Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 582
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Момичета слагаха ли ви торби с пясък на корема след раждането? И какви бяха финалните сметки на кантара при вас? Аз съм вече +20кг 4 дни преди термин. Жегата мъчи ли ви още след като родихте?

И на мен ми сложиха пясък след раждането.
Отидох да раждам +25кг и в болницата оставих 10 от тях. Не съм се теглила скоро, но 10 ден след раждането, забелязвам, че и корема ми се е прибрал доста видимо и краката ми са спаднали. Предполагам кърменето помага доста и палавият батко, който си имам и постоянно има желание и енергия за игри Simple Smile като включим и недоспиването и опита ми с предишната бременност и раждане до месец, най-много два ще придобия друга форма Grinning

# 361
  • София
Здравейте,
Да се включа със спането. Решихме да не пускаме климатиците от няколко дни и през деня я държа само по боди с дълъг ръкав. Обаче като я сложа в кошарата и мятам съвсем лека памучна пелена на крачетата и след 5 Мин е ловко изритана.
Спи на прозорец отворен отгоре. Чудя се има ли вероятност да и е хладно по време на сън.
Каките бяха зимни....

# 362
  • София
Леле, като чета какви слаби мами имаме в групата и как нищо не са качили, направо се депресирам! И аз бях много слаба, ама съм вече 16 кг отгоре. С каката почти нищо не оставих в родилното и започнах да свалям чак към годинката. И сега имам подозрения, че ще си ходя така доста време, ама здраве да е!
Първия път ми слагаха пясък и лед, в Шейново раждах. Сега не знам, надявам се пак да ми сложат.

# 363
Аз имам повече притеснения за корема - като вървя и все едно съм си още бременна в 9 тия месец, вярно и че не е минало много време - 67 часа от раждането, но направо се плаща, добре, че в болницата са ми дали стягащ колан, че иначе хич нямаше да ми е комфортно. За другите не разположения бях подготвена, но не и затова.

# 364
Леле, като чета какви слаби мами имаме в групата и как нищо не са качили, направо се депресирам! И аз бях много слаба, ама съм вече 16 кг отгоре. С каката почти нищо не оставих в родилното и започнах да свалям чак към годинката. И сега имам подозрения, че ще си ходя така доста време, ама здраве да е!
Първия път ми слагаха пясък и лед, в Шейново раждах. Сега не знам, надявам се пак да ми сложат.
Аз бях 25 кг плюс , сега 10 дена по късно след раждането съм 13 отслабнала

# 365
Бях +18 кила, оставих 13 в болницата (но съм с близнаци) и след 2 седмици в къщи и опити за кърмене, хранене на 3 часа и съм първоначалните кила. Предполагам, че ще сваля още, защото едва ли остава време за сън и ядене.
16 дена след секцио и с колан, съм като в 4ти месец, но си има и плюсове, особено по опашките Blush

# 366
Дойде и моя ред, 11:20 ч. се роди нашия син Алексис, 3065гр и 55 см. Родих нормално, в 6:30 усетих менстуални болки на 12 мин, и до 7:30 ч бяха на 5 мин., приеха ме с 6 см разкритие и след спукване на водите и яко бъркане ето го резултата😊. И май ние държим рекорда за височина😂, май малко преувеличиха, че пак някаква стажантска го мереше и не знаеше как да държи метъра

# 367
Честит Алексис! Да е жив и здрав!
Първо раждане ли ти е това, много бързо и добре ми звучи Grinning

# 368
nikita111,Честита рожба ! Нека бъде здрав и много щастлив!🍀🍀🍀

# 369
Честито Simple Smile Много хубаво име сте избрали . Да ви носи много радост 💙

# 370
Аз качих 16-17 кг сега съм +10. Не знам кога ще ги сваля, но засега гледам да си кърмя, по натам ще мисля за килата.
Не са ми слагали пясък и лед, корема почна да ми се прибира, но има още.доста какво да се желае.

# 371
Аз имам повече притеснения за корема - като вървя и все едно съм си още бременна в 9 тия месец, вярно и че не е минало много време - 67 часа от раждането, но направо се плаща, добре, че в болницата са ми дали стягащ колан, че иначе хич нямаше да ми е комфортно. За другите не разположения бях подготвена, но не и затова.

Относно стягащите колани. Аз също си бях подготвила няколко за след седмия ден след секциото. На последната визитация докторът категорично ми забрани да слагам заради смъртни случаи от емболия вследствие на носене на спягащи колани. И сега не смея да припаря до тях.
Консултирайте се с вашите лекари, преди да ги сложите. 🍀

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 22:44 от Sirmaa

# 372
Втора бременност, и изобщо не са го отделяли от мен, позабърсаха го, облякаха го и казаха, че няма да го къпят до утре. Засука още докато ме шиеха на магарето. Казаха,да не му давам адаптирани мляко и така вече се хранихме 3 пъти, дано не се разранят зърната само. Един въпрос само имам. Още не сме се изакали, трябва ли да се притеснявам?

# 373
2ри ден след секциото и още никаква наченки на коластра или кърма. Беба я мъча цял ден засуква, но само си играе и ме разранява. Купих си един чай на Хип за кърмачки ще пробвам. Кажете някое упражнение да стимулирам гърдите?

# 374
Честито на Desire90 и nikita111! Пожелавам здрави и щастливи бебчета. Hug

Общи условия

Активация на акаунт