневие, но ...
Скрит текст:
това за купоните не беше като да питам Ще спечеля ли от лотарийните билетчета, които си купувам? При купоните проблемът не беше ежедневно терзание, аз си търсех правата за многодетно семейство, които в нашата държава хем са малко, хем не се спазват. И проблемът в училището беше, че за едни може, а за други не. Дотолкова, че от канцеларията изкараха, че имали предимство, защото били с един родител ( а аз познавам повечето семейства и двамата родители слава богу са живи и здрави ). И така ако си бях мълчала нямаше да се раздвижат нещата, все пак ще чакаме до втория срок.  Въпросът е изцяло принципен. Аз пари имам за купони на децата, не съм си и помисляла да разчитам на държавата, но смятам, че каквито права имам...си ги искам.
Относно колата също се чудех как да задам въпроса именно, защото по автокъщите като купуваш...не се знае после какво е. На няколко пъти така картите ме отказваха от някоя кола, после си казах, че може да отразяват моя страх, че ще попаднем на нещо не добро и затова попитах тук. В крайна сметка снощи я видяхме и капарирахме, защото си казах, че като не е нова е нормално да има неща, така че вече е наша, каквато такава Simple Smile
Съжалявам за дългите постове...исках просто да кажа, че за някои хора може да изглеждат въпросите странни и маловажни, а за самите хора да не са защото зад тях се крият много неща. Да , може и аз да не съм задала някои от тях правилно, въпреки че винаги си обмислят въпросите внимателно.
Благодаря Ви.

# 633
Момичета, ако вече сте взели решение да купувате нещо или пък не вярвате на картите, то защо тогава питате...? Купувайте, без да се съобразявате с нашите карти ...така няма да губите и нашето време, а и после да няма оплаквания 🙏

# 634
  • София
Roza вчера тръгнахме точно в 15:00 часа, до тогава нямаше отговор. Аз съм писала на 30-ти. Не че някой ми е длъжен  да ми отговори веднага. Не си мисли, че не ме гризе съмнение след твоите карти. Затова и благодарих.
P.P. Между другото за втори път питам тук за кола, но явно първият въпрос не е бил така зададен за да създаде такъв проблем. Не съм сигурна тогава Roza или кой друг беше изтеглил лоши карти и да отказахме се да я купуваме.
Така че не е да не се съобразявам с картите, а пък отговора сега на Roza даже не го казах на мъжа ми, за да не го притеснявам, тъй като той най-много вярва в тях.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 19:02 от Лиана11

# 635
Всеки си губи времето тук по свое собствено  желание.

Един въпрос от мен, за една кола, която сме решили да купуваме: Какво е техническото и състояние?

Вие сериозно ли питате такава глупотия ?!
По-голяма тъпня и подигравка скоро не бях чела !

Скоро заради такива като вас момичетата ще спрат да четат,та камо ли да отговарят на такива идиотщини..
Толкова излишни приказки, заради един неподходящ коментар.

# 636
  • BG
Момичета, нека да не спамим темата с коментар на коментара и да запазим добрия тон!!! Flowers Four Leaf Clover

# 637
Roza вчера тръгнахме точно в 15:00 часа, до тогава нямаше отговор. Аз съм писала на 30-ти. Не че някой ми е длъжен  да ми отговори веднага. Не си мисли, че не ме гризе съмнение след твоите карти. Затова и благодарих.
P.P. Между другото за втори път питам тук за кола, но явно първият въпрос не е бил така зададен за да създаде такъв проблем. Не съм сигурна тогава Roza или кой друг беше изтеглил лоши карти и да отказахме се да я купуваме.
Така че не е да не се съобразявам с картите, а пък отговора сега на Roza даже не го казах на мъжа ми, за да не го притеснявам, тъй като той най-много вярва в тях.

Съжалявам, че не съм отговорила веднага, след като е зададен въпроса, защото това не винаги ми е възможно. Понякога се случва с дни да не мога да тегля карти. Правя го, когато имам време и гледам да отговоря поне на още няколко въпроса/ ако има зададени/ . Мисля, че и при другите  момичета, които теглят карти е така.
Не знам за картите, но аз лично не бих купувала важни, големи покупки на Ретрограден Меркурий. Това е един от най-лошите периоди за избор и покупка на коли, къщи, ел. уреди, подписване на договори и други тем подобни. Но решението си е ваше.  Успех.

# 638
Рози, ако става въпрос за нещо, което е дълго отлагано и сега излиза за преразглеждане, нещата може и да сработят добре. Да не уплашим народа. 😉

# 639
Рози, ако става въпрос за нещо, което е дълго отлагано и сега излиза за преразглеждане, нещата може и да сработят добре. Да не уплашим народа. 😉

Да, Соулче, остава ми само да  стискам палци на Лиана11,  всичко около колата да е наред и да си я карат безаварийно!  Wink

# 640
Roza17, ще бъда много благодарна да получа отговор на въпрос: Ще изляза ли в близките дни от задънената ситуация, в която се намирам? Надявам се да ми хвърлиш карти.

# 641
Здравейте!Искам да запитам имам ли някакво негативно въздействие върху мен? Последно време някакви страхове ме преследват, сякаш някой постоянно ме следи какво ще направя или какво правя и не ми върви във любовта. Със съпруга ми постоянно се караме, а имам чувството че децата ми ме отбягват. Благодаря на всички отзовали се!Хубав ден!

# 642
Здравейте! Искам да попитам ще имам ли връзка.. скоро, примерно до 6 месеца или година или.. изобщо някога? Вече съм адски отчаяна. Никога не ми е вървяло в любовта и се чудя какво толкова ми има или просто не му е дошло времето. Постоянно попадам на мъже, които не ме оценяват. И в крайна сметка накрая точно преди да ми се получат нещата с някого, се провалят и разбирам с какъв човек съм си имала работа. Какво е това нещо? Да не би да имам някакво енергийно влияние, магия, да не ми върви в любовта.

# 643
Здравейте, харесахме жилище и сме на път да сключим договор с инвеститорът за покупка на апартамент, който е в строеж, но се притесняваме, защото нямаме опит и във връзка с това искам да попитам как ще се развият нещата с покупката от инвеститора.
Благодаря предварително.

# 644
Здравейте! Искам да попитам ще имам ли връзка.. скоро, примерно до 6 месеца или година или.. изобщо някога? Вече съм адски отчаяна. Никога не ми е вървяло в любовта и се чудя какво толкова ми има или просто не му е дошло времето. Постоянно попадам на мъже, които не ме оценяват. И в крайна сметка накрая точно преди да ми се получат нещата с някого, се провалят и разбирам с какъв човек съм си имала работа. Какво е това нещо? Да не би да имам някакво енергийно влияние, магия, да не ми върви в любовта.

+1 😁 и аз искам да разбера същото нещо за себе си и при мен нещата са така.

Общи условия

Активация на акаунт