Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 623
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Живи и здрави да са Ивайло и Мартин! Flowers Four Leaf Clover

# 331
Честити да са Ивайло и Мартин. Нека бъдат здрави и усмихнати!🍀🍀🍀

# 332
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, вчера, 20.06 с планово секцио се роди сина ни Денис 💙 Добре сме, аз съм раздвижена вече и към обяд ще си го взема при мен да гледаме и гушкаме.
Вчера ми го донесоха за малко, точно когато бяха дошли ММ и каката и тя много се зарадва. Много ми е мъчно за нея, мама я гледа, много слушала, но на мен си ми липсва.
Имам доста контракции и наболява, но то е нормално, да се прибере матката.
Хайде, успех на всички, които още чакат ❤️

# 333
Nassie,Честита рожба! Нека бъде здрав и много щастлив!🍀🌻🍀

# 334
Честити Денис и Мартин! Здраве и щастие пожелавам. Бързо възстановяване на майките. Hug

# 335
  • WonderLand
Добре дошли Денис и Мартин!

Таня, това е меко казано несериозно. Нямаш ли опция да отидеш някъде другаде за преглед и запис на тонове? Тоновете се плащат така или иначе, какво е това 20 - 30 секунди??? Един запис е поне 10 минути. Ако имате друга болница наблизо иди, не разчитай на тази. И как така АГ ще приключи с теб месец преди термина? Направо съм втрещена от това, което пишеш.

Аз искам да питам момичетата, които са преносили, кой ви оправи болничния за дните между термина и раждането? И ако тръгна да пренасям трябва ли да презаверявам направлението за раждане?

# 336
Добре дошли Денис и Мартин!

Таня, това е меко казано несериозно. Нямаш ли опция да отидеш някъде другаде за преглед и запис на тонове? Тоновете се плащат така или иначе, какво е това 20 - 30 секунди??? Един запис е поне 10 минути. Ако имате друга болница наблизо иди, не разчитай на тази. И как така АГ ще приключи с теб месец преди термина? Направо съм втрещена от това, което пишеш.

Аз искам да питам момичетата, които са преносили, кой ви оправи болничния за дните между термина и раждането? И ако тръгна да пренасям трябва ли да презаверявам направлението за раждане?
За преносване болничен го дава АГ което те следи, направлението на мен ми преиздадоха в болницата понеже моето беше изтекло

# 337
Днес в 8:19 се роди и нашата дъщеричка Симона - 2990гр 49 см (планово секцио). Но като ме приеха и прегледаха , доктора каза че съм с контракции и била много ниско, тоест сама се е готвила да излезе днес Simple Smile)) аз се чувствам прекрасно, раздвижиха ме... нямам никакви болки , даже обезболяващи не съм искала още .

# 338
Честито и за Симона! И успех на още чакащите. Ние сме още в болницата, оказа се, че имаме някаква инфекция и и двете сме на антибиотик и ще останем още няколко дни.

# 339
Zhr89,Честита принцеса! Нека бъде здрава и много щастлива!🌻

# 340
Честити бебченца! ❤
Димитрова_87, скорошно възстановяване желая!

# 341
Честита Симона! Да е здрава, щастлива и много да радва мама и тати.Heart Eyes

# 342
Момичета, днес след секцио се появи Михаела, 2900гр 49см.

минаха 2-3 часа и мен мн ме боли въпреки обезболяващото

# 343
Момичета, днес след секцио се появи Михаела, 2900гр 49см.

минаха 2-3 часа и мен мн ме боли въпреки обезболяващото
Честито бебче! Здраве, щастие и бързо възстановяване пожелавам. Дано скоро се оправиш. Hug

# 344
Честито на новите мами! HeartBlue Heart

Аз искам да попитам останалите: вашите бебоци имат ли проблем със заспиването в тези жеги?
Знам, че е грешно да сравнявам едното с другото дете, но първият ми син след като го накърмех се отрязваше и си спеше по 3 часа, като по учебник. Сега обаче, този господин си хапва, не винаги заспива веднага, а като заспи изкарва по час, час и половина два през деня и се буди и отново се започва, памперс, кърмене, дондуркане...
Нощем направо ми е празник, ако изкара едни 3 часа, за да мога и аз да кажа, че съм “спала”. Weary

Общи условия

Активация на акаунт